Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@natyber píše:
@Cookieska Super, to jsi mě trochu uklidnila. Snad se taky pořádně sekli s tím naším odhadem. Ještě jsem dnes požádala o Hamiltona, a začíná se něco dít tak snad se to rozjede. Díky za info
Tak Hamiltona bych nechtěla ani za zlaté prase. Známá po něm skončila zle potrhaná. Pokud je mimco v pořádku, pak je k ničemu.
Ale držím palce.
@P4ja Potrhaná jako prase můžu být i bez Hamiltona, snad to přežiju.
@natyber píše:
@Lidušk Taky bych nebudila, pokud nemá problémy. Vyčkala bych co řekne doktor. Nevím jestli si dobře vzpomínám, neměla jste v těhotenství více plodové vody? Ráda bych se zeptala jestli jste rodila přirozeně a v jakém týdnu, moc děkuji za odpověď. Pokud se pletu tak se omlouvám
Dobrý den
Ano měla, rodila jsem ve 39. Týdnu akutním císařem. Už nikdy více císařem ale při mých zdravotních problémech to jinak nešlo
@natyber píše:
@P4ja Potrhaná jako prase můžu být i bez Hamiltona, snad to přežiju.
Jj. Určitě jen se musí dobře indikovat a hlavně ve správný čas.
@Lidušk Děkuji, tak hlavně že to všechno dobře dopadlo ![]()
@P4ja To každopádně. U mě to asi nebude mít účinek. Termín v pondělí a včera teda masakr po tom hmatu, ale přešlo to, takže nakonec mě v pondělí stejně rozřežou
No, nedá se nic dělat ![]()
@natyber Neboj ještě není pondělí. Věř miminku. A i kdyby to nakonec dopadlo císařem, tak to tak má být. Když se mimcu nechce, ani po Hamiltonovi.
![]()
@P4ja jj, hlavně ať už je to za mnou, a zdravé miminko na světě
Díky.