Večerní krmení - být rychlejší než světlo? :-D

162
11.9.11 11:07

Být rychlejší něž světlo? :-D

AHoj holky, jen taková „hloupá“ otázečka. 8-) Taky máte pocit, že Vaše miminko chce aby jste při večerním krmení trhala rychlostní rekordy? :mrgreen: :mrgreen: Mám 5ti týdenní holčičku a jak dojde na čas jídla (někdy po 2,5hod někdy po 3 hod.) už ve spánku začně řvát a řve až dokud v pusince neucítí flašku. Někdy mám pocit že snad trhám rekordy v rychlosti aby ten řev trval co nejraktší možnou dobu. :-D Vylítnu z postele a už se zamnou práší. :mrgreen: Jak jste na tom vy? U nás nezabírá ani šidítko, ani natřásaní… jednoduše chce jíst a to HNED! :-D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
11.9.11 11:16

Ahoj, u nás to samý, a to už mu budou 2 roky, prostě jak nemá jídlo hned, tak řve dokud mu ho nedám a někdy pak dělá uraženýho a jídlo si vůbec nevezme! Takže neboj, líp nebude. Naštěstí teda po mě nikdy nechtěl abych v noci vstávala, počítám, že druhé si to bude vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
11.9.11 11:20
Pettulle píše:
Ahoj, u nás to samý, a to už mu budou 2 roky, prostě jak nemá jídlo hned, tak řve dokud mu ho nedám a někdy pak dělá uraženýho a jídlo si vůbec nevezme! Takže neboj, líp nebude. Naštěstí teda po mě nikdy nechtěl abych v noci vstávala, počítám, že druhé si to bude vybírat.

tak tomu se říká povzbuzení jak se patří :mrgreen: :zed: :mrgreen:
Alespoň žes osvobozena od nočního „lítání“ :potlesk: To je na tom to nejhorší! Přes den to jak tak vyhmátnu :dance: ale ty noci… :cert: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.9.11 11:31

Jojo, taky mam ten pocit, že musím být fakt hodně rychlá a to nejen s jídlem, ale v podstatě s čímkoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
11.9.11 11:45

U nás je to úplně stejný. Když má hlad tak prostě najednou začne řvát a řve a řve a řve dokud nedostane najíst - nic jinýho ho neuklidní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.9.11 11:47

Jj, to je ten řev „matko makej“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.9.11 12:11

Co hned! Už půlminutu před probuzením je pozdě !  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.9.11 12:18

U nás se neřve, ani se K. nebudí :wink: Jenže já spím jako zajíc, takže startuju okamžitě, když Kačka začíná mlaskat + si rve do pusy min. 2 prsty :lol: Takže už jen vyskočím z postele, popadnu ji a zacpu pusu jídlem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
11.9.11 12:41
fragola píše:
U nás se neřve, ani se K. nebudí :wink: Jenže já spím jako zajíc, takže startuju okamžitě, když Kačka začíná mlaskat + si rve do pusy min. 2 prsty :lol: Takže už jen vyskočím z postele, popadnu ji a zacpu pusu jídlem :wink:

Ale u Tebe už to budou léta praxe ne?? :mrgreen: - já teda spím jak dřevo, tak se k tomu snad taky někdy dopracuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.9.11 12:49
Starrky píše:
fragola píše:
U nás se neřve, ani se K. nebudí :wink: Jenže já spím jako zajíc, takže startuju okamžitě, když Kačka začíná mlaskat + si rve do pusy min. 2 prsty :lol: Takže už jen vyskočím z postele, popadnu ji a zacpu pusu jídlem :wink:
Ale u Tebe už to budou léta praxe ne?? :mrgreen: - já teda spím jak dřevo, tak se k tomu snad taky někdy dopracuju :mrgreen:

No jo, já už mám za tu dobu, co máme děti, uši jako netopýr a slyším i to, co nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
11.9.11 12:54

Tak pamatuju si,že to bylo jako u Fragoly…
jen začal pmlaskávat,už jsem byla vzhůru,že chlap ani netušil,že jsme vzhůru.
mates prostě když chtěl jíst,tak mlaskal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
11.9.11 13:15

:-D jojo mám 7mitýdenního Honzíka v postýlce si mručí protahuje se, kope a to všechno slyším jakoby v polospánku ale jak začne pomlaskávat je to pro mě horší než rána z děla hned ho mám z postýlky a už papáme, taťku vzbudíme max když se mu nelíbí případné přebalování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
11.9.11 13:31
evick2 píše: :-D jojo mám 7mitýdenního Honzíka v postýlce si mručí protahuje se, kope a to všechno slyším jakoby v polospánku ale jak začne pomlaskávat je to pro mě horší než rána z děla hned ho mám z postýlky a už papáme, taťku vzbudíme max když se mu nelíbí případné přebalování :palec:
Petra Z píše:
Tak pamatuju si,že to bylo jako u Fragoly…
jen začal pmlaskávat,už jsem byla vzhůru,že chlap ani netušil,že jsme vzhůru.
mates prostě když chtěl jíst,tak mlaskal.

No holky závist! u nás se na nějaké mlaskání nehraje :think: , u nás se rovnou ŘVE :mrgreen:
 no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
11.9.11 14:56

To my taky jdeme z totálního spánku do totálního řevu a vzhledem k tomu že jsme na UM a jeho příprava chvíli trvá, tak nás zejména v noci musí všichni panelákoví sousedi milovat :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
11.9.11 19:04

Tak pomlaskávání bych brala taky. No a ani se nenaděju a budu mít řvoucí stereo a to ještě netušim jaké druhé dítko bude.

Já teda mlíko už nepřipravuju, to nechtěl už kolem roku, spíš chtěl čaj a jedl kaše nebo na oběd „normální“ jídlo. Ale jakmile se blíží snídaně, oběd nebo večeře, tak to je řevu než mu k snídani namažu chleba a oběd s večeří ohřeju, popř. uvařim. Naštěstí ty svačiny jsou rychlý. Teď když si začne vymýšlet, že mu to nechutná a že to nechce, tak honem vymyslet něco lepšího, takže Duppe, opravdu povzbuzení nemám. Snad jen vydržet a do puberty je to snad přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí