Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dekuji vsem moc za odpovedi… Mrzi me ze ste dopadly spatne…
No zatim po me nic nechtel a vi ze kdyby chtel ze s tim nebudu souhlasit tak nevim…
Porad mi hlavne k nemu nejde ze by tak lhal proto si to asi nedokazu pripustit… Zadny dukaz mi nedal kdyz jsem po nem chtela neco jak pry dluzi tem chlapum i jak dluzil jinde tak ze nema tak jsem mu rekla ze bez toho mu nebudu verit… Tak bych chtela po nem videt alespon ze si pujcil tech 800 000 v te bance… Jeste nez dal udajne na ty dluhy tech 50 000 poslednich na tu rekonstrukci tak kdyz jsem chtela po nem pejize videt ze jeste jsou tk mi tvrdil ze jel vlkem do Prahy a ulozil je aby je neprohral nekde jenze to se mi taky nezda…
Fakt prozři.
Název diskuze zní jasne. A taky odpověď.
NE!!!!!!!!!!!!!! Utíkej!!!!!!!
Podívej se do diskuzí Můj manžel je gambler a další. Příběhy jsou jako přes kopírák. Uklidním tě, nejsi v tom sama, přesně takhle pitomá jsem byla taky. Rozvádím se, máme dítě a manžel si z mými zádu napůjčoval víc než mega, takže budu platit do konce života. A ty výmluvy, že on půjčil někomu, peníze schoval, aby je neprohrál, že z toho byl nešťastný a proto se snažil peníze vyhrát zpátky… důvěrně znám, krmil mě tím deset let.
@Anonymní píše:
Podívej se do diskuzí Můj manžel je gambler a další. Příběhy jsou jako přes kopírák. Uklidním tě, nejsi v tom sama, přesně takhle pitomá jsem byla taky. Rozvádím se, máme dítě a manžel si z mými zádu napůjčoval víc než mega, takže budu platit do konce života. A ty výmluvy, že on půjčil někomu, peníze schoval, aby je neprohrál, že z toho byl nešťastný a proto se snažil peníze vyhrát zpátky… důvěrně znám, krmil mě tím deset let.
Jasně a ještě samozřejmě obviňování partnera - měli jsme krizi a já jsem nešťastný, proto jsem hrál.. Ty můžeš za to, že jsem zase ujel, kdyby jsi na mě byla milejší… Blablabla. Rychle pryč..
Ahoj vsem se spozdenim dekuji za odpovedi…
Zatim se to nikam nepohlo spis k tomu nejhorsimu… Alespon z me strany… Sly jsme do poradny a pan psycholog nam rek at mi da pritel cas a nesaha na me kdyz to nechci ze pak nemam cas ani premyslet… Tak mu to chvilku vydrzelo a pomalu se to zaclo lepsit jenze pritel se zacal snazit a ja jak naschval jswm si zacala po letech psat s kamaradem…
Nakonec jsem pritelovi rekla ze ho nechci kvuli nemu…
podmahal mi a podporoval kdyz mi nebyoo nejlip ale to neznamena ze bych po nem hned skocila… Jen mi prislo ze si uvedomuju jak spatny to s nama doma je… Vcera se to s nama vyhrotilo uplne nejvic
… Byla se na maleho podivat maminka pritele a zacla se ptat co se s nami stalo a at myslime na maleho ze on si to zaslouzi a ze at jeste chvilku pockam ze to dle ze tamto az jsem byla zas v koncich ze ho chci opustit… Nejvic porad do me sije rodina jakej je to manipulator a ja proste nedokatu to poradne posoudit… Rikam si ze treba jedna ze zoufalstvi ze rekne neco hnusneho ze uz toho ma treba take dost… Nicmene nechci aby se rodina rozpadla kvuli me
… Priteluv tata je pry na me nastvany protoze si mysleli ze to dopadne jinak…dekuji za odpovedi
@Anonymní píše:
Ahoj vsem se spozdenim dekuji za odpovedi…
Zatim se to nikam nepohlo spis k tomu nejhorsimu… Alespon z me strany… Sly jsme do poradny a pan psycholog nam rek at mi da pritel cas a nesaha na me kdyz to nechci ze pak nemam cas ani premyslet… Tak mu to chvilku vydrzelo a pomalu se to zaclo lepsit jenze pritel se zacal snazit a ja jak naschval jswm si zacala po letech psat s kamaradem…Nakonec jsem pritelovi rekla ze ho nechci kvuli nemu…
podmahal mi a podporoval kdyz mi nebyoo nejlip ale to neznamena ze bych po nem hned skocila… Jen mi prislo ze si uvedomuju jak spatny to s nama doma je… Vcera se to s nama vyhrotilo uplne nejvic
… Byla se na maleho podivat maminka pritele a zacla se ptat co se s nami stalo a at myslime na maleho ze on si to zaslouzi a ze at jeste chvilku pockam ze to dle ze tamto az jsem byla zas v koncich ze ho chci opustit… Nejvic porad do me sije rodina jakej je to manipulator a ja proste nedokatu to poradne posoudit… Rikam si ze treba jedna ze zoufalstvi ze rekne neco hnusneho ze uz toho ma treba take dost… Nicmene nechci aby se rodina rozpadla kvuli me
