Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Ano tak to je normální, že dělá rekonstrukci.Ale když zadaná sousedka bydlí s partnerem a věděla by o tobě, že bydlíš sama, mohla by ti dělat naschvály, že doma má chlapa a ty ne
sex od sousedů slyším, když bydlím sama a slyšela jsem ho i v době, kdy jsme bydleli s manželem. to samé televizi, hlasitý hovor, průtok vody trubkama, domácí spotřebiče, opravy v bytě, v některých případech i chůzi pokojem. hromadné bydlení už holt bývá takové
jestli ti to vadí, odhlučni si byt, pořiď si zvukovou izolaci.
@Lajka09 píše: Řekla bych, že sousedi, úplně normálně žijí a s největší pravděpodobností tě ani neregistrují. V bytových domech to tak hold chodí, že je vše slyšet. Já aktuálně poslouchám brusku a kladivo. A jistě to soused nedělá schválně, jen musí tu rekonstrukci dokončit.Dej se do klidu, nedělají to schválně.
Prosím tě, beztak to dělají, aby tě naštvali a ukázali, že maj prachy a můžou si dovolit něco rekonstruovat. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o zachování anonymu, z důvodu řešení mezilidských vztahů a známi, kteří sem chodí.
Bydlím sama, mám mladé sousedy. Vědí o mě, že bydlím sama, potkávají mě samotnou.
Když jdou z venku a vidí, že se u mě svítí tak jakmile přijdou domů jsou hluční, nahlas si povídají apod..Hlavně ta sousedka. Zkratka chovají se tak, aby je šlo slyšet.
Mě vyhovuje, že bydlím sama, ale přijde mi, že oni jejich hlasitým mluvením, děláním spolu blbosti, sexem atd..chtějí docílit toho aby mi vadilo, že bydlím sama a oni mají vztah.
Ten kluk tak ani ne, ale spíše ona, tim jejím hlasitym chováním.
Přijít přes den aby se ztišili nemůžu.
Pokud byste mi radily, abych si našla partnera, ano hledám, ale nechci s ním hned bydlet.
Co byste na mém místě dělaly vy, kdyby vám zadaná sousedka dělala takové naschvály?
Ahoj,
já si myslím, že to je spíše v tvojí hlavě, neb si nedovedu představit pohnutky člověka, který by se choval hlasitě, hlasitě se smál, hlasitě prožíval sex a to vše jen a pouze za účelem pozlobit svobodnou sousedku ![]()
My jsme třeba měli naopak sousedku nas námi, která byla svobodná a asi si přivydělávala jako společnice, protože ob den a někdy i každý den tam měla chlápky a měla neuvěřitelně hlasitý, uplně hraný sex
někdy sousedi na patře klepali na nás
Bylo to někdy o nervy, pozvali jsme si návštěvu a v 15hod ona spustila
a že jsme bydleli v garsonce, tak nebylo ani kam se schovat ![]()
Takže plně chápu, jak je to otravné a jak to leze na nervy - a to jsem tam nebydlela sama.
Ale opravdu si nemyslím, že to dělají naschvál. Prostě jsou mladí, zamilovaní…
A ani si to emusí uvědomovat. Pokud nato máš povahu, tak na ně tukni a řekni, že vše slyšíš, že ty stěny jsou jak z papíru a jestli by se mohli trošku ztišit. A pak je to bud a nebo. Protože teprve ted mužou nastat ty provokace ![]()
@Anonymní píše:
Ano tak to je normální, že dělá rekonstrukci.Ale když zadaná sousedka bydlí s partnerem a věděla by o tobě, že bydlíš sama, mohla by ti dělat naschvály, že doma má chlapa a ty ne
Proc by to delala? My tady mame samotne holky ve dvou bytech v podnajmu, proc by jim nekdo delal naschvaly?
@Anonymní píše:
Ano to jde slyšet, když spolu normálně mluví, jde slyšet hlasy, to je jasné, ale když ona spustí nahlas nebo křičí, dělá to schválně, žejá bydlím sama.
A ja to tak nejak plne chapu
.
@sagina píše:sex od sousedů slyším, když bydlím sama a slyšela jsem ho i v době, kdy jsme bydleli s manželem. to samé televizi, hlasitý hovor, průtok vody trubkama, domácí spotřebiče, opravy v bytě, v některých případech i chůzi pokojem. hromadné bydlení už holt bývá takové
Ježiš a já si někdy říkám, že udržba baráku je o moje nervy, že ho vyměníme za byt s terasou. UF, tohle si asi vytisknu a budu si to připomínat, až budu zase nadávat při uklizení sněhu a vytrhávání plevele z chodníku ![]()
@Anonymní píše:
Ano to jde slyšet, když spolu normálně mluví, jde slyšet hlasy, to je jasné, ale když ona spustí nahlas nebo křičí, dělá to schválně, že já bydlím sama.
Myslim, ze ti hrabe. Fakt nemusi kricet kvuli tobe, proste v urcitych situacich je hlasitejsi. To se proste stava, ja to mam taky tak, treba kdyz manzela skadlim nebo on me… my nastesti nemame papirove zdi…
@Anonymní píše:
Protože mi jeden z nich může závidět, že bydlím sama a oni si to dovolit nemohou. Mohou se bavit normálně, což nedělají.
Delaji ti naschvaly protoze nemas chlapa a zaroven ti zavidi samotu?
Bud trollis nebo mas problem sama se sebou, coz se vlastne vzajemne nevylucuje.
@Anonymní píše:
myslím, že jsi blázen
@Anonymní píše:
Ano to jde slyšet, když spolu normálně mluví, jde slyšet hlasy, to je jasné, ale když ona spustí nahlas nebo křičí, dělá to schválně, že já bydlím sama.
A od diskuze cekas co? Nikdo neveri tomu, ze to dela naschval, ty tvrdis, ze ano. Nazory jinych neberes, takze naprosto zbytecne zalozene tema, ne?
Jo a ja ani nevim, kde kdo bydli, natoz aby me zajimalo, zda je dotycny sam ci ne. Zkus takyneresit ostatni, bude ti lepe.
@sagina píše:sex od sousedů slyším, když bydlím sama a slyšela jsem ho i v době, kdy jsme bydleli s manželem. to samé televizi, hlasitý hovor, průtok vody trubkama, domácí spotřebiče, opravy v bytě, v některých případech i chůzi pokojem. hromadné bydlení už holt bývá takové
Taky bydlíš sama a slyšíš jak sexují a televizí, hovory? Tobě to nevadí? Mě to vadí.
Zásadní zádrhel je, že když nejsi doma, nemůžeš zjistit jestli též souloží a křičí. Jak tedy víš, že to dělají, jen když jsi doma?? Já se picnu ![]()
@Anonymní píše:
Protože mi jeden z nich může závidět, že bydlím sama a oni si to dovolit nemohou. Mohou se bavit normálně, což nedělají.
proč by ti měli závidět? zatím to spíš vypadá, že závidíš ty jim ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dělala a dělá to proto abych ji záviděla, že ona s někým bydlí. A má z toho potěšení.