Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cam Dinamico?
Přidejte zkušenost s Cam Dinamico@Berulina no tak strach trošinku je, ale v dnešní době i hodně slováků nakupuje u nás. Stejně bych kočárek objednávala přes net, protože v obchodech jsou dražší a reklamace by případně vypadala stejně. Navíc mi z toho Slovenska psali, že jejich dodavatel je z CZ takže koráček nepojede z SK ale tady někde z česka, jen sem to koupila přes ně a levněji. Uvidíme, čekám až dorazí. Komunikace s něma je bez problémů, odpovídají na dotazy tak snad to bude vpohodě.
@Berulina tak přeji zdravíčko at vše dopadne dobře
My jsme z Prahy a právě v praze rodit nechci ani náhodou!!
@Zandi Uvidíš sama, až ho budeš používat. Já jen píšu své zkušenosti po 8,5 měsících užívání, každý den nějaké 3 i více hodin jízdy… Přeju ti, aby jsi byla spokojená. Já už bych do něj nešla, ale to je věc názoru ![]()
@maritimka já už ho mám vyzkoušený a nevídím nic špatněho vozila jsem od známe dítě a právě jsem byla nadšená
Já bych si např nekoupila nikdy golfky, akorát mě z toho bolely záda děs, ano jsou lehké, ale právě v tom je háček že jsou plastové a k ničemu, Cam je lehky ale tak akorát, jsem z něj nadšená
@Zandi golfky bych si taky nekoupila. U nich mi toho vadí tolik, že bych do nic nešla ani za nic…
Jinak - s CAMem jsem byla spokojená, jsem více méně i teď, ale zpětně - za tu cenu bych ho už nechtěla…
Holky, maminky chci se zeptat hrozně moc se mi líbí CAM DINAMICO 2013 ale více se mi líbí v té malinové barvě 2012 s těmi kamínky, nemůžu nikde najít rozdíly mezi 2012 a 2013 máte někdo zkušenost, co je u toho novějšího lepší? Díky moc za každou odpověď ![]()
@Kristy 24 Podle infa od jedné maminky, která prodává kočárky, je rozdíl jen v designu a pak ceně… Ale tu 2012 už asi seženeš jen v bazárcích (ale nevím to jistě). Já ji mám a kdyby jsme si ji nakonec nenechávali, mohla bych ti ji prodat. A cena jsem měla, si myslím, slušnou - 12tis.
Kdy ho budeš potřebovat? Jestli někdy za půl roku, mohla bych ti ho pak prodat ještě za lepší cenu
(ale neber to tak, že tě chci zlanařit, jen informuji)
Aha děkuji moc za info, já jsem ji právě našla tu 2012 na více webech normálně v prodeji, tak proto se ptám. Já to zatím nemám aktuální, jen se tak informuju, mám doma 18m chlapečka a teď „pracujeme na dalším“ jen mě to tak zajímalo. To víš, matka na mateřské se nudí tak projíždí internet no
A jinak třeba tady ho mají za 16990,– http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?… Doufám, že si teď o mě mamči nebudou myslet, že jsem blázen že projíždím kočárky, když ještě nečekám ![]()
@Kristy 24 Já kdybych se před těhu nudila na mateřské, tak asi také projíždím kočárky a podobné kravinky. No jelikož se teprve chystáte na početí, tak až budu svůj prodávat, dám ti vědět, jestli je to ještě aktuální
. Za ten cca půl rok, max rok ho budu dávat tak za 7tis. (uvidíme ještě, jak na tom bude sporťák, ale vajíčko a korbu už nevyužijeme)… Já jsem ho kupovala asi za těch 16900,– (plus mínus nějaká korunka). Třeba ta 2012 se mi líbí o chlup více, než kolekce 2013, ale to je věc názoru a také, já tu 2013 neviděla naživo, takže těžko soudit, která je hezčí
. Taky uvidíš, jestli třeba za rok, až budeš těhu, bude ta 2012 ještě normálně v prodeji. A ten krám ho bude muset mít teď na skladě, protože dle infa z Itálie se kolekce 2012 již nevyrábí. Tak aby ti pak z krámu nepsali, že mají jen kolekci 2013…
No to je taky klidně možné, a navíc jestli to bude zase chlapeček tak si nekoupím kočárek s kamínkama, jedině kdyby to byla holčička a hrozně se mi líbí ta barva vínovo malinová a ty máš přímo tenhle jo? To by bylo super. Mě se právě taky více líbí ten 2012. A pro tu holčičku bych ho brala hned, ale pro chlapečka nevím jakou barvu, nejsem zastánce černých kočárku a modrý mi zase příjde takový obyčejný, béžový je krásný ale vím, jak vypadá sporťák po synovi, takže béžový je tabu
Každopádně, děkuji moc za info a ochotu, až budou na testu 2 čárky hodím info
Hezký večer. ![]()
My jezdime od dubna a jsem s nim naprosto spokojena. Akorat ty predni kolecka jsou uz hrozne, ale daji se koupit nove ![]()
@Kristy 24 Tak to držím palce, aby se 2 čárky objevily a hlavně přejí zdraví, na pohlaví nezáleží
. A ano, mám přímo kolekci 2012, vínová barva s kamínky
Ahoj, jsme rozhodnutí Dinamico koupit, ale rozhoduji se, který design…chtěla bych se zeptat, jak vypadá verze s „mašlí“, když se vyndá ta deka, která tvoří mašli? Nevypadá to divně? A kamínky drží nebo vypadávají? U verze 2012 maminky psaly, že jim kamínky vypadaly. A u verze s přezkami, k čemu tam vlastně jsou? Mají nějaký účel (třeby že by se tam taky schovávala deka nebo tak
? Díky moc, A.
@allinka.b píše:
Ahoj, jsme rozhodnutí Dinamico koupit, ale rozhoduji se, který design…chtěla bych se zeptat, jak vypadá verze s „mašlí“, když se vyndá ta deka, která tvoří mašli? Nevypadá to divně? A kamínky drží nebo vypadávají? U verze 2012 maminky psaly, že jim kamínky vypadaly. A u verze s přezkami, k čemu tam vlastně jsou? Mají nějaký účel (třeby že by se tam taky schovávala deka nebo tak? Díky moc, A.
Ahoj, verze 2012 se vám bude už dost těžko shánět, já chtěla někdy v březnu vínový s „mašlí“ a nikde ho neměli, ani na Slovensku a to jsem obtelefonovala asi dvacet obchodů - někde měli ještě jiné barvy, ale většinou už jen kolekci 2013. Nakonec máme 2013 béžový, je hezký a jsem spokojená, až na přední kolečka, ta asi vyměním za nafukovací. Přezky jsou jen na ozdobu.