Bušení srdce a tvorba modřin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.8.13 14:04

No snad ano, jednou mi doktorka naměřila vysoký tep, tak mě poslala k interní na ekg, ta mi řekla, že na umření to neni a, že je to od zad. Jenže dost často(několikrát denně) mívám bušení srdce a bolest na hrudi a nevím jestli to je jen od zad.

• Citovat
  • Upravit
10726
4.8.13 14:10

Určitě si zajdi na hematologii, můžeš mít rozhozenej krevní obraz - z toho mohou být ty modriny. Stítná zláza se taky pozná z krve. A od blbého krevního obrazu může být i velmi unavená. /a s unavou se Ti může pojit i buseni srdce-teda asi, to jediny si nejsem jista).jo a buseni srdce můzes mit i ze strachu, coze ti to vlastne je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.13 14:35

Já už na hematologii byla, ale nemám výsledky. Nevíte jestli tam zjistí i štítnou žlázu? sestřenice ji má tak nevím jestli může být vyšší riziko. Doufám, že až budou výsledky, tak budu mít pokoj.Jsem hrozně unavená i chvíli po probuzení a buší mi srdce i když jdu po bytě 3metry a pak sedím. Myslela jsem si, že zdr. problémy nastanou až o pár let déle, ale bohužel..

• Citovat
  • Upravit
10726
4.8.13 15:09
@Anonymní píše:
Já už na hematologii byla, ale nemám výsledky. Nevíte jestli tam zjistí i štítnou žlázu? sestřenice ji má tak nevím jestli může být vyšší riziko. Doufám, že až budou výsledky, tak budu mít pokoj.Jsem hrozně unavená i chvíli po probuzení a buší mi srdce i když jdu po bytě 3metry a pak sedím. Myslela jsem si, že zdr. problémy nastanou až o pár let déle, ale bohužel..

jak už jsem psala, z krve se stitna zlaza zjistuje. Kdyz jsi na hematologii byla, tak Ti ji urcite brali. Zdravi prece zase tak uplne s vekem nesouvisi. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.13 19:09

Ja byla na hematologii jen s tou tvorbou modrin, tak nevím, jestli m idělali i na ní. Dnes mám výsledky z hematologie a ta je ok. Nejvíc mě děsí to bušení srdce, a pár dní ta ukrutná bolest hlavy a pocení. Můžete mi někdo prosím poradit, zda můžu jít sama na vyšetření ke kardiologovi bez doporučení?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex