Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, budu mít od kamarádky kočárek Cam cortina x3 evolution, jen si teď nejsem jistá jestli je to rok 2007/2008..Koukala jsem tady i na recenze, ale jak jsem z toho pochopila, jsou to všechny ročníky dohromady..Nikde se mi třeba nepodařilo vyčíst rozměry, ale i za vaše zkušenosti s tímto kočárkem budu ráda..Děkuju ![]()
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...Ahoj. Kamaradka ho mela (2008). Ma velikou korbu, odvozila v nem 2 ditka. Akorat ma plastovy kolecka a nehoupe. Ale ji vyhovoval, byla max spokojena…
Ahojky, já ho mám ted, malej se narodil, loni v srpnu, tak jsem chtěla velikou korbu. Musím říct, že je opravdu super koupila jsem taky použitý mám pocit že dokonce 07. Ale mám nafukovací kola, bydlíme na vesnici a musím říc, že do terénu je úžasnej. mám jesště tfk bugstr nebo jak se to píše a ten je do města. jsem max spokojená
My k němu musíme dokoupit tašku, tak nejspíš nějakou černou nebo šedou, ať je to univerzalni a hodi se k tomu..Jsem ráda, že mi to kamarádka ulehčila a kočár nemusim nikde vybírat a ušetřim.. ![]()
@wery85 píše:
Ahoj. Kamaradka ho mela (2008). Ma velikou korbu, odvozila v nem 2 ditka. Akorat ma plastovy kolecka a nehoupe. Ale ji vyhovoval, byla max spokojena…
Mam 2007 a se vsim souhlasim s wery85. Pouzivala jsem do nedavna kazdy den a zadny problem. Kola mam pogumovane.
Odvozil mi 2 deti a jeste pak urcite nekomu poslouzi.
Mám 2008… vozím v něm teď druhé dítě a neměnila bych… mám dojem, že 2008 měla největší hlubokou korbičku, každopádně já jsem v ní odvozila malou až do deseti měsíců, a do devíti jsem ji vozila s fusakem, a to nebyla zrovna drobek… sporťák je pěkně velký, takže dítě do tří let v pohodě, krásně se tam vejde i na spaní vleže… jezdíme s ním do terénu, cestou necestou, projeli jsme všude bez problémů, a kočárek drží a ani to na něm není poznat…
Já se bála hlavně kvuli tomu, že jsem v recenzích četla, že je jako trojkolka hodně nestabilní a že děti ve sporťáku dost sjíždí..Ale teda sama kamarádka si ho nemohla vynachválit, byla s nim strašně spokojená a mě se taky moc líbí..Moc ráda slyším že zvládne i teren, protože tady v Liberci není kousek rovné plochy a já chodim ráda na různé procházky a na ty s kočárkem se obzvlášť těším..
Miminko budeme mít prosincový, takže až to bude největší drobeček a bude mít nejvíc vrstev, tak se tam krásně vejde a pak budeme s teplým počasím jen ubírat.. ![]()
@barca0140 ne, jako trojkolka je velmi stabilní (fakt nechápu, kdo to o něm pořád píše, asi ti, co ho ani nevyzkoušeli) a sporťák má dost velký, takže ano, dítě, které samo neumí sedět, tam může klouzat, protože je dost široký… když tam dáš dítě až ve chvíli, kdy už patří do sporťáku (to znamená, že umí sedět samo bez opory), tak klouzat nebude… když tam dáš nesedící do sedu, tak se neudrží a zhroutí se do strany… ale to by asi udělalo v každém sporťáku, pokud nebude úzký a polstrovaný jako autosedačka…
Ahoj
jsme rada ze jsem narazila na pomerne cerstvou recenzi na Cortinu 2008. Tez budem kupovat, takze jsem hledala nejake nazory a zkusenosti na tento rocnik. Takze jsem jsem rada, ze jsme nevybrali uplne blbe
Jen mozna se zeptam na iz osobni nazor Barci, ktera psala ze cekaji male prosinče
zda li je snim opravdu spokojena
dekuji a pekny den ![]()
@Týnkat My jsme si pro něj teda jeli až týden zpět, prootže malý byl nakonec čerstvé listopadňátko(1.11.),takže dřív nějak nebyl čas pro něj ke kamarádce zajet..Už jsme s nim byli párkrát na vyjížďce a zatím jsem moc spokojená..Sice teda nepruží a drncá, ale přijde mi, že se to malému naopak líbí, jak ho to natřásá..Takže zatim vše ok.. ![]()
A mate gumova kolecka nebo mate nafukovaci?
Tak to slysim rada. Tez jsem cetla ze se to nakone i detem libi kdzy to drnca ![]()
Holky prosím o radu, koupili jsme starší kočárek Cam. Čekáme třetí dítě a už se nám investovat nechce, je to naposledy ![]()
Jen mi přijde hrozně divné, že hluboká korba, nebo i autosedačka se nacvakává na položený sporŤák, hledala jsem videa na youtube, ale všude měli hlubokou i autosedačku bez toho sportáku, tak nevím jsem z toho jelen
Vypadá to dost divně.
první foto sporták, který se dá do lehu. druhá foto autosedačka (nebo hl. korba) nacvaknutá nad položeným sportákem ![]()