Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jsem byla par let sama s detma. a ti hadi sousedi si udelali dvojcata.az ted mi doslo, ze jen jako naschval, abych zavidela:).
@marra2 píše:
Prosímte… Bez si zasexovat.Fakt ti hrabe.
Zasexovat? Není s kým.
@jkra no nejsou lidi haj.li? Nejenže mají sex abys záviděla, oni ještě dvojčata! To je hnus, velebnosti.
@Anonymní píše:
Zasexovat? Není s kým.
Nekoho sbal v baru dneska.me tuhle zval na kafe chlapek v Lidlu:). Pak se vynorily deti a prchal:).
@inkakřivák píše:
@jkra no nejsou lidi haj.li? Nejenže mají sex abys záviděla, oni ještě dvojčata! To je hnus, velebnosti.
No zejo, pres caru.uz se na ty haranty nezasmeju.nic.konec.
@Anonymní píše:
Ano to jde slyšet, když spolu normálně mluví, jde slyšet hlasy, to je jasné, ale když ona spustí nahlas nebo křičí, dělá to schválně, že já bydlím sama.
no a? proc by nekomu melo vadit, že bydlíš sama? Udelej pořádnej mejdan at má co závidet.
@Anonymní píše:
Tu mám.
Kasli na telku.jdi behat,ven.ja vsechny chlapy potkala pracovne.
@Anonymní píše:
Na některé dny
A hele, ty jsi filuta. Tak na nektere dny, kdy ti muze pak sousedka napul zavidet, ze mas chlapa a zbyle dny, ze bydlis sama.
Příspěvek upraven 16.11.19 v 09:34
@jkra píše:
Nekoho sbal v baru dneska.me tuhle zval na kafe chlapek v Lidlu:). Pak se vynorily deti a prchal:).
No jasně, nevim tak kde v baru. Nejsem taková. Pak se vynořili děti a prchal ![]()
@Anonymní píše:
Dělala a dělá to proto abych ji záviděla, že ona s někým bydlí. A má z toho potěšení.
proc bys jí to měla závidět? Bydlet s chlapem je nějaký středobod žití?
@Anonymní píše:
No jasně, nevim tak kde v baru. Nejsem taková. Pak se vynořili děti a prchal
V praci, na dovce, na nakupu. Smejes se? Ja se smeju porad, casto me oslovi cizi lide. I kdyz jsem s pritelem. Pozitivni energie:). No nic, zasmala jsem, dik.
@Venetia píše:
no a? proc by nekomu melo vadit, že bydlíš sama? Udelej pořádnej mejdan at má co závidet.
Ježíši nepíšu, že jim vadí, že bydlím sama.ona mi může závidět, že bydlím sama a ona si to dovolit nemůže. Tak to otočila a chová se tak jejím hlasitym mluvenim, křičením abych záviděla já ji, že s někým bydlí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat