Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A proč byste tam měli jít? Abyste jim pomohli s hypotékou nebo jen tak aby tam nebyli sami nebo třeba kvůli zahradě?
@pikola píše:
Asi potřebují aby tu jednu půlku někdo opravilale ne za jejich peníze
No to je bylo první co mě napadlo. Proč chtějí, aby tam ségra šla…? ![]()
Pokud to nebude nezbytně nutný, nešla bych do bydlení ani s rodiči, ani se sourozenci. Mám ráda svůj klid, svůj život, mám ráda i sourozence a rodiče, ale myslím že máme dobrý vztahy právě proto, že spolu nebydlíme.
@janickaIII určitě i na pomoc s hypo, ale prej aby maly měl zahradu apod..přítel se motá kolem aut apod.
@Kajka39 píše:
@janickaIII určitě i na pomoc s hypo, ale prej aby maly měl zahradu apod..přítel se motá kolem aut apod.
Sestra děti nemá/neplánuje? Jaký máte vztah? Jako jo, je fajn, že vám to nabídla a že myslí na vaše dítě… ale nevím, minimálně bych to chtěla mít právně ošetřené atd. Nebo proč by nešlo tam jezdit na víkendy nebo podle času? Mít to jako „chalupu“? Proč hned bydlet? Když bydlení teď máte vyřešené…
@Kajka39 píše:
No a barák by byl napsaný na koho? Na obě? Nebo na sestru a vy byste jim jen pomáhali platit hypotéku? Nerozumím tomu, proč sestra koupila tak velký barák a teď vás tam chce nastěhovat.
@Kajka39 píše:
@janickaIII nemá ale plánuje no, zřejmě z toho nic nebude
Z čeho nic nebude?
@DeeDee.518 píše:
Já bych do toho nešla. Ještě jsem totiž neslyšela o případu, kdy by tohle fungovalo. Většinou jsou z toho všichni do roka dost nešťastní, i když ze začátku si mysleli, že to bude super, protože mezi sebou mají hezké vztahy…Teď to bude znít blbě, ale nebylo by možné, aby s bratrem a jeho ženou ve dvougeneračním domku bydlela maminka a vy se nastěhovali do domu, kde žije teď? Případně, abyste zůstali, kde jste? Nejde ani tak moc o to, komu to patří. Spíš o to, že nedělá dobrotu denně se vídat. Klouže to potom k tomu, že vám rodina strká nos tam, kde už to není příjemné…
To je vtipné. Takže bydlení s rodinou nikdy nikdy nikdy. Nebude to fungovat. Ale ségra ať si vezme do bytu maminku. Tě to fungovat bude, jo? Normální vychcanost.