Být dál s přítelem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2067
24.9.18 08:00

Na co proboha cekas ? Pokud jsem to pobrala, tak uz ted dluzi pres milion. Az mu prestane půjčovat banka, jako ze prestane, kdyz nebude platit a prijdou na radu exekuce, pujde k lichvarum, to ti zarucuju,protoze gamblerstvi je závislost jako kazda jina. A to pak muze mit fatalni nasledky. Takze jestli nechces, aby Martinek videl, jak tatu, v tom lepsim pripade zmlati banda ukrajincu, tak odejdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.9.18 08:03

Tak to je haluz. Bych ho nakopala do zádele :pocitac: zakladatelko, teď neřeš zamilovanost, ale Tvoji a synovu budoucnost. Pokud máš kam jít, sbal se a rychle zdrhej nebo brzo skončíš v zavšivený ubytovně s dluhama a exekutorama na krku. Nebude to totiž dlouho trvat, ten i.diot Tě zmanipuluje (jak píše @Epl pokouší se vinu hodit na Tebe), Ty si vezmeš nebankovní půjčku, kterou mu samozřejmě hned odevzdáš na údajné umoření jiného dluhu a už se vezeš. Jak říkám, teď se vykašli na to, že ho miluješ a rychle zdrhej ať se zachráníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.9.18 08:12

Ani nevim co na to napsat… jako vazne mu tohle vsechno veris?? Jsi opravdu naivni :zed: a to co mate mezi sebou doma urcite pro vaseho syna neni klidna domacnost ve ktere by mel vyrustat.. radeji bud sama s malyma v klidu nez s takovym blbcem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
24.9.18 08:16

Utikej, a to hodne rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
24.9.18 08:29

Ztratila jsem se zhruba v půlce a asi pate půjčky “pro kamaráda, kolegu, automat, sázku”. Neuvěřitelný, co některý ženský jsou schopny tolerovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85748
24.9.18 08:35

Tak jinak, proc s nim chces zustat? Jake mas predstavy o budoucnosti, ze to s nim dal bude? Splati najednou dluhy a prestane hrat a lhat? Nebud naivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.18 09:02

Dobre rano,
Ano jsem naivni bohuzel a litostiva to je moje minus taky porad myslim ze mi ze zacatku veci pomohl hodnd a rika ze cekal ze mutaky pomuzu kdyz ma problem.Ldcit by se nel jit do Prahy dojizdet jednou tydne ale myslim si ze je to malo…
Jinak vim ze to je nevhodne pro vychovu jenze jsem uz asi tak na nervy ze me vykoleji kazda kravina

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.18 09:03

O mnou c ak se za chyby

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.18 09:03

Omlouvam se za chyby

• Citovat
  • Upravit
85748
24.9.18 09:44
@Anonymní píše:
Dobre rano,
Ano jsem naivni bohuzel a litostiva to je moje minus taky porad myslim ze mi ze zacatku veci pomohl hodnd a rika ze cekal ze mutaky pomuzu kdyz ma problem.Ldcit by se nel jit do Prahy dojizdet jednou tydne ale myslim si ze je to malo…
Jinak vim ze to je nevhodne pro vychovu jenze jsem uz asi tak na nervy ze me vykoleji kazda kravina

Jenze i kdyby se lecit sel (3 mesice trvale zavreny), dluhy nesplati, zkazite si zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
24.9.18 09:52

S takovým magorem vztah jedině a definitivně a okamžitě ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.18 10:01

Mám to stejně

Holka, uteč. Já toto zažívala, dokonce jsem se zadlužila na 450 tis, skrz přitele. ktery mi toto nalhával uplně přesne stejně. Ještě to degradovalo tím, že byl na mě hrubý a zlý. Sice jsme děti neměli, pokoušeli jsme se. (možná štěstí, nebo bůh veděl proč mí dítě do tohoto vztahu nenadělit) . Po dvou ročním vztahum, plného depresí a psychického dna, jsem vyšla s dluhem a narušenou psychikou. A kecy typu - já se jdu léčit, zlepším se, už nesázím, KECY ! Jednou to udělal , udělá to znova. A tím se vztah tak naruší , že to už nikdy nikdo nic nezlepší. drž se a prosím nenaleť jak já :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.18 11:16

Kočko, pryč od něj. Úplně vidím a slyším svého ex. Přišla jsem o 3/4 milionu. Taky lhal jak mohl, vymýšlel si, že si nepamatuje dluhy. Že ho do toho namočili kamarádi, že taky musel někomu z rodiny půjčit. Viděla jsi někdy nějaký důkaz? Výpisy z banky, dlužní úpisy? Smlouvy? A tak jsem ho dala k soudu a tam se ukázalo, že dluží x milionů. A jeho matka mi říká, že je to chronický lhář a s tím nic nenadělám a nejlepší věci jsou zadarmo. Tak ať ho nechám být a neobtěžuji ho, že mi ty statisíce stejně nikdy nevrátí. Děkuji bohu, že jsme neměli dítě. V životě bych na něj neviděla ani korunu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.18 11:39

Dekuji vsem moc za odpovedi… Mrzi me ze ste dopadly spatne…
No zatim po me nic nechtel a vi ze kdyby chtel ze s tim nebudu souhlasit tak nevim…
Porad mi hlavne k nemu nejde ze by tak lhal proto si to asi nedokazu pripustit… Zadny dukaz mi nedal kdyz jsem po nem chtela neco jak pry dluzi tem chlapum i jak dluzil jinde tak ze nema tak jsem mu rekla ze bez toho mu nebudu verit… Tak bych chtela po nem videt alespon ze si pujcil tech 800 000 v te bance… Jeste nez dal udajne na ty dluhy tech 50 000 poslednich na tu rekonstrukci tak kdyz jsem chtela po nem pejize videt ze jeste jsou tk mi tvrdil ze jel vlkem do Prahy a ulozil je aby je neprohral nekde jenze to se mi taky nezda…

• Citovat
  • Upravit
4077
24.9.18 12:16
@Anonymní píše:
Dekuji vsem moc za odpovedi… Mrzi me ze ste dopadly spatne…
No zatim po me nic nechtel a vi ze kdyby chtel ze s tim nebudu souhlasit tak nevim…
Porad mi hlavne k nemu nejde ze by tak lhal proto si to asi nedokazu pripustit… Zadny dukaz mi nedal kdyz jsem po nem chtela neco jak pry dluzi tem chlapum i jak dluzil jinde tak ze nema tak jsem mu rekla ze bez toho mu nebudu verit… Tak bych chtela po nem videt alespon ze si pujcil tech 800 000 v te bance… Jeste nez dal udajne na ty dluhy tech 50 000 poslednich na tu rekonstrukci tak kdyz jsem chtela po nem pejize videt ze jeste jsou tk mi tvrdil ze jel vlkem do Prahy a ulozil je aby je neprohral nekde jenze to se mi taky nezda…

Buď jseš to něj šíleně zamilovaná nebo tak blbá že kdyby blbost nadnášela tak dolítněš ze země na měsíc.. v tomhle případě máš před sebou člověka kterýmu nemůžeš věřit a je uplně jedno co ti řekne máš před sebou chlapa kterej si půjčuje na splácení dluhů, a nemá žádný doklad o tom kolik si od koho půjčil a takže ani neví jak ty dluhy splatí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí