Bytový architekt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Why
858
8.5.12 22:14

architekt Praha

Ahoj, moc prosím o kontakt na někoho, kdo se osvědčil. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠtěpánkaP
9.5.12 16:13

sháním architekta

Ahoj, sháním architekta/ku, která nám pomůže navrhnou dětský pokojíček pro 3 děti v Praze. Nemá někdo kontakt? Díky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.12 20:36

sháním architekta

Jak je pokoj pro tři děti velký?

• Citovat
  • Upravit
ŠtěpánkaP
9.5.12 21:56

sháním architekta

Pokoj je velký 5 m x 4 m. Máme zájem nechat dětem postavit postele na patrech. Pokud bych sehnala někoho, kdo by nám to navrhl, budu ráda. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.12 22:09

sháním architekta

Vám nefungují soukromé zprávy. Spojení nemůžu jinak poslat, byla by to reklama.

• Citovat
  • Upravit
9.5.12 22:26

sháním architekta

Zkusila jsem se zaregistrovat, třeba už budou fungovat soukromé zprávy… Nevím, jak jinak si předat kontakt. díky za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.12 23:11

sháním architekta

Pro Štěpánku

• Citovat
  • Upravit
26574
9.5.12 23:22

haroldova tečka cz
fotky pokojíčku jsou na třetí straně diskuze Dětský pokoj. Šup sem s fotkami.
na webu Modrý Koník, nejde mi to vložit s tím. u uživatele bachovyesence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.12 23:35

sháním architekta

Nerozumím, co jste chtěla říct.

• Citovat
  • Upravit
26574
10.5.12 07:59
@Anonymní píše:
Nerozumím, co jste chtěla říct.

První řádek- webové stránky architektky, co nám dělala pokojík, je z Prahy.
Na dalším řádku popsaný způsob, kde najít fotky realizace, odkaz nejde dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hankaob
7.9.12 18:35

Také prosím o kontakt na bytového architekta

Ahoj všem,
právě jsme s manželem koupili panelákové 3+1 předělané původním majitelem na 4+kk. Byt je obyvatelný a jádro je vyzděné, přesto potřebuji radu bytového architekta ohledně barvy stěn, materiálu a barvy podlahy, nábytku, textilu atd. Jsme v Praze na Barrandově, budu vděčná za kontakty za bytového architekta za rozumnou cenu - stačí, aby přišel a poradil mi, případně dodatečně navrhl pár kousků nábytku na míru. Cenově bych si představovala max. pár tisíc, určitě ne víc než 5000, ale ještě o tom nemám moc představu. Díky moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15
18.2.13 12:45

HomeDesigner je prý fajn

Ahoj všichni, kamarádka byla nadšená z firmy HomeDesigner. Mně se hrozně líbí, jak jim předělali obyvák, tak tam mám s manželem naplánovanou schůzku na příští týden, chceme předělat taky obyvák:) Jen vím, že to vede sympatická baba, a že návrh pokoje je podle velikosti většinou do 5000 Kč a zmínila nějaké slevy, tak uvidíme. Pokud o nich víte něco víc, budu ráda. Jinak můžu podat podrobnosti za týden. Mějte se a držte palce, ať nám to hezky navrhne. Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 19:00

Super, doporučuju

Ahoj, Homedesignera znám, protože nám udělali celej byt. Jsou super a určitě doporučuju, sama bych si s barvama a rozestavěním nábytku takhle nikdy neporadila.
Cenově to vychází, jak píšeš, ale ušetří ti dost peněz na dalším zařízení (my od nich měli dost levně kuchyň (oproti Hanákovi o 10 000 Kč), takže se to vyplatí.
Vede to taková sympatická paní, ze který nemám pocit, že by mě chtěla oškubat, ale že mi fakt chce pomoct a udělat to hezky. Dělám ji reklamu, kudy chodím, protože jsem předtím měla schůzku s arogantním architektem než jsem na ni narazila a vím, že takhle mile se ostatní architekti nechovaj. Ten předtím z nás jen ždímal peníze, navrhoval sedačky za 80 000 Kč a podobný ptákoviny, tak jsem ho poslala někam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verver
16.10.13 20:08
@misicka píše:
ahoj, ráda bych se zeptala, jestli je tady někdo, kdo má zkušenost s bytovým architektem. Potřebovala bych poradit s volbou barev a materiálů do nového bytu, ale nemám vůbec představu o cenám bytových architektů. Díky za zprávy. M.

mě nadchlo tohle:http://www.novinky.cz/…minibyt.html

• Citovat
  • Upravit
4115
26.10.15 23:29

Originalni interiery, uzasna architektka! www.newfounddesign.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie