Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já tam teda nebyla, ale pokud bych si mohla vybrat určitě by to byl Nový Zéland
.Kamarádka byla v Karibiku asi před 3 rokama a říkala sice krása, ale jinak nic-nuda. Pokud se chceš válet na pláži, tak asi jo no.Pro mně by to třeba nebylo.
To me taky zajima, jsme s muzem dohodnuti, ze jednou za zivot pojedeme, usetrime nehorazne penize (snad nekdy) a jednou si vyrazime na extra super dovolenou
@Anonymní píše:
Ahoj holky, plánujeme, že pojedeme tak za rok s přítelem někam do exotiky, napadl nás karibik, tak jsem se chtěla zeptat, jestli jste tam některá nebyla a nemáte nějaké rady či tipy na ubytování, letenky apod. Ve hře je taky Nový Zéland popř. Island, ale do toho Karibiku mě to táhne nejvíc(omlouvám se za anonym, ale nechci čelit zvídavým otázkám rodiny
)
byla jsem předloni. Karibik byl teda takový šperk na dovolené do Guatemaly.
Letěli jsme s British Arways z Londýna do Miami. A s American Express z Miami do Hondurasu.
V Hondurasu samotném můžeš na krásné ostrovy - ten správný Karibik.
No my jsme jeli do Salvadoru a podívat se na Pacific, pak do Guatemally na sopečné jezero a pak na Tical (pyramidy) a do džungle. Pak do Belize k tomu Karibiku - vybrali jsme ostrůvek Tobago, je tam jen pár chatiček má asi 300 m a bylo to vtipné. Mohli jsme tam šnorchlovat poblíž korálového útesu (ale to tam kdekoliv). No a pak jsme pokračovali zase zpět do Guatemaly, dali si plavbu po jezeře a termální vodopád a pak už zpět do Hondurasu (severní Honduras - pláž NEDOPORUČUJU - v průvodci ještě bylo, že je to tam pěkný, bohužel tam od té doby vyrostl nějaký ropný komplex a je po všem).
Příspěvek upraven 12.08.13 v 20:24
Joo, tam byl strejček, v Dominikánský republice, ale nic ti neporadím, on má vždycky ten největší luxus, takže ubytování asi stálo za to a určitě nehledal ani levný letenky
ale hrozně si to tam chválili, jen že tam je fakt hodně afroameričanů, tak se tam cejtili lehce v menšině
jinak prej paráda ![]()
@kamikaa tak jaký si to uděláš takové to máš, oproti Novému Zélandu, když se tam vydáš mezi lidi je to fakt exotika. Nicméně Nový Zéland jednou taky dáme. Tam se nebudu bát s dítětem
. Teda jestli na to vyděláme ![]()
Mimochodem, ale v určitých částech karibiku jsem hnusnější moře neviděl
, ale pak jsme našli i ten katalogový.
Jinak tip. z MIami vyplouvaji ty velke lode, jde koupit 4-5 denni cruise po Karibiku, je to velmi levne.
Venezuela, Dunes s eximem. Ostrov Isla Margarita, nadhera, parada, jidlo, piti, priroda.:D
Byli jsme v Dominikánské republice a paráda. Patří to k mým nejhezčím dovoleným. Byla jsem tam i s 9m synem a bez problémů. Teď už budou platící děti 3 tak se na takovou dlouho nepodíváme. Letěli jsme s německou cestovkou, je to levnější
Tak my sme boli v Karibiku/Dominikana-Punta Cana/ v prosinci..dovca fajn, ale je to len na placanie sa na plazi..sice nejake vylety sa dali podniknut, ale jelikoz som tistila, ze som tehotna az tam, a mala som predtym negat. skusenosti, tak som sa fakt len placala v resorte a na plazi..plaze super, krasne ciste..voda super-Atlantik..nie je to na aktivnu dovcu..
rok predtym sme boli na Bali a to je mysticka krajina..ja sa do nej zamilovala, a tam to bolo skvele..krasna priroda, uzasny ocean, mily ludia..tam by som sa kludne este vratila, ale treba do tej Dominikany by som uz nemusela ist..
takisto je krasna Kalifornia..boli sme i na Floride, ale tam sa mi az tak nepacilo..zalezi, co od tej dovce ocakavas..
Jestli chcete exotiku, tak bych Vám doporučila Mauritius
byla jsem tam i s dítětem a nádhera
ale z tvé nabídky ti doporučuji Island ![]()
Ahoj holky, plánujeme, že pojedeme tak za rok s přítelem někam do exotiky, napadl nás karibik, tak jsem se chtěla zeptat, jestli jste tam některá nebyla a nemáte nějaké rady či tipy na ubytování, letenky apod. Ve hře je taky Nový Zéland popř. Island, ale do toho Karibiku mě to táhne nejvíc
(omlouvám se za anonym, ale nechci čelit zvídavým otázkám rodiny
)