Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Eliza píše: …ještě bych potřebovala nějaký čajík aby naše dítko bylo hodné a spinkalo, nevíte? …my musíme něco s fenyklem na břicho…K dobrému spaní přispívá meduňka, a je i na trávení (takže možná varianta k fenyklu), ale netuším, jak máš starého mrňouska a i kdybych to tušila, tak stejně nevím, od jakého věku je vhodná. Já jí večer vařím našim holkám a mají ji rády (kupuji bio Sonnentor nebo Grešíka nebo bio Alnatura ve směsi s citrónovou trávou). Zkus se když tak pozeptat zde http://www.bababylinka.cz/ (třeba emailem), byla jsem tam několikrát pro vážené bylinky a paní Havlínová mi přijde dobrá a ochotná…
Jiitulle píše:Já k nim chodím nakupovat osobně a nikdy nejsem schopna odolat jejich karobovému dortíku
Pimpo, ty stránky www.rozmaryna.cz jsou super:!
Bluesky,
to máš dobrý,že bydlíš v praze,já si to musím nechat posílat jedině poštou.Ale to je osud!!!Škoda,že není prodejna v Brně!
Jitko ,
v Brně ve Zdravém životě na Lidické 26 taky mají zdravovýživové cukroví - nedávno jsem měla karobovou kouličku a je moc dobrá
. A co se týče celkového výběru, tak je srovnatelný s Rozmarýnou a navíc je ten obchod rozměrově nejmíň 3× větší
.
KatyK,
To je super,to jsem nevěděla.Musím se tam hned příští týden vypravit.Díky ![]()
Jitko ,
tady (je to tak v půlce stránky) https://www.emimino.cz/modules.php?… jsem vypsala seznam zdravých výživ a obchůdků s přírodními produkty v Brně, další várka je na str. 138, takže kdyby Tě to zajímalo, tak tam mrkni
.
KatyK píše:…však na běžné pití by mne to také dost otravovalo, jenom když zápasím s nějakou chorobou, tak se přiměju…
Bluesky-taky jsem si koupila Vilcacoru od Popova, zatím jsem ji ještě neotevřela, představa složité přípravy mě vždycky odradila
No jo, Rozmarýna to jistí
. Já tam sice osobně zajdu občas, ale objednávám si po netu a manža vyzvedává. Má to jednu strašnou výhodu - když tam totiž jdu osobně, tak utratím třikrát tolik peněz co přes net
.
ahoj,
dekuji za tipy na stavicky
![]()
jo, jo, Rozmaryna je fajn
akorat mi ted vubec nevychazi ji navstivit, coz me mrzi ![]()
Pimpo
kdyz objednavas - vyuzivas rozvoz po Praze v urcitou dobu?
chystam se vyzkouset objednavku pres net
jak to maji treba s pecivem
omlouvam se, predchozi radky jsou trochu mimo tema
![]()
mate nekdo zkusenosti s nakupem v Horoskopu?
na webu Gresika tento obchod uvadeji mezi temi, co vedou jejich sortiment
zitra jdu s malou na kontrolu, tak asi zkusim Floru
uz jsem si tam i volala a pani byla moc mila, tak jsem zvedava, jake to bude v realu a jestli opravdu sezenu vsechny cajiky, co bych rada.....
Lindo my si to vyzvedáváme sami, většinou nedosáhnu té částky. A mužskej tam přestupuje na autobus, tak to vždycky vyzvedne.
Lindas Já mám zkušenosti s nákupem v Horoskopu v Brně a je vždycky moooc dobře zásobený, nakupuju tam hlavně čajíčky, jsou tam i bylinkové sirupy a dobroty naložené v medu … a mají tam vždycky i krásné hrníčky a spoustu dalších drobností, třeba hezké svíčky ![]()
Fen-fire píše:
Lindas Já mám zkušenosti s nákupem v Horoskopu v Brně a je vždycky moooc dobře zásobený, nakupuju tam hlavně čajíčky, jsou tam i bylinkové sirupy a dobroty naložené v medu … a mají tam vždycky i krásné hrníčky a spoustu dalších drobností, třeba hezké svíčky
Já taky nakupuju v Brně v Horoskopu.Nejsem sice z Brna,ale vždycky se tam stavím,když tam jedu!
![]()
Jéééé .. to jsem ráda, že se tady řady brňaček (nebo skorobrňaček) rozšiřují … já taky nejsem přímo z Brna, ale jsem tam skoro každý den ![]()