Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No na to rozkojení sem zkoušela i to pivo a nic
… tak snad mě teď nepostihne ostuda ve formě mokrých koleček na tričku
(u prvního se mi to stalo, jen ne z piva)
to sem ještě kojila. na jedné firemní akci za bílého dne sem se nesla jak ho.no na lopatě a užívala si pohledů, jaká jsem asi pěkná maminka, až za nějakou dobu sem si všimla, že nemám prsní vložky, procucala se mi podprda a já měla mokrý fleky jako kráva
… no utekla sem z tama
![]()
@Komediantka 1 píše:
Tvůj úvodní obrázek mě vždy rozesměje-s dětmi nejsi nikdy sama
Tak sice to bude mimo mísu a i téma(zakladatelce se omlouvám) ale nedá mi to a prostě to sem hodím
Do roka tam budeš mít nejen kočku, ale i dítě.
![]()
Očividně máš schopného manžela, co by za to jiné dali:-). Určitě se běž pobavit a příště propusť manžela ty ![]()
Jen jdi, taky jsem šla na hokejový zápas s mým tátou, když jsem mela tříměsíční miminko. Manžel mi sám řekl, at jdu a uziju si to. Ale těch pár hodin hlídání mu stačilo. Byl rád, když jsem se vrátila a řekl mi, že doufá, že jsem si to užila, protoze neví kdy bude zase schopen toto absolvovat. ![]()
To je dobrá hláška, že jsi anonymní, protože si tu nechceš zkazit pověst
To je fakt hrozný, on už si i naprosto anonymní nick může zkazit pověst?
Na naprosto anonymním diskuzním foru. ![]()
Co řešíš běž, tvůj chlap nezapil snad narození dítěte nebo co?
táta je rodičem stejně jako matka, nevidím důvod proč by se měla matka pouze kvůli toho že má dítě stranit kolektivu…pokud bys kojila byl by to větší problém ale teď není co řešit se klidně pořádně ožer nikomu to vadit nebude ![]()
Jen jdi a uzij si to. Tim spid kdyz nekojis
ja nikde vecer nebyla uz skoro 4roky a sla nych hned… ale.ja kojim a manzel nechce hlidT…
Nevahej a bez, kdyz mela mala ani ne dva mesice, nakojila jsem a soupla babicce a jela si nechat namasirovat zada a chudak maser musel poslouchat o tom mym drobeckovi, pusince a bla bla
, ale strasne se mi styskalo. Ale ted kdyz ma skoro rok, tesim se, az dokojim a nekde si dam vychlazenou plznicku a par hodin ji neuvidim
Jen bez a uzij si to.
Jen běž
já si taky občas někam zajdu, tatínek pohlídá, postará se, nakrmí, vykoupe, uloží, ráno vstane a nechá mě prospat, pak se o mě ještě někdy musí starat
ale to fakt výjimečně
vetšinou jsem druhej den ráno schopná vstát a pomáhat…ale každému se to někdy vymkne ![]()
jsme prostě rovnocenní partneři ne?
oba chodíme pařit, oba uklízíme, oba pereme, atd…jediné, co dělám jen já, je vaření, ale je to můj koníček, takže ani nechci aby mi to někdo vyfoukl ![]()
@elnido píše:
Očividně máš schopného manžela, co by za to jiné dali:-). Určitě se běž pobavit a příště propusť manžela ty