… Priteluv tata je pry na me nastvany protoze si mysleli ze to dopadne jinak…poradxslysim jak jsem vsechno zkazila a nedala mu cas ze je prvni problem a ja hned utikam
Pritel je porad v praci nebo jezdi pomahat na barak rodicum… A ja to taky nedokazala ocenit:-(… Mozna je pravda ze moc posloucham moji rodinu nebo co si myslite vy ja uz fakt nevim… Ted nam jeste zvysli najem tak by jsme byt neutahli tak pritel puude bydlet k rodicum a bude tam rekonstruovat ten byt a ja s Martinkem k babicce budeme od sebe asi 60 Km… A rekonstrukce bude asi az na jare jenze zo se mi taky nelibi takovou dobu byt takhld… Pry to ted jinak nejde a alespon pomuzu babicce je sama na velky barak…Jenze zo zas mama jak nas s Martinkem jodili pres palubu kdyz si vezmou ho domu a nas poslou k babicce ze kdyby mu na tom zalezelo ze se bude snazit najit mensi byt alespon… A ze mu jde stejne o babicky barak protoze vzdycky byl na babicku atakovrj az moc prijemnej jenze on mirekl ze je to protoze uz bbicku nema aprotoze mu chybi… Take si nedokazu predstavit ze by muslo o barak akd. Uz nevim co dal
Vvera prisel s tim ze si o me kazdy mysli ze jsem nedospela a ze pry neumim zachazet s penezmia ze jsem pry lempl ze se o nej nestaram co jsen mu kdy dala ![]()
Už jsem ti tu psala. Můj ex funguje jako super tAta, jen jako už ho nechci jako partnera. Nechci mito strach pokaždé, kdyz nepřijde včas z prace, když se trochu nepohodneme, aby neskončil v kasinu… Moji rodiče celou dobu nic netušili, tedy mu nemůžou přijít na jméno, ale jak ho bránim, protože vychaziMě moc dobře. Jeho rodiče taky doufali, že to ustojíme, co rodina a tak. Jenže jsem si uvědomila, že nechci aby dite vyrůstalo v dusnu a podezřívani.
Prosím tě, ve svém vlastním zájmu a v zájmu vašeho dítěte, rozejdi se s ním, definitivně. Nic nelep, nic už nezkoušej, nedávej tomu už žádnou šanci. Co říkají jeho rodiče je jen jejich problém, ty nejsi povinna je poslouchat nebo si cokoli vyčítat. Nezlob se, že to napíšu takhle, ale připadáš mi trochu jednodušší v myšlení, máš stach, co ostatní, chyby hledáš hlavně u sebe a necháš si ostatními namluvit kde co. Prosím tě, dej tady na tu diskusi, odejdi od něj, ukonči to definitivně teď hned, jinak si totálně poděláš život.
Že je tvůj přítel gambler je dost pravděpodobné, že je psychopat a patologický lhář je zcela jisté. A ty jsi blbka, že pořád aktivně hledáš jak ty jeho lži omluvit a vysvětlit a způsoby jak jeho chování tolerovat. Už teď začínají být jeho dluhy nesplatitelné, stahuje do svých problémů rodinu a přátele, tebe už tam vtáhnul, tak na co ještě čekáš? Nebo snad počítáš s tím, že mu budeš nosit do kriminálu vlastnoručně pečené buchty? Blbost, spoluvězni mu je stejně sežerou.
Jo, a ještě něco. Odstěhuj si ze společného bytu všechny své cenné věci někam na bezpečné místo, kam nepřijde exekutor.
Tak ono je to tezky kdyz do vas z jedny strany huci rodina pak zas jeho rodina pak on ze jak nas miluje jakkdyby byl muj tata normalni ze zavola jeho tatovi a reknou si neco v tom smyslu co to ten nas kluk dela a pomuzou mu asi nemuze unest ze neco neni podle jejixh rodiny… Jspu hodny a pomohly nam kolikrat ale maj svoje plany co a jak bude a ja se jim asi nehodim protoze to chci jinak… Ale stejne za vse nakonec muzu ja ja ho trapim kdyz k nim prijede nic jim pry nechce rictze je bud smutny nebo se rozbreci… Ale on asi nic podle nich nezkazil jen ja ho nicim a ja to znicila tim jinym a ze jsem nam nedala sanci…ted miuzzbyvaj jen vycitky kdyz slysim jak za vse muzu …a dekuji vsem za odpovedi
@Anonymní píše:
Tak ono je to tezky kdyz do vas z jedny strany huci rodina pak zas jeho rodina pak on ze jak nas miluje jakkdyby byl muj tata normalni ze zavola jeho tatovi a reknou si neco v tom smyslu co to ten nas kluk dela a pomuzou mu asi nemuze unest ze neco neni podle jejixh rodiny… Jspu hodny a pomohly nam kolikrat ale maj svoje plany co a jak bude a ja se jim asi nehodim protoze to chci jinak… Ale stejne za vse nakonec muzu ja ja ho trapim kdyz k nim prijede nic jim pry nechce rictze je bud smutny nebo se rozbreci… Ale on asi nic podle nich nezkazil jen ja ho nicim a ja to znicila tim jinym a ze jsem nam nedala sanci…ted miuzzbyvaj jen vycitky kdyz slysim jak za vse muzu …a dekuji vsem za odpovedi
Až se na něj vybodneš, všechny výčitky automaticky přestanou ![]()