Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Já?vždyť já jsem ráda, že bydlím sama, že mám klid.
Hele tak to neřeš, řekni si, že je to slepice a nechápu, že to řešíš.
@Ijen píše:
@lebambule byvala kolegyne taky videla nepratele za kazdym rohem, doslo mi to kdyz jsem zjistila, ze chlasta.
Tohle bude troll. Ale tak… aspon neni takhle dopo pri vaření nůďo 😁
@g.sandova nee to oni zavidi ji, proze ona muze bydlet sama a oni ne. Oni totiz lidi v paru hrozne touzi bydlet kazdy sam
beztak je to troll, ale docela povedenej ![]()
@zu.syk ![]()
@Anonymní píše:
Věděla. Špunty mám a i přes ně jich jde slyšet, teď nemyslím ten sex.Ale to její hlasité mluvení a křičení. A když tě chodí vzbudi sexem..
Buzeni sexem je fajn, pokud tedy na tebe ostatni akteri nezapomenou.
@Anonymní píše:
Já?vždyť já jsem ráda, že bydlím sama, že mám klid.
A proto si hledáš partnera
![]()
@ontarova.stara píše:
Buzeni sexem je fajn, pokud tedy na tebe ostatni akteri nezapomenou.
Tak třeba j8 chtějí do trojky…
Nejsem troll!!!Píšu to jak to je.Vim,že mi to nevěříte, ale tohle se tady opravdu děje. Nejsem troll!!! ![]()
@Anonymní píše:
Nejsem troll!!!Píšu to jak to je.Vim,že mi to nevěříte, ale tohle se tady opravdu děje. Nejsem troll!!!
No tak nechtějí sex?
@Anonymní píše:
Nejsem troll!!!Píšu to jak to je.Vim,že mi to nevěříte, ale tohle se tady opravdu děje. Nejsem troll!!!
V tom pripade doporucuji tento odkaz ![]()
https://www.google.com/search?…+léčebna+bohnice&oq=psychiatricka+lecebna+b&aqs=chrome.1.69i57j0l3.12999j1j4&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#trex=m_t:lcl_akp, rc_f:,rc_ludocids:17943047706318896539,rc_q:Psychiatrick%25C3%25A1%2520nemocnice%2520Bohnice, ru_q:Psychiatrick%25C3%25A1%2520nemocnice%2520Bohnice
![]()
@g.sandova píše:
No tak nechtějí sex?
Vyse jsem navrhovala oblect zupanek, zakoupit lahev Ostravskeho kahanu a jit prolomit ledy.
@Anonymní píše:
Ano tak to je normální, že dělá rekonstrukci.Ale když zadaná sousedka bydlí s partnerem a věděla by o tobě, že bydlíš sama, mohla by ti dělat naschvály, že doma má chlapa a ty ne
Vazne? Tyjo, prober se holka.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat