Bydlení u tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.12.21 10:50

@berusa.m
Máte pravdu, zkusím to po dobrém. Snad se to urovna a pochopí. Ikdyz to ve mě vře, nedá si nic dělat. No, myslím že sme už došli do určitého bodu, jezdí k nim dost často dcera se stejně starým prckem, a to je pořád když ona dojede každý víkend ať jim dám malého ať jsou spolu, to vše beru ale ne že tam bude celý den. A pak tam oba hledí na televizi, a hrají si s vecma, které by neměli mít ani v ruce. To už jsem taky říkala, když dojede malá, vemte ji nahoru máme tu spoustu hraček můžou tu být spolu. Myslím že je naockovana proti mě i od ní, jelikož sme si moc nesedli je starší jako já. A má tendenci mě pořád říkat ohledně malého co mám dělat. My máme režim, co se týče spánku jídla a všeho. Ona ne. Malá ji kdy chce, spánek to samé. Musím zatnout zuby a doufat že to bude dobré.

• Citovat
  • Upravit
25897
1.12.21 11:08

Tak oni mají ještě dceru? No to jste tedy blázni oba dva. Když se rodičům přítele něco stane, má nárok na dům i ona. A vy v něm máte utopený milion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80109
1.12.21 11:38

@divine woman A k tomu 50% šance na rozchod. To fakt bylo chytrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.12.21 11:44
@Anonymní píše:
@berusa.m
Máte pravdu, zkusím to po dobrém. Snad se to urovna a pochopí. Ikdyz to ve mě vře, nedá si nic dělat. No, myslím že sme už došli do určitého bodu, jezdí k nim dost často dcera se stejně starým prckem, a to je pořád když ona dojede každý víkend ať jim dám malého ať jsou spolu, to vše beru ale ne že tam bude celý den. A pak tam oba hledí na televizi, a hrají si s vecma, které by neměli mít ani v ruce. To už jsem taky říkala, když dojede malá, vemte ji nahoru máme tu spoustu hraček můžou tu být spolu. Myslím že je naockovana proti mě i od ní, jelikož sme si moc nesedli je starší jako já. A má tendenci mě pořád říkat ohledně malého co mám dělat. My máme režim, co se týče spánku jídla a všeho. Ona ne. Malá ji kdy chce, spánek to samé. Musím zatnout zuby a doufat že to bude dobré.

Nebude to dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.21 11:44

@inkakřivák
To je v každém vztahu, no vidím Že už se to tu zase vyhrocuje. Každý máme svůj názor, já sem si vše pročetla od každého něco a řešením je komunikace a to bude teď první bod který uděláme a dáme si pravidla. Já vám každopádně děkuji za názory. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
80109
1.12.21 11:55

To riziko rozchodu ano. Ale riziko, že přijdu o takové peníze ne. Protože ten dluh jde za vámi dvěma. Takže třeba situace, kdy se za rok rozejdete, ty v domě máš půl mega a víc nic. Budeš platit a nic z toho. To je vize, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.21 12:13

@inkakřivák
I kdyby sme šli od sebe, kdo co platí tu vážně nechci řešit. A co bude v boucnu to můžu polemizovat celý den, o tom koho co bude, dotaz neznel. Tím bych to už asi uzavřela. 🙂

• Citovat
  • Upravit
806
1.12.21 14:02

@inkakřivák mě hlavně fascinuje, že neměli na nájem, na vlastní bydlení, ale pak si půjčí milion…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
1.12.21 15:37

Hele a ta dcera (sestra přítele) bude jednou dědit co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
1.12.21 16:57
@Ou píše:
Děvenko - jsi tam z její milosti.

Počkejte, holky, toto se mi nelíbí.
Jaké „z milosti“? Tchyně si nějak vychovala kluka, který udělal dítě holce a neumí je uživit tak, aby mohli slušně bydlet ve svém. Ta holka se jí do baráku sama o sobě proti její vůli asi nenastěhovala.
A pochopila bych, kdybys tohle vyjádření napsala v momentě, kdy by mladá po tchyni něco vyžadovala.
Ale hodnotit popsané trapné až zlé chování tchyně vůči mladé holce takhle, to se mi nezdá úplně fér.
A zapomínáš, že v tom baráku mladí něco zainvestovali. Milion ke zpříjemnění bydliště tchánů zas tak málo není.

Dokonce se to dá brát tak, že milost udělala ta holka tchyni: i díky jí se tchyni vyspravilo bydlení, vnouče má, kdy chce, synáčka u sebe taky…

Příspěvek upraven 01.12.21 v 17:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
1.12.21 17:00
@inkakřivák píše:
A to vám spolklo milion? To ne!

Jak ne? Malá kuchyň Tě dnes vyjde na 150 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
1.12.21 17:03
@lleennttiillkkaa píše:
My bydleli leta s babičkou od manžela. Hodná ženská, ráda jsem jí pomohla, ale nakonec jsme se odstěhovali do pronajatého, protože už toho jednoho dne bylo moc.

Mohla bys prosím napsat aspoň zhruba, čeho už bylo moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80109
1.12.21 17:03

@Cimada Jenže ono to tak je. Znovu jsem si přečetla zakládající příspěvek. Protože přítel musel na brigády, aby zaplatil nájem, usoudili, že se k rodičům nastěhují. Jak jim to vysvětlili nevíme. Faktem je, že nevíme ani jak to mají třeba s náklady na bydlení. A bohužel tvrdá realita je, naprosto nesmyslné investovali třeba půl milionu ( když splácet budou jeden) do cizí nemovitosti. Kde se teď ještě objevila sestra, takže na nějaké dům bude jednou jeho bych moc nehrála. Takže ve chvíli, kdy se třeba babička naštve, může je v pohodě vykvindovat z baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80109
1.12.21 17:04
@Cimada píše:
Jak ne? Malá kuchyň Tě dnes vyjde na 150 tisíc.

Nemusí. Opravdu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
1.12.21 17:20
@Cimada píše:
Mohla bys prosím napsat aspoň zhruba, čeho už bylo moc?

Babička byla 20 let vedoucí v cukrárně a tak nějak byla zvyklá dost rozkazovat a taky uměla moc hezky citově vydírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová