Cam Dinamico 2013

Máte zkušenost s Cam Dinamico?

Přidejte zkušenost s Cam Dinamico
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1610
19.11.12 11:08

@kaccenaa no jenže je to 3 kolka a tu nechci za nic na světě. No jsem teprve na začátku, ale jestli se naskytne možnost ho koupit o 15% levněji což je skoro 3 dolů tak bych ho hned brala. Příjde mi že s novinkama už jde jen o desing a né o praktičnost. líbil se nám jako první Xlander x-move, ale na plné čáře mě sklamal už jen kvulí tomu že slída se nedá zakrít i když vím že se dá koupit stínitko, korbička je malá a uzká a sporták tak do 2 let. Dinamico mě nadchl ale přece jenom není nad zkušenost ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
20.11.12 11:20

@Zandi Také bych chtěla kočárek Cam Dinamico 2013 v barvě hnědé, černé nebo šedé. Líbí se mi, že je prostorný, že je to čtyřkolka a s nafukovacími kolečky :palec: Viděla jsem ho jen na netu, a tak bych ho chtěla ještě vidět ve skutečnosti někde na prodejně. Nevíte, kde ho mají v prodejnách krom Prahy?

@kaccenaa Kočárek Jané SLalom Pro Formula Strata 2012 se mi také moc líbil, ale pak jsem slyšela od všech, že s trojkolkou se špatně jezdí, takže jsem začala koukat po čtyřkolkách. Ale pěkných čtyřkolek s nafukovacími kolečky moc není. Tak jsem zvědavá na ten kočárek od Cam, je i daleko prostornější než tento od Jané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
20.11.12 14:11

@Janne79 Bohužel nevím kde jinde ho mají mi byly v malviku a pak pujdeme na veletrh do letnan. Mě akorát dost vadí u té černo šedé verze za červená barva, ta je otřesná tak že už jen zbýva béžová nebo hněda :-) a nebo pujdem do starší kolekce :-) tu tmavší bežovou bych hned brala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
20.11.12 14:52

@Zandi Možná už to tu někdo psal, nevím, ale já objednávám kočár se slevovým kuponém z časopisu maminka, taky nás vyjde o 2.000 levněji. Tak se mrkni, určitě bude mít akci i nějaký obchod, kde prodávají Cam. Většina akcí platí do konce listopadu.
@Janne79 My jsme projeli několik obchodů s kočárky, vyzkoušeli všechny možné druhy a nejvíc nám vyhovuje Janéčko, doporučí ho i většina lidí „z oboru“ a třeba tady na emiminu má snad ze všech nejlepší recenze ze všech kočárků. Korbičku nemá moc velkou, ale to nám nevadí, protože malá se narodí uprostřed zimy, v tom máme výhodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
20.11.12 15:32

@kaccenaa Děkuji už jsem to někde četla, ale v letnanech budou mít kolem 15 % takže to výjde skoro o 3000levněji, takže počkáme až do letnan:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denisie
20.11.12 23:09

Mám kočárek CAM Dinamico 2012 a jsem s ním spokojená, dcerka se narodila začátkem července, takže po 4 měsících užívání žádná zásadní námitka. Kočárek je relativně lehký, skvěle se s ním jezdí jak po městě a v MHD (otočí se v podstatě na místě), tak v terénu po lesních cestách. Hluboká korbička je prostorná, vejde se tam v pohodě i se zimním fusakem a místo stále ještě zbývá. Autosedačka je standardní. Sportovní korbičku ještě odzkoušenou nemám. Jo jedna připomínka - na našem kočárku jde celkem ztuha brzda, nevím, zda je to jen u tohoto kusu nebo to platí obecně, musím na to dupnout docela razantně.

• Citovat
  • Upravit
1610
21.11.12 10:10
@Denisie píše:
Mám kočárek CAM Dinamico 2012 a jsem s ním spokojená, dcerka se narodila začátkem července, takže po 4 měsících užívání žádná zásadní námitka. Kočárek je relativně lehký, skvěle se s ním jezdí jak po městě a v MHD (otočí se v podstatě na místě), tak v terénu po lesních cestách. Hluboká korbička je prostorná, vejde se tam v pohodě i se zimním fusakem a místo stále ještě zbývá. Autosedačka je standardní. Sportovní korbičku ještě odzkoušenou nemám. Jo jedna připomínka - na našem kočárku jde celkem ztuha brzda, nevím, zda je to jen u tohoto kusu nebo to platí obecně, musím na to dupnout docela razantně.

Děkuji za informace. S brzdou to bude asi detail, spíš mám strach s toho drncání jak už c jiné discuzi psaly, ale můj nároz je že každý kočár bude na dlažebních kostkách drcat at má nafukovací či plastová kola. Spíš se bojím aby se časem nezačaly vyklat chceme aby kočár vydržel na 2 děti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea K.
21.11.12 10:14

