Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.3.15 10:31

Holky nechce se mi číst těch 1000příspěvků…
Chtěla bych v 5ti měsících strčit malou do sporťáku, můžu do bufa?… Jak je to s tím polohováním? Nevadí vám, že se neotočí na bok?
A co kola? Pružej? Fakt terén? Lesní cesta, šťerk, písek?

Díky:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.15 10:35

Holky ten kočár si musim od základu složit? Jestli jo tak jsem v řiti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.15 10:39

A jeeeeee ja jsem brzda… Koukám, že se prodává i s hlubokou… Tedy jen sporťák nelze? To by mě mrzelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
28.3.15 21:38

Máte někdo koupenou origo vložku do kočárku - jaká je? Vyplatí se? Nebo máte tip na nějakou fajn neoriginální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
28.3.15 21:50

@smale koukám že ty máš ušitou krásnou zelenou vložku, odkud prosím je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
29.3.15 13:28

@Vanocnikarolinka
jj, ale ten se skládá velmi lehce, je to takové intuitivní i pro laika. A prodává se vždy, jako set i s hlubokou. Já osobně bych dítko do sportáku v 5.měsícich nedala. Dávala jsem v 7. a přišlo mi to, tak akorád. To zrovna vyrazil na trh, takže hlubokou jsem ani nevybalovala, šoupla pod postel a šli jsme rovnou do sportáku v těch 7.měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
30.3.15 12:02

@kknoflicek ja mam original wool podlozku, z ovci vlny, celorocni vyuziti, v lete chladi!! V zome hreje :palec: je myslim nejlepsi :dance: v lete sice na me lidi koukaji jak na blazna, ale maly na ni neni vubec spoceny, jako na obycejne podlozce :mrgreen:
@Vanocnikarolinka my sly do sportku v necelych 6. Mes, a proto jsem koupila buffalo, protoze v jinem sportaku, takhle male mimco ma problem sedet, v buffalu byl jako v autosedacce, pekne v pololehu, videl ven, nesjizdel. Hlubokou korbu mam take nepouzitou s schovanou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.15 17:34

Milé holky, odbornice na Bugaboo :-)
Pročetla jsem všechny zdejší příspěvky a rozhodla se pro Bugaboo Buffalo, ale furt mám určité pochybnosti a moc vás prosím o radu..
Potřebuji kočárek terénní (budu chodit se psy na výlety - polní, lesní cestičky, chalupa..) i do města (žiju v Praze a ráda courám po centru a po obchodech:-) a tak nějak jsem doufala, že v Bugaboo Buffalo jsem našla obojí a budu moc mít jen jeden kvalitní kočár na vše. Ale mám strach z jeho výšky, respektive spíš z jeho „nevýšky“..mám téměř 180cm, manžel 195cm..a mám strach, že je Bugaboo strašně nízký, že budeme trpět, jak se budeme ohybat..a jestli se muž nebude o něco kopat, nebo tak.. Tak mým druhým tipem bylo I´Coo Peak Air 4, ale je strašně těžký a není tak stylový samozřejmě.. Tak vás moc moc prosím o názory, jestli to s Buffem zvládnem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
31.3.15 21:21

@Honey_0071 mám 178cm a rukojeť nemám vysunutou na maximum..pokud jsi z Prahy není nic jednoduššího než ho jít vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.15 21:34

Holky ten kocarek mi prijde v totalne demontovanym stavu? Na sroubky?… Znate nejakej eshop kde mi ho poslou aspon konstrukci zmontovanou? Ktery je nejspolehlivější eshop? Drevena deska a matrace je predpokladam soucasti zakladu ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
1.4.15 16:08

@Vanocnikarolinka konstukce je vcelku, staci nacvaknout kola, na ram suchymi zipy pridelat korbu nebo sportak a cvaknout to cele na konstrukci a pak uz jen navlect pruty do potahu strechy a opet cvaknout na ram..navic je k tomu blbuvzdorny navod. Fakt se neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.15 18:33

Ty jo tak diky… Objednala jsem bugaboo buffalo escape 2015… Je nalozenej… Musela jsem tatínkovi naslibovat hory doly ale:-)))))) zzzzzzzzz… Beda vam zensky, jestli to v tom snehu bude stejne drhnout jako mutsy, ktery je all-terrain:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30903
1.4.15 20:15

@Vanocnikarolinka ten vypada krasne. Tak nastesti snih zjistis az za rok a to uz bude dcera vetsia nebude ti to naklepavani tak vadit. Pak dej vedet, jak jsi spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30903
14.4.15 11:26

@Vanocnikarolinka Tak jak jsi s kocarkem spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
4.5.15 10:32

Ženy, nutně sháním stříšku s Motýlama od Warhola na Buffa… Fakt jí nutně potřebuju, nemáte některá? Nebo nevíte o někom kdo se jí bude zbavovat? Jo a s růžovým vnitřkem. Prosím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí