Být dál s přítelem?

Anonymní
24.9.18 00:54

Byt dal s pritelem?

Ahoj vsem :-),
Chtela bych se podelit o svuj pribeh a znat vas nazor. S pritelem jsme dnes tri roky mame krasneho 21 mesicniho synacka :-)… Tak ted k tematu… Od cca prosince s pritelem nespim a vubec se k nemu nemam a nemm rada kdyz nanme saha :-( je mi kupodivu verny ale uz to take nezvlada…mam nejaky blok a vubec nevim z ceho ale myslim si ze to ma co spolecneho s detstvim… Ale to je na dyl… Take v prosinci se pritel dozvedel ze udajne dluzi 800 000 nejakym chlapum a ze to bylo jeste z podnikani ktere delal pred lety… Rikal ze si to nepamatoval protoze mel vaznou nehodu a dlouhodobe se lecil… Tu sice mel ale bojim se jestli mi rika pravdu protoze asi 7 let by nekdo na tolik penez necekal… Drive hral automaty kdyz jsem ho jeste neznala tak se bojim jestli neudelal spis nejakou kravinu treba ten minulej rok a nevymysli si… 800 000 si pujcil v bance aby to pry mohl tem chlapum zaplatit… Takze pujcka na rekinstrukci bytu kterej jsme mely mit po jeho rodicich nepripadala v uvahu… Pujcil si tedy jeho bracha 400 000 ze mu to budeme splcet a opravime byt… Jenze pritel byl udajne tak na dne z toho kolik dluzi ze 300 000vsadil pry na dva zapasy v Tipsportu a penize prohral… Myslel si ze si drive sppati dluh…Brecel mi to do telefonu a byl zoufalej… Dalsich 50 000udajne pujcil kamaeadovi z prace protoze ma take dluhy a pry se do nej vzil kdyz vyhrpzovali ze mu necoudelaji… A dalsich 50 000 skoncilo pry na nejaky dluh… Takze z penez na rekonstrukci nezbylo de fuckto nic :-/… Minule jsme za nim sly s malym do prace protoze mel zase nejaky splin a chtel si pujcit dalsi penize asi 150 000u nejakeho cloveka… Chtela jsem mu to rozmluvit ale byl ve stresu a mel dost prace tak mi rekl ze ho otravuji… Rekl mi ze sazi a ze za dva dny vyhral 100 000a ze je zase prohral a ze ty penize co si chce pujcit chce dat na sazeni protoze ma deprese z tech dluhu… Nedokaze s tim zit a ja to chapu hlavne je zoufalej ze se k nemu nemam a jdeme kuli tomu do rodinne poradny ale bojim se ze to nedopadne… Jinak pk mi oznamil ze zadnych 100 000nevyhral a ze nehraje jen obcas na tipspprtu v mensich castkach a ze pry me radsi nechal v tom ze je gambler nez mi rict pravdu ze dluzil penize a jete dluzi dalsich 80 000pry za spatne prectenou smlouvu… Nevim co delt jestli s nim byt dal nebo co nevim jesrli mi lze nebo rik pravdu rodina mi podad tvrdi ze lze ale co kdyz ne a ja bych ho zbytecne opustila… Jinak dokaze bejt hodny porad a rad nakupuje vari pomaha s nadobim a ja mam na nem porad vse sptne rvu nadavam a obcas mu dam i ranu kdyz me vytoci kravinou pritom ho miluju a snazim se pochopit co se deje… Martinek tatu taky hrozne miluje a nedokazu mu ho vzit… Jen nevim co si mam myslet nebo jak zjistit ze rika pravdu ci ne… Dekuji za odpovedi market :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4077
24.9.18 01:02

Tvůj přítel je chodící průser, a ty tím že s ním nesexuješ ten vztah zničíš tak jako tak. Jediná rozumná věc kterou můžeš udělat je vzít od něj roha… jinak tě zničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
24.9.18 01:15

No mile deti, to jste teda v peknych sra*kach a to, ze spolu nespite ja vas nejmensi problem 8o Fakt, ze nekdo “zjisti” ze dluzi 800tis a pak je jeste nekdo z jeho rodiny tak hloupej ze mu pujci 400tis, tak to snad ani nekomentuju 8o never mu ani slovo, stahne te ke dnu (jeste vic nez jste ted)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.18 01:26

Ten sex taky nepovazuju vubec za nutny… Ale pritel mi to kolikrat vycte a zni to jako by ty kraviny pak delal z toho ze mezi nami neni nic ze mu nedavam lasku… Ze uz je proste na dne z tohoi z tech dluhu..
Jinak dekuji mockrat za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Epl
81
24.9.18 01:51

Suhlasim s tvojou rodinou, klame ťa a že nie je sex to je je len páka na teba aby si sa za to cítila aj ty zodpovedná, ja už by som bola dávno fuč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
24.9.18 01:52

Kecá a řekla bych,že ve všem.. od takového chlapa co nejrychleji pryč.. nechápu,naco chceš čekat,když máte dítě..
Jestli má dluhy u bank,finančních institucí,resp.exekuce - zjistíš na poště.. ale jestli má dluhy u někoho,na základě směnky apod,nezjistis vůbec..
Utíkej z takového vztahu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.9.18 05:06

Obdivuhodné, co mu dokážeš spolknout i s navijákem. Buď ráda, že nejste manželé. Nečekej na exekutory a zmiz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.9.18 05:40

Gambler, patologicky lhar a maipulator.

• Citovat
  • Upravit
3230
24.9.18 05:49

Ale on ti rika pravdu, pujcuje si penize a prohrava je nebo pujcuje dal. Martinkovi nechces brat tatu, kteremu ale das obcas ranu kvuli kravine, rves na nej a nadavas mu. Nepobiram ani jednu stranu. Zamysli se, jak vychovavas vase dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.9.18 05:51
@ludmilaadamkova píše:
Gambler, patologicky lhar a maipulator.

skvělá partie. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
24.9.18 07:21

A ještě se ptá jestli s ním má dál být :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
24.9.18 07:22

Tak to je masakr 8o a já se divím, že s ním vůbec jsi! Stáhne tě sebou. Až si půjdeš půjčit a všechny peníze mu narveš do chřtánu. Prober se, děvče. Je to lhář. Kdyby vás miloval, tak se jde léčit, takhle je s tebou, protože má aspoň střechu nad hlavou a tak. Ten sex neřeší. On svůj život pro**bal!! A bráchu lituju. 400 tisíc už neuvidí..
Oh my god :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
24.9.18 07:24

A pochybuju, že alimenty uvidíš. Ten skončí jednou za katrem. Dnes sbal kufry a běž od něj. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
24.9.18 07:45

Sama víš, že bys to měla ukončit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
24.9.18 07:48
@kacakaca píše:
Ale on ti rika pravdu, pujcuje si penize a prohrava je nebo pujcuje dal. Martinkovi nechces brat tatu, kteremu ale das obcas ranu kvuli kravine, rves na nej a nadavas mu. Nepobiram ani jednu stranu. Zamysli se, jak vychovavas vase dite.

Přesně tak :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria