Na úřadu práce v těhotenství - příspěvky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
9.9.15 13:12
@Anonymní píše:
Jak často musíš chodit na schůzky? Já doufala, že mě nechají na pokoji 8o každá cesta do okresního města něco stojí a mě stejně nikde nevezmou, ani kdybych se na hlavu postavila

Já jsem tam byla poprvé minulý týden, ale já už jsem ve 26tt momentálně. Takže jdu na jednu příští týden a jednu 14 dní nato. Na konci října nastupuju na MD, tak nevím, kolik jich ještě stihnu.
Paní mi na registraci sama říkala..to asi práci ani hledat nebudete.. Já jí řekla, že když mě někde vezmou, tak klidně na ten měsíc a půl makat půjdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.9.15 19:54

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak to je, když mi teď na konci října končí smlouva a jsem ve 4.měsíci, tudíž mi ji neprodlouží, jak je to s tím, když půjdu na pracák, budu dostávat normálně podporu a pak normálně mateřskou atd? Budu mít odpracovaný rok po studiu a vzhledem k tomu, že dál dálkově studuji, nechci jít na nemocenskou, protože bych nemohla do školy chodit, s 6-ti hodinovými vycházkami by to opravdu nešlo :/ Dělám servírku, takže i kdyby mi ještě smlouvu prodloužil, musela bych jít na nemocenskou, protože 15 a více hodin v práci na nohách v zakouřeném prostředí opravdu už moc nezvládám, ale nechci kvůli neschopence končit se školou, když jsem teprve nastoupila :/ Poradí, prosím, někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
23.9.15 21:25

@cicmunda Jo, budeš mít podporu a pak mateřskou, pokud pracuješ normálně na smlouvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.9.15 21:30

Jasně, že na smlouvu, jinak bych neměla co řešit, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
23.9.15 21:34

@cicmunda Tak třeba DPČ je taky ofiko a může s ní být problém v souvislosti s mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.9.15 21:44

To je mi jasné, ale já mám normálně smlouvu na dobu určitou na HPP. Každopádně děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí