Byla bych krkavčí matka, kdybych šla pařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.6.14 16:43

Ježiš holky fakt dík moc. ani nevíte jak ste teď mojemu svědomí ulevily :hug: :hug: :hug: jo, my máme taťku supermana, zvládne vše :palec: a další akce se plánuje až na září, kdy bude v rodině svatba.
@Fíková no krkavčí, že ho opustím už tak maliné :-D asi sem ještě přecitlivělá z hormonů. u prvního dítěte by mi to problém nedělalo. bylo to malé vřeštidlo co jen vysávalo z člověka energii, ale tohle je naprosto hodné zlatíčko…

ještě jednou moc dík za názory a to sem vážně čekala že mi budete nadávat a já bych nikam nešla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4515
28.6.14 16:43
@ŠestýSmysl píše:
Já se do Tebe pustím, slovy mojí maminky:Ty chceš jít s kamarádkou na víno? Cože, měsíc po porodu? To jako bude doma s tátou? Od dítěte se nesmí, pokud je takhle malé! To jsi mě teda D…překvapila, že chceš jít! :mrgreen: :mrgreen:…A tak jsem šla. Malé byl měsíc, přišla jsem ráno ve 4h.!Jelikož jsem nikdy moc nepila, tak jsem s tou kamarádkou pořádně zapila narození naší dcery. Přítel mě našel u záchodové mísy, svlékl mě, odnesl do postele, já na něj křičela, že se chci okamžitě vdávat a pak usnula :mrgreen: :mrgreen:!Vzbudila jsem se, nebyli s malou doma, byli na procházce a donesli mi kytičku a čokoládu :oops: :mrgreen:!
Takže za mě jdi! Však se nic neděje, pokud bude doma s tatínkem…Užij si to! :mavam:

Jo tohle poslouchám pro změnu od své babičky, já teda začala chodit pařit až když měl malý 4 měsíce, ale bylo to kvůli kojení a taky proto, že jezdím za kamarády do rodného města, tak ten strach trošku byl, ale to bylo první dítě, druhé bych nechala chlapovi, bez mrknutí oka :mrgreen: Jo a teda první pařba tvala od 8 večera do 7 rána a spát jsem šla až večer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.6.14 16:44

Prosím tě, neblázni a jdi!! a pořádně si to užij! :-))
Já valím hned jak se mi naskytne možnost a hlídání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

Když se ti chce, tak jdi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693

Já chci takýýý…:-) pokud se o malého postará jen jdi…co bych za to dala malá 18m se pořád budí ráno před 6 je vzhůru takže radši nikam nechodím možná chyba, ale když vím že nespí tak jsem radši doma nic bych z toho neměla jen běž a odreaguj se je to potřeba kord, když se postará tatínek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
28.6.14 16:46
@Deninina píše:
Jo tohle poslouchám pro změnu od své babičky, já teda začala chodit pařit až když měl malý 4 měsíce, ale bylo to kvůli kojení a taky proto, že jezdím za kamarády do rodného města, tak ten strach trošku byl, ale to bylo první dítě, druhé bych nechala chlapovi, bez mrknutí oka :mrgreen: Jo a teda první pařba tvala od 8 večera do 7 rána a spát jsem šla až večer :mrgreen:

Moje máma je hustá, ale přes to jí mám ráda :hug:.Poslouchám věčně, co jsem to za mámu, že přítel krmí, přebaluje, koupe, vstává v noci k malý, že vaří a uklízí… :mrgreen: :mrgreen: A když jednou byla u nás na návštěvě, malá spala a přítel řekl, ať si jdu udělat kafe a dát si čokoládu, že uvaří polévku, tak jsem mámě málem musela volat záchranku! :zed: :roll: Jak kdybych se dopustila Bůh ví čeho…!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
28.6.14 16:49
@Anonymní píše:
@Fíková no krkavčí, že ho opustím už tak maliné :-D asi sem ještě přecitlivělá z hormonů. u prvního dítěte by mi to problém nedělalo. bylo to malé vřeštidlo co jen vysávalo z člověka energii, ale tohle je naprosto hodné zlatíčko…ještě jednou moc dík za názory a to sem vážně čekala že mi budete nadávat a já bych nikam nešla :mrgreen:

Krkavčí matka bys byla, kdybys ho pohodila do příkopu a šla chlastat. Ale takhle? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
28.6.14 16:50

Tatínek se postará, a posílá tě, tak si to tam pořádně užij, a bez výčitek, vypni od dětí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.14 16:50

Je velice příjemné slyšet, že i „matka“ má právo si užít a nebýt jen doma s capartama a řešit jen mliko, plíny a komínky z kostiček :zed:

díky vám se na to teď těším ještě víc :dance:… jen mě asi dvě jedenáctky totálně položí :roll: :poblion: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12127
28.6.14 16:51

Jen si vyhoď z kopejtka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
28.6.14 16:52
@Anonymní píše:
Je velice příjemné slyšet, že i „matka“ má právo si užít a nebýt jen doma s capartama a řešit jen mliko, plíny a komínky z kostiček :zed:díky vám se na to teď těším ještě víc :dance:… jen mě asi dvě jedenáctky totálně položí :roll: :poblion: :mrgreen:

aby se ti z nich ještě nepustilo mlíko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.6.14 16:53
@Anonymní píše:
A vážně to není blbý i když má mrňous jen měsíc??? kdyby měl půl roku tak to asi tak neprožívám, jen že je to pro mě hrozné dilema. na jednu stranu tam chci strašně moc jít a moc by mě mrzelo kdybych nešla a na druhou stranu mi příjde jak kdybych miminko opustila tak na 10 let :mrgreen:

chce se ti jít? běž…
to je fakt na tobě… já třeba byla k oběma dětem jak přiháčkovaá a nešla jsem nikam do jejich roka, jenže to jsem já a není to žádná norma.. ALE nikdy by mě ani nenapadlo to řešit u jinýho, že je divnej že jemu se chce..každej to má jinak.
Takže pokud máš jistotu že muž se postará tak co bys nešla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
28.6.14 16:54

Jezis co blbnes? :-D mazej se vyradit!! Zadna krkavci matka!! :-D v klidu bez, udela ti to urcite dobre!! ;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Mám 22dní do termínu....Hlídá mě i na záchodě ;-) :-)

@Fíková píše:
Já s tím žádný problém nemám, proč bys měla být krkavčí matka?

Tvůj úvodní obrázek mě vždy rozesměje :lol: -s dětmi nejsi nikdy sama :D
Tak sice to bude mimo mísu a i téma(zakladatelce se omlouvám :kytka: ) ale nedá mi to a prostě to sem hodím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
@sidhe píše:
aby se ti z nich ještě nepustilo mlíko :mrgreen:

to jooo :lol: mě nejvíc teklo po pívu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek