Čaje a kamínky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3417
24.3.07 19:50

Potvrzuju - Čokoládové políbení mi vůbec nejede. Zato vanilkový mi moc chutnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
24.3.07 20:02

Normálně vám musím napsat, že jste mě naprosto hnusně vyprovokovaly :D :D . Celý den jsem vám odolávala, ale před chvílí jsem ponořila nos do zásob čaje a objevila můj milovaný čaj - Indiánské léto. Hm právě se mi louhuje. Děkuji, že jste mi připoměli, že ho mám :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
24.3.07 20:03

Ahoj čajíkářky,
já teď ujíždím na čaji maté-citrónový,rodina ho sice nemusí (dočetli se, že je to zelený čaj), je fakt super, voní a bezva chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
24.3.07 20:04

milá satinko,
není zač! :wink:
koukáš, jak pamatuju na tu mátu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
24.3.07 20:06

Hm, a maté je výborné na dietu, potlačuje chuť k jídlu.......Jen nebýt takovej lempl a poctivě ho konzumovat :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
24.3.07 20:10

Říkáš dietu? Vyhazuju papriky a vysévám mátu :lol: :lol: .

Hm… čajík je boží, už srkám. Když jsou děcka hodné, bývá málokdy, vařím jim Arabelu nebo Medvídka Pú.

Maki - už máte zrytou zahradu na tu mátu? :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
24.3.07 20:17

Sati - ne máta, ale maté :lol: . Maté zelené. Ale pokud vím, tak to není zelený čaj, ale patří mezi nečaje (jestli se nepletu 8O ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
24.3.07 20:23

Jojo, myslím, že maté je cesmína paraguajská (drcené listy), snad si to s něčím nepletu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
24.3.07 20:25

HM.. tak to si to budu muset kúpit, to mi asi na zahradě nevyroste. Ještě, že jsem ty papriky nezrušila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
24.3.07 20:34

:lol: papriky jsou taky dobrý.
Tak tak, Katy dí pravdu, je to cesmína http://www.zena-in.cz/…es/sml79.gif . Stačí si zadat do vyhledávače „čaj maté“ a vyleze spousta odkazů, i jak ho připravovat. Měl by se dát do termosky a popíjet během dne, tak má prý největší účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
24.3.07 20:35

Jen je zruš. Ale máty budu mít letos opravdu hodně, tak ti nějaký lísteček spustím :wink: .

Ale že vaříš v hrnci arabelu s medvídkem pú a děláš z nich vývar..... sati, sati… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
24.3.07 20:42

maki, maki, ty jsi úplný čajový analfabet 8O 8O 8O 8O :o .
Arabela a Medvídek Pú jsou čaje :roll: :roll: . Koupila jsem je v Tescu v tom obchůdku s čaji - a ujel nám kvůli tomu autobus :twisted: :evil: . To jsem si zas vyslechla :roll: :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
24.3.07 20:42

Jé, Pimpo, kde si vzala takového hezkého smajlíka? Že ono je to jen pro privilegované s více než tisícem příspěvků? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
24.3.07 20:44

KatyK tím to nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
24.3.07 20:46

Tak ja musim na sebe priznat, ze co mame Baru, tak se snazim vsemozne vse uryhlovat u ulehcovat si, co se vareni tyce a doslo na caje :oops: :oops: . Me driv pytlikce nesmely do kuchyne a ted delam jedine z nich :oops: :oops: a uplne se mi zastesklo po sypanem Roibosu a bilem caji, asi zase najedu do starych koleji. Ono to ma svoje kouzlo.
Zitra si hned nejaky koupim :D :D ooooooo ja takova cajomilka co semnou tehu a materska udelali. :cry: :cry: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová