Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@veronika6913 děkuju…doufám, že to vymizí…jsem fakt vyplašena…hlavně nevím, jakou můžu ted udělat prevenci…nějaké leky, homeo..zda vynechat sex…nevím vůbec nic…
@Tara83 nn sestřička mi jen řekla, že mám nějaké změny na děložním čípku a musí se to pohlídat…že mám přijít v červenci, jinak nic…
@Telny Počkej na další stěry, ono s tím stejně nejde moc dělat, ani léky, tělo si poradí samo, já jsem bohužel musela na operaci.
@Tara83 jenže další stěry až za 3 měsíce…do té doby mě trefí šlak…
@Telny píše:
@veronika6913 děkuju…doufám, že to vymizí…jsem fakt vyplašena…hlavně nevím, jakou můžu ted udělat prevenci…nějaké leky, homeo..zda vynechat sex…nevím vůbec nic…@Tara83 nn sestřička mi jen řekla, že mám nějaké změny na děložním čípku a musí se to pohlídat…že mám přijít v červenci, jinak nic…
Zmeny budou z HPV viru. Tyto zmeny na cipku nemaji co delat se sexualnim partenerem. Sex vynechavat urcite nemusis. V podstate, kdyz ti samy nenasadili lecbu, tak zadne leky brat nemusis
@Telny Netrefí, nic jiného ti ani nezbývá. Jsi sledovaná a tento problém je i v nejhorším případě řešitelný. Já jsem se s tím potýkala několik let, ani jsem o tom nevěděla.