Čaje a kamínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
30.3.07 23:15

Pimpo,
ty stránky www.rozmaryna.cz jsou super :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
30.3.07 23:29
Eliza píše: …ještě bych potřebovala nějaký čajík aby naše dítko bylo hodné a spinkalo, nevíte? …my musíme něco s fenyklem na břicho…
K dobrému spaní přispívá meduňka, a je i na trávení (takže možná varianta k fenyklu), ale netuším, jak máš starého mrňouska a i kdybych to tušila, tak stejně nevím, od jakého věku je vhodná. Já jí večer vařím našim holkám a mají ji rády (kupuji bio Sonnentor nebo Grešíka nebo bio Alnatura ve směsi s citrónovou trávou). Zkus se když tak pozeptat zde http://www.bababylinka.cz/ (třeba emailem), byla jsem tam několikrát pro vážené bylinky a paní Havlínová mi přijde dobrá a ochotná…
Jiitulle píše:
Pimpo, ty stránky www.rozmaryna.cz jsou super:!
Já k nim chodím nakupovat osobně a nikdy nejsem schopna odolat jejich karobovému dortíku :oops:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
30.3.07 23:48

Bluesky,
to máš dobrý,že bydlíš v praze,já si to musím nechat posílat jedině poštou.Ale to je osud!!!Škoda,že není prodejna v Brně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
31.3.07 00:28

Jitko ,
v Brně ve Zdravém životě na Lidické 26 taky mají zdravovýživové cukroví - nedávno jsem měla karobovou kouličku a je moc dobrá :wink:. A co se týče celkového výběru, tak je srovnatelný s Rozmarýnou a navíc je ten obchod rozměrově nejmíň 3× větší :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
31.3.07 00:33

KatyK,
To je super,to jsem nevěděla.Musím se tam hned příští týden vypravit.Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
31.3.07 00:51

Jitko ,
tady (je to tak v půlce stránky) https://www.emimino.cz/modules.php?… jsem vypsala seznam zdravých výživ a obchůdků s přírodními produkty v Brně, další várka je na str. 138, takže kdyby Tě to zajímalo, tak tam mrkni :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
31.3.07 01:19

KatyK,díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
31.3.07 15:09
KatyK píše:
Bluesky-taky jsem si koupila Vilcacoru od Popova, zatím jsem ji ještě neotevřela, představa složité přípravy mě vždycky odradila
…však na běžné pití by mne to také dost otravovalo, jenom když zápasím s nějakou chorobou, tak se přiměju…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
31.3.07 16:22

No jo, Rozmarýna to jistí :lol: . Já tam sice osobně zajdu občas, ale objednávám si po netu a manža vyzvedává. Má to jednu strašnou výhodu - když tam totiž jdu osobně, tak utratím třikrát tolik peněz co přes net :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
4.4.07 15:39

ahoj,

dekuji za tipy na stavicky :D :lol:

jo, jo, Rozmaryna je fajn
akorat mi ted vubec nevychazi ji navstivit, coz me mrzi :oops:

Pimpo
kdyz objednavas - vyuzivas rozvoz po Praze v urcitou dobu?
chystam se vyzkouset objednavku pres net
jak to maji treba s pecivem

omlouvam se, predchozi radky jsou trochu mimo tema :wink: :o

mate nekdo zkusenosti s nakupem v Horoskopu?
na webu Gresika tento obchod uvadeji mezi temi, co vedou jejich sortiment
zitra jdu s malou na kontrolu, tak asi zkusim Floru
uz jsem si tam i volala a pani byla moc mila, tak jsem zvedava, jake to bude v realu a jestli opravdu sezenu vsechny cajiky, co bych rada.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
4.4.07 17:24

Lindo my si to vyzvedáváme sami, většinou nedosáhnu té částky. A mužskej tam přestupuje na autobus, tak to vždycky vyzvedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
4.4.07 18:57

Lindas Já mám zkušenosti s nákupem v Horoskopu v Brně a je vždycky moooc dobře zásobený, nakupuju tam hlavně čajíčky, jsou tam i bylinkové sirupy a dobroty naložené v medu … a mají tam vždycky i krásné hrníčky a spoustu dalších drobností, třeba hezké svíčky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.4.07 10:47
Fen-fire píše:
Lindas Já mám zkušenosti s nákupem v Horoskopu v Brně a je vždycky moooc dobře zásobený, nakupuju tam hlavně čajíčky, jsou tam i bylinkové sirupy a dobroty naložené v medu … a mají tam vždycky i krásné hrníčky a spoustu dalších drobností, třeba hezké svíčky :twisted:

Já taky nakupuju v Brně v Horoskopu.Nejsem sice z Brna,ale vždycky se tam stavím,když tam jedu! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
5.4.07 11:10

Jéééé .. to jsem ráda, že se tady řady brňaček (nebo skorobrňaček) rozšiřují … já taky nejsem přímo z Brna, ale jsem tam skoro každý den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.4.07 11:21

Fen-fire
To je fajn,zdravím tě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...