Bydlení u sběrny železa

Anonymní
1.4.20 02:28

Bydleni u sberny zeleza

Holky jsem zoufala, zarezervovala jsem si ke koupi byt a az ted jsem zjistila ze u domu je sberna zeleza. Ano jsem blba ze jsem si to poradne nezjistila hned. Mam nechat propadnout rezervacni poplatek? Myslim ze to bydleni bude hrozne, je to primo pod okny a asi z toho pujde dost hluk

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17070
1.4.20 04:31

Kolik je ten poplatek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
1.4.20 05:11

Primo pod okny a nevsimla sis toho? Bude tam hluk, ale da se na to zvyknout po case… plastovy okna tam nebudou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.20 06:57
@Jahudka82 píše:
Kolik je ten poplatek?

100 tis

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.20 06:58
@Micaella22 píše:
Primo pod okny a nevsimla sis toho? Bude tam hluk, ale da se na to zvyknout po case… plastovy okna tam nebudou?

Realitka mi rekla ze to byvala sberna kovu ale ze je to delsi dobu zavrene. Jenze ted jsem si na netu nasla ze to otevrene je ale zavrene ted jen kvuli nouzovemu stavu. Jsem blba no

• Citovat
  • Upravit
2258
1.4.20 07:04

Já bych to asi nechala propadnout. Nešlo by mi ani tolik o hluk, ale pokud máš děti/,nebo je plánuješ, tak zrovna u sběrny železa se budou motat i „divné“ existence, zloději kovů, mezi nimi občas i narkomani, bezdomovci. Teda pokud je to ve větším městě. Netuším, jestli je takový problém i v malém městečku, či na vesnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
1.4.20 07:08

Ja teda u sběrny nebydlela, každopádně v noci bude klid. Ale jestli tam jen jezděj lidi se sběrem a sematm dojede nějakej náklaďák, tak by to nemuselo preci byt nějake zle.
Teda v amerických filmech vídám takové ty lisy, co z toho delají kosticky, ale nevím, jestli v CR takové stroje taky jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
1.4.20 07:13
@Anonymní píše:
Realitka mi rekla ze to byvala sberna kovu ale ze je to delsi dobu zavrene. Jenze ted jsem si na netu nasla ze to otevrene je ale zavrene ted jen kvuli nouzovemu stavu. Jsem blba no

No a nemáš v tom případě nárok na to od toho ustoupit a na vrácení poplatku? Když ti zatajili celkem důležitou věc? Zeptala bych se právníka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.20 07:14
@Sexynohy píše:
Já bych to asi nechala propadnout. Nešlo by mi ani tolik o hluk, ale pokud máš děti/,nebo je plánuješ, tak zrovna u sběrny železa se budou motat i „divné“ existence, zloději kovů, mezi nimi občas i narkomani, bezdomovci. Teda pokud je to ve větším městě. Netuším, jestli je takový problém i v malém městečku, či na vesnici.

Mam maleho syna..

• Citovat
  • Upravit
2258
1.4.20 07:30

Jak píšu, já bych do toho nešla. Je mi jasné, že někomu to vadit nebude, ale třeba u nás sběrna= odvoz železa firmami- to je ok, ale hlučnější, no a pak právě i ti jednotlivci - kde někteří od pohledu bezdomovci, narkomani. Očekávala bych i zvýšenou „prašnost“/ špínu jestli je to ten sběrný dvůr, kde se to kolikrát válí mesice, někde i déle a je jasné, že „zametat“ okolí je tam beze smyslu. Ale jak píšu, někdo by to neřešil. Já když se stěhovala chtěla jsem už nehlučné, čistší prostředí, ideálně nějakou zeleň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.20 08:06
@Monchichik píše:
No a nemáš v tom případě nárok na to od toho ustoupit a na vrácení poplatku? Když ti zatajili celkem důležitou věc? Zeptala bych se právníka…

Realitky maji smlouvy moc dobre sepsane. My jsme prisli o 80 000, protoze ve smlouve bylo pekne zakamuflovane, ze pozemek pod domem neni soucasti prodeje. Novostavba nebyla ve skutecne novostavba ale prestavba za pouziti dost pochybneho materialu. A jako tresnicka na dortu majitel nebyl majitel.
Clovek se aspon pouci.

• Citovat
  • Upravit
17070
1.4.20 20:31
@Sexynohy píše:

To mě taky napadlo - aby vám pak nemizely i věci a tak…některý existence dlouhou a zkusí prodat všechno, co není pribity… :think: :roll:

100 tis. není zrovna málo, ale abyste pak zase nepřisli o víc, až se to budete snažit prodat za každou cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.20 07:15

Tak jsem se informovala a tu sbernu zeleza koupila filmova spolecnost a v tom objektu bude sklad rekvizit. Sly byste do koupi toho bytu v tomto pripade?

• Citovat
  • Upravit
15143
3.4.20 07:19
@Anonymní píše:
Tak jsem se informovala a tu sbernu zeleza koupila filmova spolecnost a v tom objektu bude sklad rekvizit. Sly byste do koupi toho bytu v tomto pripade?

Klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
3.4.20 07:39
@Anonymní píše:

Bez obav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný