Bylinné vložky Tiande - alergická reakce

124
13.4.22 12:52

Bylinné vložky Tiande - alergická reakce

Zdravím všechny, nesetkaly jste se některá s alergickou reakci na bylinné slipove vložky od firmy Tiande. Já je používala 40 dní, vždy to tak jemně chladilo, někdy i malé nucení na malou. Pak jeden den už silné nucení, tak jsem to přestala používat a na druhý den nucení neustále, musela jsem k lékaři a od té doby běhám po doktorech, to nucení neustává. Je to už 3 měsíce, už jsem zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1341
13.4.22 12:58

Setkala, u každého, kdo je používal a koho znám. Byly to vyrážky, záněty s výtokem i tohle, co popisuješ, radu ale nevím, všechny si daly taky kolečko po doktorech. Přeju, aby se to brzo zlepšilo aby doktoři pomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.4.22 13:03
@PPav píše:
Zdravím všechny, nesetkaly jste se některá s alergickou reakci na bylinné slipove vložky od firmy Tiande. Já je používala 40 dní, vždy to tak jemně chladilo, někdy i malé nucení na malou. Pak jeden den už silné nucení, tak jsem to přestala používat a na druhý den nucení neustále, musela jsem k lékaři a od té doby běhám po doktorech, to nucení neustává. Je to už 3 měsíce, už jsem zoufalá.

Proč máš 40 dní vložku? Akorát se zapaříš. Tiande mi nesmí překročit práh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
13.4.22 13:08
@Dani65 píše:
Setkala, u každého, kdo je používal a koho znám. Byly to vyrážky, záněty s výtokem i tohle, co popisuješ, radu ale nevím, všechny si daly taky kolečko po doktorech. Přeju, aby se to brzo zlepšilo aby doktoři pomohli.

Moc děkuji za informaci. Já si to opravdu taky myslím. Doktoři mi to léčí jako hyperaktivní močový měchýř. Ale ten se nerozjede ze dne na den. Vůbec nevím, co dělat, co by pomohlo, doktorům je to jedno a já už si připadám jak hypochondr. Kdybych mohla alespoň v noci spát, ale já běhám co hodinu na toaletu. Ta, co jsem pod ní v Tiande, mi řekla, že to od toho být nemůže. Už bych si nic pro zdraví z Tiande nevzala. Už se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.4.22 13:09
@Russet píše:
Proč máš 40 dní vložku? Akorát se zapaříš. Tiande mi nesmí překročit práh.

Pokud je žena zdravá, tak slipové vložky nepotřebuje. Bylinné nebo různě parfemované vložky mohou zadělat na velké zdravotní problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
13.4.22 13:10
@Russet píše:
Proč máš 40 dní vložku? Akorát se zapaříš. Tiande mi nesmí překročit práh.

Já si udělala takovou kúru, dle doporučení sponzorky. Bych si teď nafackovala. Do teď jsem byla zdravá. No, já už o Tiande nechci ani slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.4.22 13:11
@PPav píše:
Moc děkuji za informaci. Já si to opravdu taky myslím. Doktoři mi to léčí jako hyperaktivní močový měchýř. Ale ten se nerozjede ze dne na den. Vůbec nevím, co dělat, co by pomohlo, doktorům je to jedno a já už si připadám jak hypochondr. Kdybych mohla alespoň v noci spát, ale já běhám co hodinu na toaletu. Ta, co jsem pod ní v Tiande, mi řekla, že to od toho být nemůže. Už bych si nic pro zdraví z Tiande nevzala. Už se bojím.

Paní by zaprodala i svoji babičku. :zed: Těmto prodejcům jde o zisk a ne o blaho zákaznic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
13.4.22 13:11
@topazio píše:
Pokud je žena zdravá, tak slipové vložky nepotřebuje. Bylinné nebo různě parfemované vložky mohou zadělat na velké zdravotní problémy.

To už teď vím a jak jsem psala, nafackovala bych si za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
13.4.22 13:15

Jediné, čemu Tiande a podobní… obchodníci s teplou vodou pomáhají je vlastní peněženka. Nic od takových šarlatánů mi nesmí přes práh a některé věci jsou vyloženě zdraví nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14695
13.4.22 13:17

No tohle mi taky jedna známa kdysi nabízela přes Facebook, ještě, ze takové věci nekupuji. Zakladatelko, ať ti je brzy zase lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
13.4.22 13:23
@Semtex píše:
No tohle mi taky jedna známa kdysi nabízela přes Facebook, ještě, ze takové věci nekupuji. Zakladatelko, ať ti je brzy zase lépe :kytka:

Moc děkuji!!! Já tomu už nějak přestávám ale věřit, už je to tři měsíce a žádné zlepšení. To světýlko na konci tunelu nevidím a jsem opravdu už zoufalá, kdo nezažil, neví. To nucení je šílené, hodně na psychiku. Možná to chce čas, každá alergická reakce možná odezní, alespoň tímto se uklidňuji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41519
13.4.22 13:56
@PPav píše:
Moc děkuji!!! Já tomu už nějak přestávám ale věřit, už je to tři měsíce a žádné zlepšení. To světýlko na konci tunelu nevidím a jsem opravdu už zoufalá, kdo nezažil, neví.To nucení je šílené, hodně na psychiku. Možná to chce čas, každá alergická reakce možná odezní,alespoň tímto se uklidňuji. :srdce:

a doktoři ti řekli, že je to alergická reakce i po takové době? a že to máš z těch vložek? :think: nemyslím to zle, ale přijde mi, že jsi se upnula na to, že to máš určitě z těch vložek a jinou příčinu nehledáš :think: já je používám už asi půl roku a žádnou reakci jsem neměla, naopak mi pomohly :think: žádné nucení nebylo teda nikdy a to mám vyzkoušené jak klasické vložky tak i denní intimky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3707
13.4.22 14:02
@Keyllah píše:
a doktoři ti řekli, že je to alergická reakce i po takové době? a že to máš z těch vložek? :think: nemyslím to zle, ale přijde mi, že jsi se upnula na to, že to máš určitě z těch vložek a jinou příčinu nehledáš :think: já je používám už asi půl roku a žádnou reakci jsem neměla, naopak mi pomohly :think: žádné nucení nebylo teda nikdy a to mám vyzkoušené jak klasické vložky tak i denní intimky…

A bylo by okázalé se tě zeptat, v čem ti pomohly? Nějak si pod tím nic nedokážu představit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
13.4.22 14:04
@Keyllah píše:

Mě se to nucení rozjelo po Energie bylin. Já používala růžové a modré s aloe, tam nic, jen občas to chladilo. Měla jsem třetí tu energii bylin a začalo mi to v práci to nucení, utíkala jsem to vyhodit a na druhý den už hrůza. I doktor na urologii říkal, že si myslí, že je to reakce na ty vložky. Já mám za sebou všechna vyšetření, včetně CT a vše negativní. A cítím to sama, že to dráždění je dolů kolem té močové trubice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
13.4.22 14:04

Tchýně je používá a v pohodě. Mě ty vložky začaly hrozně pálit. Náplasti to samý. Moje máma se po náplasti osypala. Jako je mazec, že to ty baby cpou i na obličej miminum. 8o :roll:

Příspěvek upraven 13.04.22 v 14:05

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí