Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Protože mi jeden z nich může závidět, že bydlím sama a oni si to dovolit nemohou. Mohou se bavit normálně, což nedělají.
Hele ten psychiatr bude nejlepsi
![]()
@Ijen píše:
Proc by to delala? My tady mame samotne holky ve dvou bytech v podnajmu, proc by jim nekdo delal naschvaly?
Páč jim zavidite, vždyť to tu čteš ![]()
@Anonymní píše:
Dělala a dělá to proto abych ji záviděla, že ona s někým bydlí. A má z toho potěšení.
Ty si troll nebo magor ![]()
@Ijen píše:
Delaji ti naschvaly protoze nemas chlapa a zaroven ti zavidi samotu?
Bud trollis nebo mas problem sama se sebou, coz se vlastne vzajemne nevylucuje.
Ano právě, ví že nemám chlapa, tak mi to ona dělá naschvál abych ji záviděla. Ona si třeba nemůže dovolit bydlet sama, jen s někým tak mě tak provokuje.
To bude spis nejaka paranoia a stihoman. Potrebujes psychiatra.
@Anonymní píše:
Ano právě, ví že nemám chlapa, tak mi to ona dělá naschvál abych ji záviděla. Ona si třeba nemůže dovolit bydlet sama, jen s někým tak mě tak provokuje.
Tak az budou priste divocit, vezmi flasku, oblec zupanek a zazvon na ne s tim, ze se jdes pridat.
@Mika.ella1 píše:
Ty si troll nebo magor
Ani jedno. Kdyby si tu bydlela, slyšela bys.
@Anonymní píše:
No ale ty ji evidentne dost zavidis
najdi si chlapa, hrabe ti ![]()
@chs.jasmin píše:
Ježiš a já si někdy říkám, že udržba baráku je o moje nervy, že ho vyměníme za byt s terasou. UF, tohle si asi vytisknu a budu si to připomínat, až budu zase nadávat při uklizení sněhu a vytrhávání plevele z chodníku
Ono to nemusi byt vsude tak hrozne. Ja neslysim z okolnich bytu prakticky nic. Maximalne z chodby, kdyz prijde sousedka domu a vyklada treba nakup z vytahu, tak nez zavre dvere.
@Anonymní píše:
Taky bydlíš sama a slyšíš jak sexují a televizí, hovory? Tobě to nevadí? Mě to vadí.
ne, já jsem panelákové dítě, jsem zvyklá odmalička
haranti nad náma dělali bordel, a soused pod nám přiletěl seřvat nás
teď sice nebydlím v paneláku, ale v prvorepublikové zástavbě, nicméně je to prašť jako uhoď ![]()
@Anonymní píše:
Ano tak to je normální, že dělá rekonstrukci.Ale když zadaná sousedka bydlí s partnerem a věděla by o tobě, že bydlíš sama, mohla by ti dělat naschvály, že doma má chlapa a ty ne
@ontarova.stara píše:
Tak az budou priste divocit, vezmi flasku, oblec zupanek a zazvon na ne s tim, ze se jdes pridat.
@Anonymní píše:
to určitě. Jsi vážně blázen, začni to řešit.
@Anonymní píše:
Tak si kup barak na samotě, 10 koček a budeš mít klid… Nevím proč žiješ v bytě, když ti vadí, že slyšíš něco od sousedů. Já bych právě z tohoto důvodu nemohla bydlet v bytě. Chci mít svůj klid. Co se týče té tve paranoidní představy, tak ta je spíš o tom, že nikoho nemáš a tak chceš, aby se o tebe někdo zajímal. No a tak sis v hlavě vykreslila pohádku o těch sousedech.
@Anonymní píše:
Taky bydlíš sama a slyšíš jak sexují a televizí, hovory? Tobě to nevadí? Mě to vadí.
Hele, tak jako lidi jsou ruzni a klidne i sousedka takova muze byt. Z moji zkusenosti tez kolikrat zasnu, jake kulisarny zenske vymysleji, aby se jedna nad druhou povysila a dokazala ji, ze je lepsi. Driv jsem tomu neverila, ale kdyz jsem si toho zacala vsimat ( mimochodem na doporuceni psychoterapeutky), tak se mi otevrel novy rozmer zivota. Ale tez bych zvazila moznost, ze jsi opravdu sousedum ukradena a jsou proste bezohledni. Spis bych se zamyslela nad tim, jestli te netrapi, ze jsi sama. Co kdybys partnera mela a sousedka by te s nim videla, zarlila by?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat