Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Šancí jsi mu dala až dost
Uz se stalo jsme od sebe…pry jsem mu nedala ani sanci…
Tak to je dobře, hlavně se k němu už nikdy nevracej, nikdy, kdyby sliboval nevím co. Za čas se zklidníš a život se ti znormalizuje. Hodně štěstí. ![]()
Dekuju vsem
<3 … No snad mi to vydrzi dnes mi psal co kdyby pro nas dojel s malym jeho tata (protoze je v praci)a nemohli by jsme si o tim promluvit a ze rodice mluvili i o obede a jak to nechapou ze vzdycky to neni ruzove proc jsem mu nedala cas… Ze je mu smutno po Martinkovi a ze si myslel ze budeme rodina
@Anonymní píše:
Dekuju vsem<3 … No snad mi to vydrzi dnes mi psal co kdyby pro nas dojel s malym jeho tata (protoze je v praci)a nemohli by jsme si o tim promluvit a ze rodice mluvili i o obede a jak to nechapou ze vzdycky to neni ruzove proc jsem mu nedala cas… Ze je mu smutno po Martinkovi a ze si myslel ze budeme rodina
No, to je přesně ono. Nejdřív to bude zkoušet takhle přes citečky, pak nastoupí citové vydírání a obviňování, pak třeba i výhružky… jestli ti na sobě a na synovi záleží, nepodlehni. Tihle jsou všichni jak přes kopírák, naslibovat hory doly dovedou, i slzu lítosti a pokání uroněj… a ve výsledku pak tu ženskou stáhnou sebou do bahna, ze kterýho se ona pak kolikrát nemá šanci už dostat. Tak měj rozum, prosím tě. Nejdůležitější krok už máš za sebou.
a ještě uboze do toho zatáhne rodiče, kamarády a nevim koho ješte a zmanipuluje všechny kolem proti tobě … přibližně takto to bude pokračovat a bude záležet jen a jen na tobě, kam až to necháš zajít. Musíš být silná …
Me se z casti ulevilo on je na dne