Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potvrzuju - Čokoládové políbení mi vůbec nejede. Zato vanilkový mi moc chutnal.
Normálně vám musím napsat, že jste mě naprosto hnusně vyprovokovaly
. Celý den jsem vám odolávala, ale před chvílí jsem ponořila nos do zásob čaje a objevila můj milovaný čaj - Indiánské léto. Hm právě se mi louhuje. Děkuji, že jste mi připoměli, že ho mám
.
Ahoj čajíkářky,
já teď ujíždím na čaji maté-citrónový,rodina ho sice nemusí (dočetli se, že je to zelený čaj), je fakt super, voní a bezva chutná.
Hm, a maté je výborné na dietu, potlačuje chuť k jídlu.......Jen nebýt takovej lempl a poctivě ho konzumovat
.
Říkáš dietu? Vyhazuju papriky a vysévám mátu
.
Hm… čajík je boží, už srkám. Když jsou děcka hodné, bývá málokdy, vařím jim Arabelu nebo Medvídka Pú.
Maki - už máte zrytou zahradu na tu mátu?
![]()
Sati - ne máta, ale maté
. Maté zelené. Ale pokud vím, tak to není zelený čaj, ale patří mezi nečaje (jestli se nepletu
).
Jojo, myslím, že maté je cesmína paraguajská (drcené listy), snad si to s něčím nepletu…
HM.. tak to si to budu muset kúpit, to mi asi na zahradě nevyroste. Ještě, že jsem ty papriky nezrušila ![]()
papriky jsou taky dobrý.
Tak tak, Katy dí pravdu, je to cesmína http://www.zena-in.cz/…es/sml79.gif . Stačí si zadat do vyhledávače „čaj maté“ a vyleze spousta odkazů, i jak ho připravovat. Měl by se dát do termosky a popíjet během dne, tak má prý největší účinky.
Jen je zruš. Ale máty budu mít letos opravdu hodně, tak ti nějaký lísteček spustím
.
Ale že vaříš v hrnci arabelu s medvídkem pú a děláš z nich vývar..... sati, sati… ![]()
maki, maki, ty jsi úplný čajový analfabet
.
Arabela a Medvídek Pú jsou čaje
. Koupila jsem je v Tescu v tom obchůdku s čaji - a ujel nám kvůli tomu autobus
. To jsem si zas vyslechla
.
Jé, Pimpo, kde si vzala takového hezkého smajlíka? Že ono je to jen pro privilegované s více než tisícem příspěvků? ![]()
Tak ja musim na sebe priznat, ze co mame Baru, tak se snazim vsemozne vse uryhlovat u ulehcovat si, co se vareni tyce a doslo na caje
. Me driv pytlikce nesmely do kuchyne a ted delam jedine z nich
a uplne se mi zastesklo po sypanem Roibosu a bilem caji, asi zase najedu do starych koleji. Ono to ma svoje kouzlo.
Zitra si hned nejaky koupim
ooooooo ja takova cajomilka co semnou tehu a materska udelali.
![]()