Calgel ve 3,5 měsících

3157
7.3.12 10:23

Calgel ve 3,5 měsících

AHoj holky, koupila jsem malému Calgel protože máme peklo s prořezáváním zoubků ale až doma jsem si všimla že je to od 5. měsíce. Myslíte že mu ho můžu dát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
7.3.12 10:30
marmelada78 píše:
AHoj holky, koupila jsem malému Calgel protože máme peklo s prořezáváním zoubků ale až doma jsem si všimla že je to od 5. měsíce. Myslíte že mu ho můžu dát?

Je to jen chemie,nedávat :nevim: :nevim: Zubař mě před tím varoval,akorát se tím zatěžujou žaludky.Stejně,zuby rostou dva roky,takže je to pro mě totální zbytečnost,prostě člověk s tím musí počítat :nevim: Ten calgel není žádný zázrak,nemysli si,že namežeš a bolet to nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
7.3.12 10:31

ahoj, omlouvám se,ale nijak Ti neporadím, jen hledím jak blázen,že ve 3,5 měsících už bojujete se zoubky…nám je 8,5 a ještě ani jeden a zatim ani náznak :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
7.3.12 10:32

Já jsem ho dávala klukovi,když mu byli čtyři měsíce.Myslím,že se nic nestane když dáš trošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
7.3.12 10:37

Vyzkoušej OK Gel, je 100% přírodní a maminky, které ho miminkům zkoušely ho chválily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 10:38

Ahoj, asi se nic nestane, ale když tak si pořiď Mundisal gel, ten můžeš dát.
Jinak Calgel obsahuje anestetickou látku, takže bolest utlumí. My jsme používali Mundisal a super. spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
7.3.12 10:54

Já jsem byla teda s Calgelem naprosto spokojená. Namazali jsme a během snad dvou minut měla malá pokoj. Za mě ti ho doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
7.3.12 10:56

A jak jste poznali, ze to jsou zoubky? My si to v tomhle veku taky mysleli, ze mu rostou, ale prvni mu vyrostl az na 6 mesicich.

• Citovat
  • Upravit
17014
7.3.12 10:58

Nedávat, nám se prořezal 1 zub na 14 dnech, na 3 měsících rostly další 2 a doktorka říkala nedávat calgel před 5 měsícem v žádném případě… Fakt bych vydržela :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
7.3.12 10:58

ahojky neboj nioc se nestane nám se též prořezávali zoubky od 3 měsíce mažem kalgelem a v poho takže v klidu můžeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
7.3.12 10:59
Večerníček píše:
Ahoj, asi se nic nestane, ale když tak si pořiď Mundisal gel, ten můžeš dát.
Jinak Calgel obsahuje anestetickou látku, takže bolest utlumí. My jsme používali Mundisal a super. spokojenost.

Nic proti, ale mundisal se nemá brát při kojení, tak dávat ho takhle malému miminku bych fakt nedoporučovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
7.3.12 11:09

My davame cal gel od ctyr mesicu. Dr. nam rekla, ze se nic nestane. Ale co dr. to nazor. U nas jsou zuby peklo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.3.12 11:11

A co nejdřív zkusit chladivý kousátko? A masírovat? Já už mám Calgel taky koupený, ale moc se mi do něj taky nechce… Možná jen před usnutím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
7.3.12 11:20
monika32 píše:
Nedávat, nám se prořezal 1 zub na 14 dnech, na 3 měsících rostly další 2 a doktorka říkala nedávat calgel před 5 měsícem v žádném případě… Fakt bych vydržela :mavam:

Ty jo to jsem ještě neslyšela zub ve 14 dnech. Já myslela že to ani není možný tak brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
7.3.12 11:30

Ahojky,my doma máme mundisal gel…ten není věkově omezený,taky už občas mázneme,ale spíše masíruju :) už nám leze 14 dní cca a stále bez pohybu…ale už tak nepláčeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí