Byla bych krkavčí matka, kdybych šla pařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.6.14 16:56

Zakladatelko, určitě bež, pěkně se pobav a užij si to ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.14 17:02

No na to rozkojení sem zkoušela i to pivo a nic :zed:… tak snad mě teď nepostihne ostuda ve formě mokrých koleček na tričku :-D (u prvního se mi to stalo, jen ne z piva)
to sem ještě kojila. na jedné firemní akci za bílého dne sem se nesla jak ho.no na lopatě a užívala si pohledů, jaká jsem asi pěkná maminka, až za nějakou dobu sem si všimla, že nemám prsní vložky, procucala se mi podprda a já měla mokrý fleky jako kráva :oops:… no utekla sem z tama :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12127
28.6.14 17:05

:mrgreen: :mrgreen: prej houno na lopatě, dneska se tu fakt bavím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
28.6.14 17:20
@Komediantka 1 píše:
Tvůj úvodní obrázek mě vždy rozesměje :lol: -s dětmi nejsi nikdy sama :D
Tak sice to bude mimo mísu a i téma(zakladatelce se omlouvám :kytka: ) ale nedá mi to a prostě to sem hodím ;)

Do roka tam budeš mít nejen kočku, ale i dítě. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
28.6.14 17:28

Očividně máš schopného manžela, co by za to jiné dali:-). Určitě se běž pobavit a příště propusť manžela ty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
28.6.14 17:33

Jen jdi, taky jsem šla na hokejový zápas s mým tátou, když jsem mela tříměsíční miminko. Manžel mi sám řekl, at jdu a uziju si to. Ale těch pár hodin hlídání mu stačilo. Byl rád, když jsem se vrátila a řekl mi, že doufá, že jsem si to užila, protoze neví kdy bude zase schopen toto absolvovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
28.6.14 17:35

To je dobrá hláška, že jsi anonymní, protože si tu nechceš zkazit pověst :zed: To je fakt hrozný, on už si i naprosto anonymní nick může zkazit pověst? :think: Na naprosto anonymním diskuzním foru. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
28.6.14 17:50

Co řešíš běž, tvůj chlap nezapil snad narození dítěte nebo co? :jazyk: táta je rodičem stejně jako matka, nevidím důvod proč by se měla matka pouze kvůli toho že má dítě stranit kolektivu…pokud bys kojila byl by to větší problém ale teď není co řešit se klidně pořádně ožer nikomu to vadit nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.6.14 17:55

Jen jdi a uzij si to. Tim spid kdyz nekojis ;-) ja nikde vecer nebyla uz skoro 4roky a sla nych hned… ale.ja kojim a manzel nechce hlidT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.14 18:05
@Fíková píše:
Do roka tam budeš mít nejen kočku, ale i dítě. ;) :mrgreen:
:pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
28.6.14 18:36

Nevahej a bez, kdyz mela mala ani ne dva mesice, nakojila jsem a soupla babicce a jela si nechat namasirovat zada a chudak maser musel poslouchat o tom mym drobeckovi, pusince a bla bla :mrgreen:, ale strasne se mi styskalo. Ale ted kdyz ma skoro rok, tesim se, az dokojim a nekde si dam vychlazenou plznicku a par hodin ji neuvidim ;) :lol: Jen bez a uzij si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
28.6.14 18:52

Šla bych! užij si to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
28.6.14 19:04

Jen běž :) já si taky občas někam zajdu, tatínek pohlídá, postará se, nakrmí, vykoupe, uloží, ráno vstane a nechá mě prospat, pak se o mě ještě někdy musí starat :lol: ale to fakt výjimečně :mrgreen: vetšinou jsem druhej den ráno schopná vstát a pomáhat…ale každému se to někdy vymkne :mrgreen:
jsme prostě rovnocenní partneři ne? :) oba chodíme pařit, oba uklízíme, oba pereme, atd…jediné, co dělám jen já, je vaření, ale je to můj koníček, takže ani nechci aby mi to někdo vyfoukl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.6.14 19:09

@elnido :palec: tak tak běž a užij si to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.6.14 19:10
@elnido píše:
Očividně máš schopného manžela, co by za to jiné dali:-). Určitě se běž pobavit a příště propusť manžela ty :palec:
:palec: tak tak jdi a užij si to
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect