Byla bych krkavčí matka, kdybych šla pařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
890
28.6.14 20:36

@Blešík mě po černým pivu po dvou deckách sem prolila i ty ochraný bazmeky :lol: ale zase to byla výhoda, když mlíko došlo měla jsem ještě zásobu na tři mesíce v mrazáku(co jsem odsála sem mrazila a měnila postupně aby to bylo max dva tři mesíce " staré",zlatej system od aventu -pytlíčky přímo na dosávačku a kelímky )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
28.6.14 20:38

@sidhe jojo, sosala jsem pokaždé když mi přišlo, že mám míň mlíka. No vlastně i častějc :mrgreen: u mě vedla plznička :P

Příspěvek upraven 28.06.14 v 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
28.6.14 20:42

Tak to já byla včera pařit a jsem ve 21.týdnu. :) Nestydím se za nic a užívám si to, sice bez alkáče ale super. A manžel? Tak ten byl se mnou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.6.14 21:06

@adelalala :palec: to bych nedala já furt spím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
28.6.14 21:11

@Janča 16 Nás dneska seřvala moje máma, že jsme uplně vypatlaní :) i mého chlapa, že prej by měl mít rozum. :) Ale to že se jdu přece bavit není nic hroznýho, když nepiju a bylo to venku, takže tam nebylo ani nakouřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
28.6.14 21:19

@adelalala no jako těhotná vůbec neřeším :lol: jsem ve 25tt a chodím tak jednou za 14dní aby mi doma nehouklo :lol: Když jsem čekala kluka, tak jsem byla na posledním mejdanu ve 41tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.6.14 21:19

@adelalala tak když ti prdolka nedal najevo že se mu to nelíbí…a ještě si nepila tak co…hlavně že jsi se nenachladila a je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.6.14 21:21

Jo a přes celou noc???nebylo vám zle??? :think: jaá bych tam asi spala i ve stoje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
28.6.14 21:25

@Janča 16 Přišli jsme v jednu ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
28.6.14 21:25

@Blešík Že jo? Přece to není nemoc, tak co? To já tam i tancovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.6.14 21:26

@adelalala já usínám někdy už v devět nejpozději pul jedenáctá…malá chce hoooodně spinkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
28.6.14 21:27
@adelalala píše: Že jo? Přece to není nemoc, tak co?

asi tak, každý ať dělá jak se cítí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
28.6.14 21:28
@Anonymní píše:
Anonymně proto, že vážně nevím, zda je to opravdu „blbý“ nebo je to v pořádku a nechci si tu zkazit pověst :-DMám dvě děti, z toho jedno miminko něco přes měsíc. Každý rok se jako rodina sejdem na pivních slavnostech(jeden večer), kde si společně „zařádíme“,zatancujem, popijem, no prostě jak na slavnostech. když sem měla první dítě, tak sem tam nešla, protože bylo taky malé a kojila sem. teď ale nekojím - problémový start. manžel by se o děti postaral a propustku jsem od něj dostala, ať mám taky změnu, užiju si a odreaguju…nikde sem vážně nebyla přes rok. strašně moc bych tam chtěla jít a neznamená to že začnu hned lítat po zábavách. a otázka zní, je to vážně moc blbý když mám doma takový miminko a jdu někem „pařit“? vážně jen výjmečně a bylo by o něj postaráno dobře… dík za názory a teď se do mě pusťte :zed:

ja zaparilam jeste v sestinedeli :mrgreen: mimino bylo andel, odstrikala jsem mliko vysvetlila postup, zaparila a vratila se o rok mladsi :mrgreen: Jen jsem tedy nechlamala jak „za mlada“ :mrgreen: Uzij si to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
28.6.14 21:28

@Janča 16 Tak to já taky chodím spát v deset nejdéle. :) Ale včera kupodivu malej chrápal, nijak se neprojevoval. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
28.6.14 21:29

@Blešík To já už přemýšlela, že malej bude jednou ob víkend u babiček, abychom se šli pobavit. Přece to není nic špatného ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí