Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Lagioia Máme CAM compass, za mě velmi dobrý kočárek za rozumné peníze. Byli jsme s ním u moře a přežil i písek a vůbec má hodně vychytávek, které jsem ocenila - dlouhá stříška, velmi dobře se ovládá, dobré odvětrávání (zejména v horku fakt super), materiál kvalitní, nic nevrže, jde do úplného lehu. Babyzen se mi taky líbil, ale ta cena už méně a vzhledem k tomu, že je to druhý kočár, tak jsem do něj tolik investovat nechtěla. Koupě rozhodně nelituji.
@Avele děkuji za odpověď. Tak já ho teda vezmu. Přesně jak říkáte, ta cena je skvělá a má plno vychytavek, které by mi určitě u babyzenu chybely ![]()
@Avele ještě se chci zeptat, letěli jste s nim? Řeším, jestli je možné si ho vzít na palubu letadla
@Lagioia My jeli autem, tak to bohužel neporadím, ale snad by se mel rozměry vejít jako příruční zavazadlo. Mimochodem je super ta výsuvná tyč, takže se dá vozit jako kufr. ![]()
@Avele to jsem koukala, to je super! A na ježdění je teda taky dobrý? Budu ho mít jako jediný kočárek na každodenní využívání. Zítra dopoledne si pro něho asi pojedu, jen tedy pokud napíšete, ze je supr Čupr ![]()
@Lagioia Já se omlouvám, nebyla jsem tady. Kočárek jezdí pěkně, ale dovelkého terénu to určitě není, spíš na městské jezdění.
Dobrý den, my máme CAM compas ale zajímalo by mě, proč nejde nebo jak se dá kočárek do úplného sedu. To nejde? Právě pak mě dítě nesedí rovně ![]()
@Petra1409 mne se to teda ještě nepovedlo, pochybuju, že to jde. Dcera místo aby seděla, tak se tam válí, pořád klouže směrem dolů
docela mě to štve
@Lagioia no právě to mě štve taky. Syn se tam taky valí a sjíždí dolů a není to úplně dobrý na záda ![]()