Bydlení sama a sousedé.

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21091
16.11.19 09:11
@Anonymní píše:
Taky bydlíš sama a slyšíš jak sexují a televizí, hovory? Tobě to nevadí? Mě to vadí.

Tak se odstěhuj na samotu a budeš mít klid. A nebo si pořiď špunty do uší. To jsi fakt nevěděla, že když bydlíš v bytě, tak budeš slyšet sousedy?

• načítám...
lebambule
@Anonymní píše:
Dělala a dělá to proto abych ji záviděla, že ona s někým bydlí. A má z toho potěšení.

Tak delaji to proto, ze bydlíš sama a oni si to nemohou dovolit, nebo proto, abys záviděla? Nejak se v tom trolleni ztracis… 🙄

• Upravit
6445
@terien píše:
Páč jim zavidite, vždyť to tu čteš :mrgreen:

To abych si davala pozor na vyraz, az je potkam. To je normalni stíha.

• načítám...
Janli

Já tě naprosto chápu, někteří lidé jsou hrozně zlí a závistiví. Myslím, že by bylo nejlepší se odstěhovat někam, kde jsou na sebe lidé hodní a chápaví. Ve tvém případě by byly ideálním místem Bohnice… ;)

• Upravit
lebambule
16.11.19 09:14

Přiznám se, že jsem marná. Ja bych takhle sofistikovane trollit nedovedla. Sice nechapu, co z toho kdo ma, ale obdivuju ten um trollit jak ho.ado :mrgreen:
Tohle prostě nemůže byt pravda. A nebo je to Mana, co se mnou chodila na pomaturitní studium jazyků a myslela si, ze me z nějakyho duvodu zajímá, úplně ji hráblo a ve finále se me snazila v šatně inzultovat botou. Ta byla taky takhle praštěná 😵

• Upravit
4043
16.11.19 09:15
@Mika.ella1 píše:
Ty si troll nebo magor :roll:

Podle mě nejspíš obojí :mrgreen:

• načítám...
8288
16.11.19 09:15
@Anonymní píše:
Dělala a dělá to proto abych ji záviděla, že ona s někým bydlí. A má z toho potěšení.

Ignoruj to a máš to. Si pust hlasitě hudbu, když ona řve.

• načítám...
6445
16.11.19 09:16

@lebambule byvala kolegyne taky videla nepratele za kazdym rohem, doslo mi to kdyz jsem zjistila, ze chlasta.

• načítám...
19388
16.11.19 09:17
@Anonymní píše:
Ano tak to je normální, že dělá rekonstrukci.Ale když zadaná sousedka bydlí s partnerem a věděla by o tobě, že bydlíš sama, mohla by ti dělat naschvály, že doma má chlapa a ty ne

Hele ty jseš blázen, viď? To jim tak závidis?

• načítám...
Anonymní
16.11.19 09:17
@P4ja píše:
Tak se odstěhuj na samotu a budeš mít klid. A nebo si pořiď špunty do uší. To jsi fakt nevěděla, že když bydlíš v bytě, tak budeš slyšet sousedy?

Věděla. Špunty mám a i přes ně jich jde slyšet, teď nemyslím ten sex.Ale to její hlasité mluvení a křičení. A když tě chodí vzbudi sexem..

• Upravit
19388
16.11.19 09:18
@lebambule píše:
Přiznám se, že jsem marná. Ja bych takhle sofistikovane trollit nedovedla. Sice nechapu, co z toho kdo ma, ale obdivuju ten um trollit jak ho.ado :mrgreen:
Tohle prostě nemůže byt pravda. A nebo je to Mana, co se mnou chodila na pomaturitní studium jazyků a myslela si, ze me z nějakyho duvodu zajímá, úplně ji hráblo a ve finále se me snazila v šatně inzultovat botou. Ta byla taky takhle praštěná 😵
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
Anonymní
@g.sandova píše:
Hele ty jseš blázen, viď? To jim tak závidis?

Já? 8o vždyť já jsem ráda, že bydlím sama, že mám klid.

• Upravit
715
@Anonymní píše:
Ano to jde slyšet, když spolu normálně mluví, jde slyšet hlasy, to je jasné, ale když ona spustí nahlas nebo křičí, dělá to schválně, že já bydlím sama.

Ty jo bez se lecit. 8o 8o sedis tam sama nastvana a jen vyhledavas problemy a vztahujes si vse na sebe. Sousedi te velice pravdepodobne maji u…

• načítám...
15170

A co až si sousedi pořídí mimíska. To bude teprve hukot.

• načítám...
19388
16.11.19 09:19

@lebambule hele a flakla te tou botou? To člověk žita, jací jdou lidé magori

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová