Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fazole,
měla jsem přesně tu myšlenku, tedy že ty kamínky nahážu dospodu Brity a občas vytáhnu nabít na sluníčko a zase je tam dám koupat.
Voda z Brity nabitá křišťálem - to musí být ještě lepší než RedBull
.
Makino , abychom pak nelétaly… ![]()
Bluesky , nepamatuješ si náhodou ten odkaz, co kdysi dávala Cirikavi na homeopatkách nebo tam nekde na prodejnu zaručeně pravých a dobře opečovávaných kamínků?
Fazole, nie som síce Bluesky, ale odkaz to bol tento
http://www.dusekamenu.cz/inshop
Já mám moc dobrou zkušenost s www.slunecnikamen.cz
Paní je hrozně moc ochotná, pokud si objednáte náramek nebo náhrdelník, tak vám všechno udělají na míru, dodávka je opravdu rychlá a všechny kamínky i šperky z kamínků jsou moc krásné a kvalitní ! ![]()
Kamínky kupuji v Celetné u Dobry - knihkupectví, v patře esoterický obchod.
Fen-fire píše:Fen-fire - tak jsem ty stránky hned zkoukla, mají tam podobné zboží jako na duše kamenů, ale levnejší a ty fotky s přírodninami jsou moc hezké
Já mám moc dobrou zkušenost s www.slunecnikamen.cz
Paní je hrozně moc ochotná, pokud si objednáte náramek nebo náhrdelník, tak vám všechno udělají na míru, dodávka je opravdu rychlá a všechny kamínky i šperky z kamínků jsou moc krásné a kvalitní !
Je to tam fakt super a ceny jsou hodně dobré … teď jsem s kamarádkou udělala objednávku za 1 000kč a paní nám hned obratem napsala, že to máme bez poštovného ![]()
Byla jsem dnes s holkama v Národním muzeu (výstavě Lovci mamutů) a došly jsme se taky podívat na kamínky do oddělení minerálů. Když už je má člověk trochu víc omrknutý z různých ezoterických obchůdků, tak je zase vnímá (v té surové podobě) trochu jinak. Byla jsem moc ráda, že jsme tam zaskočily. Fazole, hledala jsem tam i ten „tvůj“ tyrkys, ale dost se tomu z obchodu nepodobal. A ještě malá „kamenná“ poznámka - neopracované kameny jsou účinnější než opracované a ten ametyst a růženín (co byly v DM
ě na energetizaci vody) jsou vlastně různé odrůdy křemene, ale to možná víte… A růženín údajně pohlcuje elektromagnetické záření, takže já mám takovej jeden pěknej kousek u pécéčka. No, trošku jsme od těch čajíčků mojí vinou uhly někam jinam, tak se omlouvám…
Bluesky , nevíš z nějaké chytré knihy, které kameny se nabíjí na slunečním a které na měsíčním světle ?
![]()
Z knížek si nic nevybavuji, protože kameny, které zajímaly zrovna mne, se nabíjely sluníčkem (až na ten růženín), ale tipla bych, že třeba měsíční kámen se bude nabíjet měsíčním světlem
. Jinak ze stránek http://www.astroesoterika.cz/…rahokamy.htm na mne dělá dojem, že na měsíčním světle se dobíjí i perla, bílý achát, bílý chalcedon, bílý opál…
Bluesky díky. Nabíjení kamínků už mám zmáklé, našla jsem o tom dobrou knížku, takže už všechno vím
Pořídila jsem si křišťál a růženín, ale zatím jsem to nezkoušela, mám rýmu, takže převládá čaj, zatím teda jenom bylinkový z lékárny.
Meduňka na spaní pomáhá, už jsem si ji vy:,–(ila na zahrádce, tak jsem zvědavá, jestli vyleze a jaký ten „nekupovaný domácí“ čaj bude
Objevila jsem i zajímavý recept na letní osvěžení - několik lístků máty zalít horkou vodou, schladit ledem, přidat citronovou šťávu a tradááá … prý je to moooc osvěžujcí a zdravé. Tak uvidím .. jestli vedle meduňky vyleze i máta, tak to určo budu zkoušet ! ![]()
To vypadá opravdu „osvěžujícně“
. Jenom bacha, že máta se nemá pít dlouhodobě…
Tak jsem udělala megaobjednávku na slunečnímkameni, ta paní je fakt moc příjemná! Díky za tip!