Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5248
11.3.15 09:53

@Alisi01 Mám na prodej tašku viz mé inzeráty značková el tutto evia, pc 3600, měla jsem na buffa, ale už tak velkou nepotřebuju, je prostorná, ale když není tak zaplněná, tak není tak velká, je to super materiál omyvatelný a přitom lehký a odolný, nepromokavý. cena 1400 :palec: super stav!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
11.3.15 11:09

Maminky prosim chci se zeptat. V cervenci 2014 jsem si koupila bugaboo cameleon 3 + cervene potahy. Po lete mi vybledla od slunicka korba i potahy. Muzu reklamovat/vratit/vymenit???

Ted mam sportak, takze ten je jeste ok, jen kos dole je vybledly a potahy mam broucky - novy.

Dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.3.15 16:27

Ahoj holky,
přemýšlím o prodeji cama 2 a koupení buffa..Na druhé dítko se mi již nechce kupovat nový kočárek, když je malé „už“ 8 měsíců..Kdyby některá z vás uvažovala o prodeji, tak budu ráda, když napíšete. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
11.3.15 22:34
@sabusssa píše:
Maminky prosim chci se zeptat. V cervenci 2014 jsem si koupila bugaboo cameleon 3 + cervene potahy. Po lete mi vybledla od slunicka korba i potahy. Muzu reklamovat/vratit/vymenit???

Ted mam sportak, takze ten je jeste ok, jen kos dole je vybledly a potahy mam broucky - novy.

Dekuji :-)

V tom, jestli reklamovat ti neporadím, ale je to bordel. Není to levná záležitost a mají tak nekvalitní potah. Já bych to vyzkoušela reklamovat. Za zkoušku nic nedáš. Buffík má pořád krásnou barvu i po létě.
Ten potah broučkový je nádhernej, já si ho koupila na Buffa také, ale původně byl na Donkey.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
11.3.15 23:35

@kotýsek tak jsem uz kontaktovala prodejce a napsal at poslu fotky a urcite vymeni. Tak uvidime :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
19.3.15 21:20

Devcata pisu jen pro zajimavost. Kontaktovala jsem prodejce ohledne reklamace. Poslala jsem jen fotky a seriove cisla z kocarku a cekala na vyjadreni od bugaba. (vybledlost) Dnes mi odepsali ze mi prave odeslali novou korbu, kos a cerveny potah - ale bohuzel nemaji zrovna ten letni s tim zipssem az do dubna tak mi poslou zatim ten klasicky a nasledne zdarma za potize poslou i tu slunecni strisku :dance: :dance: :dance: Takze pokud vam taky vybledlo - nebojte se a reklamujte.
ja jsem sice v zahranici a je fakt ze tady ty reklamace jdou po masle opoti cr. Ale psali ze bugaboo si stoji za tim ze to nevybledne a pokud ano, okamzita vymena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.3.15 11:31

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, ktery z bugaboo kocaru je nejlepsi pro vysoke lidi ( 172cm), prohlizim si ruzneobrazky a prijde mi, ze jsou kocary dost nizko :think:
Jeste bych se chtela zeptat zda je jediny B bee sportak normalni sedacky? Jakoze se da pekne sklopit a dite v nem muze usnout i na brichu?
Dekuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.3.15 17:57

Maminky, moc vás zdravím. Potřebuji radu, jakou tašku máte na bugaboo buffalo? Líbí se mi moc tahle http://www.pinkorblue.cz/…leruzov.html bude sedět? Nemá někdo foto s touto taškou na kočárku? Nebo jakou jinou doporučujete? A ještě bych se chtěla zeptat, jaké doplňky jste využili ke kočárku osvědčil se vám tento držák na pití http://www.mybabystore.cz/…na-piti.html a tato vložka? http://www.mybabystore.cz/…kocarku.html nebo doporučujete úplně jinou? A jaký máte fusak? Originál bugaboo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
21.3.15 18:06
@Mirii píše:
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, ktery z bugaboo kocaru je nejlepsi pro vysoke lidi ( 172cm), prohlizim si ruzneobrazky a prijde mi, ze jsou kocary dost nizko :think:
Jeste bych se chtela zeptat zda je jediny B bee sportak normalni sedacky? Jakoze se da pekne sklopit a dite v nem muze usnout i na brichu?
Dekuji moc :kytka:

Podle mě je nejvyšší Buff. Jinak ano, Bee je jediný, který nemá kolébkové sezení; polohuje se pouze zádová část kdežto u ostatních typů celý rám sedačky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.3.15 22:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
21.3.15 22:30
@Mirii píše:
@BlueFairy dik :kytka:

Není zač :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.3.15 22:38

Ja mam orave problem s tim vybrat kocar, ktery ma u sportaku klasickou sedacku :zed:
jenze ten B bee mi prijde hrozne nizky a ta jeho korba vypada takova " otevrena a nekorbova" :mrgreen: :zed:
musim je omrknout vsechny na zivo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
22.3.15 13:16

@Mirii to je uplně jedno… jak cam tak buff má vysouvací rukojet… záleží kde budeš s kočárkem jezdit… pokud v terenu kup buffalo, pokud město tak cameleon… já měla cameleona2 ale bydlíme v Krkonoších takže na druhýho mám buffalo ale je to prostě terenní kočár a mě zase ž tak nevyhovuje… takže jsem přikoupila bee3 a buffalo využívám jen na zimu a ted když je miminko a nemůže ještě do bee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
22.3.15 13:18

@Kenzí na buffovi bude držet jakákoli taška… má tam zoubky za který se to chytí… já mám origoš bugaboo ale je na mě moc velká takže ted jezdim s těma taškama co byli ke stříškám… držák na pití určitě a podožku taky… když ji zašpiní tak ji jen vypereš…
co se týče fusaku… do hluvoký mám lodger bunker a do sportáku pak bugaboo artic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30903
22.3.15 13:22

@Kačka H muzu se zeptat na tu tasku ke striskam, jak vypadaji vevnitr? Nemohu nikde najit obrazky vnitrku. Je to delane jako taska na prebalovani ci spis jen jako kabelka? A jeste jak je Buffalo odpruzene? Chapu dobre, ze nijak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí