Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jdi do toho
o malé bude dobře postaráno, manžel ti dal propustku, tak proc ne. Každá máma sr potřebuje občas odreagovat a když máš možnost, proč ji nevyužít ![]()
Šla bych bez výčitek
jdi a užij si to. Manžel je otec a zvládne se postarat neboj.
Já s tím žádný problém nemám, proč bys měla být krkavčí matka?
Ježíííš běž a ani se neohlížej
Nechápu proč by to mělo být blbé, vždyť tohle je pro matku od dětí to nejlepší. Jednou za čas vypadnout a zapařit by brala každá, jen málo která má tu možnost, tak si to pěkně užij ![]()
„Spokojena maminka - spokojena rodinka!“ Hezky si to uzij, vzdyt i manzel ti to preje.
Odpočinek je potřeba…takže za mě pokud je o mimčo dobře postaráno proč ne.. jen já bych teda furt čumákovala na telefon, ale já jsem „plašan“ ![]()
@Anonymní píše:
Anonymně proto, že vážně nevím, zda je to opravdu „blbý“ nebo je to v pořádku a nechci si tu zkazit pověstMám dvě děti, z toho jedno miminko něco přes měsíc. Každý rok se jako rodina sejdem na pivních slavnostech(jeden večer), kde si společně „zařádíme“,zatancujem, popijem, no prostě jak na slavnostech. když sem měla první dítě, tak sem tam nešla, protože bylo taky malé a kojila sem. teď ale nekojím - problémový start. manžel by se o děti postaral a propustku jsem od něj dostala, ať mám taky změnu, užiju si a odreaguju…nikde sem vážně nebyla přes rok. strašně moc bych tam chtěla jít a neznamená to že začnu hned lítat po zábavách. a otázka zní, je to vážně moc blbý když mám doma takový miminko a jdu někem „pařit“? vážně jen výjmečně a bylo by o něj postaráno dobře… dík za názory a teď se do mě pusťte
Já se do Tebe pustím, slovy mojí maminky:Ty chceš jít s kamarádkou na víno? Cože, měsíc po porodu? To jako bude doma s tátou? Od dítěte se nesmí, pokud je takhle malé! To jsi mě teda D…překvapila, že chceš jít!
…A tak jsem šla. Malé byl měsíc, přišla jsem ráno ve 4h.!Jelikož jsem nikdy moc nepila, tak jsem s tou kamarádkou pořádně zapila narození naší dcery. Přítel mě našel u záchodové mísy, svlékl mě, odnesl do postele, já na něj křičela, že se chci okamžitě vdávat a pak usnula
!Vzbudila jsem se, nebyli s malou doma, byli na procházce a donesli mi kytičku a čokoládu
!
Takže za mě jdi! Však se nic neděje, pokud bude doma s tatínkem…Užij si to! ![]()
Mám doma 2m a už jsem před 14 dny byla
Malá spinká celou noc, manžel se postaral, nevyváděla jsem žádný psí kusy
Nevidím na tom nic špatného, když to není každý týden
Ale moje babička jo ![]()
A vážně to není blbý i když má mrňous jen měsíc??? kdyby měl půl roku tak to asi tak neprožívám, jen že je to pro mě hrozné dilema. na jednu stranu tam chci strašně moc jít a moc by mě mrzelo kdybych nešla a na druhou stranu mi příjde jak kdybych miminko opustila tak na 10 let ![]()
@ŠestýSmysl píše:
Já se do Tebe pustím, slovy mojí maminky:Ty chceš jít s kamarádkou na víno? Cože, měsíc po porodu? To jako bude doma s tátou? Od dítěte se nesmí, pokud je takhle malé! To jsi mě teda D…překvapila, že chceš jít!![]()
…A tak jsem šla. Malé byl měsíc, přišla jsem ráno ve 4h.!Jelikož jsem nikdy moc nepila, tak jsem s tou kamarádkou pořádně zapila narození naší dcery. Přítel mě našel u záchodové mísy, svlékl mě, odnesl do postele, já na něj křičela, že se chci okamžitě vdávat a pak usnula
![]()
!Vzbudila jsem se, nebyli s malou doma, byli na procházce a donesli mi kytičku a čokoládu
![]()
!
Takže za mě jdi! Však se nic neděje, pokud bude doma s tatínkem…Užij si to!
@Anonymní píše:
A vážně to není blbý i když má mrňous jen měsíc??? kdyby měl půl roku tak to asi tak neprožívám, jen že je to pro mě hrozné dilema. na jednu stranu tam chci strašně moc jít a moc by mě mrzelo kdybych nešla a na druhou stranu mi příjde jak kdybych miminko opustila tak na 10 let
Já to měla taky. Pořád jsem psala domů sms
.Bylo to úplně v pohodě.
Na chvilku (na pár hodin), proč ne odpočineš si odreaguješ no stres…naopak spokojená mamka spokojený dítko…a rozdíl v tom jestli to měsíc nebo pul roku fakt nevidím…možná v tom, že to pul roční potřebuje víc " peče" a dohledu než to malinkatý(takže za mě výhoda)
Anonymně proto, že vážně nevím, zda je to opravdu „blbý“ nebo je to v pořádku a nechci si tu zkazit pověst
Mám dvě děti, z toho jedno miminko něco přes měsíc. Každý rok se jako rodina sejdem na pivních slavnostech(jeden večer), kde si společně „zařádíme“,zatancujem, popijem, no prostě jak na slavnostech. když sem měla první dítě, tak sem tam nešla, protože bylo taky malé a kojila sem. teď ale nekojím - problémový start. manžel by se o děti postaral a propustku jsem od něj dostala, ať mám taky změnu, užiju si a odreaguju…nikde sem vážně nebyla přes rok. strašně moc bych tam chtěla jít a neznamená to že začnu hned lítat po zábavách. a otázka zní, je to vážně moc blbý když mám doma takový miminko a jdu někem „pařit“? vážně jen výjmečně a bylo by o něj postaráno dobře… dík za názory a teď se do mě pusťte