Cam dinamico 2013

Ahoj, kočárek Cam Dinamico 2013 jsem si minulý týden koupili v Brně v Modřicích u Funbaby - Babydirect(je to výhradní distributor pro ČR). Jela jsem tam se slevovým kupónem z Maminky a to původně pro jiný kočár( X-lander move).Jenže pak jsem uviděla novou kolekci Cam dinamico 2013. Kočárky byly asi pět dní na prodejně. Na první pohled jsem se zakoukala do béžové barvy, je opravdu nádhernej. Hluboká korbička je super, ale sporťák v béžové barvě by byl asi pěkný tak měsíc. Prodavačka sice říkala, že je naimpregnovaný a celý pratelný. Ale…Barvy mezi sebou nejdou kombinovat např. béžová korbička a tmavý sporťák. Jsou to ucelené kolekce. Tak jsme nakonec z praktického hlediska vybrali barvu hnědou, vnitřek korbičky je bílý, jinak je použita kombinace lesklé a matnější látky. Viděla jsem ho i v barvě červenovínové (hodně výrazná), modré a černé. Kočárek se dobře ovládá a má celkem velká kola. V setu je i prostorná taška na kočár, nánožníky a pláštěnka univerzální na korbičku i sporťák. Při výběru byla prioritou velká korbička, větší kola, otáčení sportovní korbičky po i proti směru a jednoduchá manipulace bez adaptérů na autosedačku. Prodavačka nám poradila a ukázala na sedadle auta základnu pod autosedačku. Zjednodušuje to pak instalaci v autě a je to bezpečnější. Celkově mám dobrý dojem a jsem ráda, že mám výběr kočárku za sebou. Byly to hodiny na internetu a mnoho objetých obchodů. V Brně u Funbaby jsou velice ochotní a je tam největší výběr všech výrobků Cam. Přeji hodně štěstí při výběru kočárku. :)

• Citovat
  • Upravit
1610
21.11.12 10:21
@andrea K. píše:
Ahoj, kočárek Cam Dinamico 2013 jsem si minulý týden koupili v Brně v Modřicích u Funbaby - Babydirect(je to výhradní distributor pro ČR). Jela jsem tam se slevovým kupónem z Maminky a to původně pro jiný kočár( X-lander move).Jenže pak jsem uviděla novou kolekci Cam dinamico 2013. Kočárky byly asi pět dní na prodejně. Na první pohled jsem se zakoukala do béžové barvy, je opravdu nádhernej. Hluboká korbička je super, ale sporťák v béžové barvě by byl asi pěkný tak měsíc. Prodavačka sice říkala, že je naimpregnovaný a celý pratelný. Ale…Barvy mezi sebou nejdou kombinovat např. béžová korbička a tmavý sporťák. Jsou to ucelené kolekce. Tak jsme nakonec z praktického hlediska vybrali barvu hnědou, vnitřek korbičky je bílý, jinak je použita kombinace lesklé a matnější látky. Viděla jsem ho i v barvě červenovínové (hodně výrazná), modré a černé. Kočárek se dobře ovládá a má celkem velká kola. V setu je i prostorná taška na kočár, nánožníky a pláštěnka univerzální na korbičku i sporťák. Při výběru byla prioritou velká korbička, větší kola, otáčení sportovní korbičky po i proti směru a jednoduchá manipulace bez adaptérů na autosedačku. Prodavačka nám poradila a ukázala na sedadle auta základnu pod autosedačku. Zjednodušuje to pak instalaci v autě a je to bezpečnější. Celkově mám dobrý dojem a jsem ráda, že mám výběr kočárku za sebou. Byly to hodiny na internetu a mnoho objetých obchodů. V Brně u Funbaby jsou velice ochotní a je tam největší výběr všech výrobků Cam. Přeji hodně štěstí při výběru kočárku. :)

Teda děkuji za rozsáhle informace. Do Fun baby je to pro nás daleko :-( ale taky uvažujeme o té tmavší hnědé. Chceme si počkat na výstavu v letnanech kde budou vystavené všechny barvyčky tak at si pořádně vyberem. Je to škoda že to nejde kombinovat taky bych brala korbičku a autosedačku světlou a sportovní sedačku šedou co naděláme. U6 jsem se ale rozhodla Cam je vítěž stejně to byl náš favorit, akorát si musíme vybrat tu správnou barvu :-)

Taky jsme chtěly x-move ale jak jsme ho uviděly a prozkoumaly tak nic moc zklamal nás :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea K.
21.11.12 10:46

Ta hnědá barva je spíš světlejší hnědá. Chce to vidět a vzít do ruky. Budoucí tatínek je vysoký, kočárek vyzkoušel i polohování rukojeti a byl spokojený. Ještě jsem uvažovala o Jane nomad poslední kolekce, ale protože ho neměli v žádném obchodě na ukázku, jen na objednání, tak jsem to vzdala. Všude měli jen tříkolky a to jsem nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
119
21.11.12 11:03
@andrea K. píše:
Ta hnědá barva je spíš světlejší hnědá. Chce to vidět a vzít do ruky. Budoucí tatínek je vysoký, kočárek vyzkoušel i polohování rukojeti a byl spokojený. Ještě jsem uvažovala o Jane nomad poslední kolekce, ale protože ho neměli v žádném obchodě na ukázku, jen na objednání, tak jsem to vzdala. Všude měli jen tříkolky a to jsem nechtěla.

Také bych nechtěla tříkolku. Jané Nomad má užší korbu. Ale také půjdeme do kočárku Cam Dinamico 2013, splňuje naše požadavky (větší kolečka, prostornější korba i sportovní kočárek, otáčení pro i proti směru) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
21.11.12 11:18
@andrea K. píše:

My jsmetu hnědou vyděli už na živo:-) proto jsme nad uvažovali bežová je moc světlá s tý mám strach žebude hned jak pra… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
21.11.12 11:19

@Janne79 Hlavně jane má dívné uchycení, koukala jsem na video a korbička se houpala měla bych strach že se to zlomí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea K.
21.11.12 11:29

Posílám odkaz na video Cam dinamico 2013
http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
Andrea K.
21.11.12 11:52

Vzpomněla jsem si co mně na kočárku vadilo. Na šrákách ve sportovní korbičce není polstrování. Autosedačka je má přitom polstrované. Naštěstí se dá polstrování koupit zvlášť, nabízí je firma Emitex. Mám od nich super fusak, tak snad i polstrování bude fajn.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4