Cam Dinamico 2013

Máte zkušenost s Cam Dinamico?

Přidejte zkušenost s Cam Dinamico
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
27.6.13 14:15

@Berulina no tak strach trošinku je, ale v dnešní době i hodně slováků nakupuje u nás. Stejně bych kočárek objednávala přes net, protože v obchodech jsou dražší a reklamace by případně vypadala stejně. Navíc mi z toho Slovenska psali, že jejich dodavatel je z CZ takže koráček nepojede z SK ale tady někde z česka, jen sem to koupila přes ně a levněji. Uvidíme, čekám až dorazí. Komunikace s něma je bez problémů, odpovídají na dotazy tak snad to bude vpohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
27.6.13 14:15

@Berulina tak přeji zdravíčko at vše dopadne dobře :-) My jsme z Prahy a právě v praze rodit nechci ani náhodou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
27.6.13 20:18

@Zandi Uvidíš sama, až ho budeš používat. Já jen píšu své zkušenosti po 8,5 měsících užívání, každý den nějaké 3 i více hodin jízdy… Přeju ti, aby jsi byla spokojená. Já už bych do něj nešla, ale to je věc názoru 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
27.6.13 20:39

@maritimka já už ho mám vyzkoušený a nevídím nic špatněho vozila jsem od známe dítě a právě jsem byla nadšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
27.6.13 20:42

Já bych si např nekoupila nikdy golfky, akorát mě z toho bolely záda děs, ano jsou lehké, ale právě v tom je háček že jsou plastové a k ničemu, Cam je lehky ale tak akorát, jsem z něj nadšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
27.6.13 20:44

@Zandi golfky bych si taky nekoupila. U nich mi toho vadí tolik, že bych do nic nešla ani za nic…
Jinak - s CAMem jsem byla spokojená, jsem více méně i teď, ale zpětně - za tu cenu bych ho už nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.6.13 23:51

Holky, maminky chci se zeptat hrozně moc se mi líbí CAM DINAMICO 2013 ale více se mi líbí v té malinové barvě 2012 s těmi kamínky, nemůžu nikde najít rozdíly mezi 2012 a 2013 máte někdo zkušenost, co je u toho novějšího lepší? Díky moc za každou odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
28.6.13 20:31

@Kristy 24 Podle infa od jedné maminky, která prodává kočárky, je rozdíl jen v designu a pak ceně… Ale tu 2012 už asi seženeš jen v bazárcích (ale nevím to jistě). Já ji mám a kdyby jsme si ji nakonec nenechávali, mohla bych ti ji prodat. A cena jsem měla, si myslím, slušnou - 12tis.
Kdy ho budeš potřebovat? Jestli někdy za půl roku, mohla bych ti ho pak prodat ještě za lepší cenu :) (ale neber to tak, že tě chci zlanařit, jen informuji)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.6.13 21:47

Aha děkuji moc za info, já jsem ji právě našla tu 2012 na více webech normálně v prodeji, tak proto se ptám. Já to zatím nemám aktuální, jen se tak informuju, mám doma 18m chlapečka a teď „pracujeme na dalším“ jen mě to tak zajímalo. To víš, matka na mateřské se nudí tak projíždí internet no :P A jinak třeba tady ho mají za 16990,– http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?… Doufám, že si teď o mě mamči nebudou myslet, že jsem blázen že projíždím kočárky, když ještě nečekám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
28.6.13 22:00

@Kristy 24 Já kdybych se před těhu nudila na mateřské, tak asi také projíždím kočárky a podobné kravinky. No jelikož se teprve chystáte na početí, tak až budu svůj prodávat, dám ti vědět, jestli je to ještě aktuální :). Za ten cca půl rok, max rok ho budu dávat tak za 7tis. (uvidíme ještě, jak na tom bude sporťák, ale vajíčko a korbu už nevyužijeme)… Já jsem ho kupovala asi za těch 16900,– (plus mínus nějaká korunka). Třeba ta 2012 se mi líbí o chlup více, než kolekce 2013, ale to je věc názoru a také, já tu 2013 neviděla naživo, takže těžko soudit, která je hezčí :). Taky uvidíš, jestli třeba za rok, až budeš těhu, bude ta 2012 ještě normálně v prodeji. A ten krám ho bude muset mít teď na skladě, protože dle infa z Itálie se kolekce 2012 již nevyrábí. Tak aby ti pak z krámu nepsali, že mají jen kolekci 2013…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.6.13 22:21

No to je taky klidně možné, a navíc jestli to bude zase chlapeček tak si nekoupím kočárek s kamínkama, jedině kdyby to byla holčička a hrozně se mi líbí ta barva vínovo malinová a ty máš přímo tenhle jo? To by bylo super. Mě se právě taky více líbí ten 2012. A pro tu holčičku bych ho brala hned, ale pro chlapečka nevím jakou barvu, nejsem zastánce černých kočárku a modrý mi zase příjde takový obyčejný, béžový je krásný ale vím, jak vypadá sporťák po synovi, takže béžový je tabu :-D Každopádně, děkuji moc za info a ochotu, až budou na testu 2 čárky hodím info :-) Hezký večer. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.13 08:58

My jezdime od dubna a jsem s nim naprosto spokojena. Akorat ty predni kolecka jsou uz hrozne, ale daji se koupit nove :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
11.7.13 12:02

@Kristy 24 Tak to držím palce, aby se 2 čárky objevily a hlavně přejí zdraví, na pohlaví nezáleží :). A ano, mám přímo kolekci 2012, vínová barva s kamínky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allinka.b
29.8.13 14:00

Ahoj, jsme rozhodnutí Dinamico koupit, ale rozhoduji se, který design…chtěla bych se zeptat, jak vypadá verze s „mašlí“, když se vyndá ta deka, která tvoří mašli? Nevypadá to divně? A kamínky drží nebo vypadávají? U verze 2012 maminky psaly, že jim kamínky vypadaly. A u verze s přezkami, k čemu tam vlastně jsou? Mají nějaký účel (třeby že by se tam taky schovávala deka nebo tak :))? Díky moc, A.

• Citovat
  • Upravit
4613
29.8.13 14:35
@allinka.b píše:
Ahoj, jsme rozhodnutí Dinamico koupit, ale rozhoduji se, který design…chtěla bych se zeptat, jak vypadá verze s „mašlí“, když se vyndá ta deka, která tvoří mašli? Nevypadá to divně? A kamínky drží nebo vypadávají? U verze 2012 maminky psaly, že jim kamínky vypadaly. A u verze s přezkami, k čemu tam vlastně jsou? Mají nějaký účel (třeby že by se tam taky schovávala deka nebo tak :))? Díky moc, A.

Ahoj, verze 2012 se vám bude už dost těžko shánět, já chtěla někdy v březnu vínový s „mašlí“ a nikde ho neměli, ani na Slovensku a to jsem obtelefonovala asi dvacet obchodů - někde měli ještě jiné barvy, ale většinou už jen kolekci 2013. Nakonec máme 2013 béžový, je hezký a jsem spokojená, až na přední kolečka, ta asi vyměním za nafukovací. Přezky jsou jen na ozdobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí