Cam Dinamico 2013

1610
18.11.12 10:54

Cam Dinamico 2013

Ahoj Aholky, s přítelem uvažujeme že koupíme tento kočárek. Je to náš jediný favorit, furt si ale nejsem jistá jesli je to ten správný kočárek. Mám po praském obratlu takže váha kočárku u mě rozhoduje i to že mám celkem velká kola až na tenn košík váha pouze do 3kg :-( jinak je celý skvělý, ale přeci si nechám poradit pokud někdo znáte chyby tohoto kočárku tak sem s nimy. Rada si nechám poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cam Dinamico?

Přidejte zkušenost s Cam Dinamico
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
206
18.11.12 11:33

Taky zrovna vybíráme, nakonec jsme se rozhodli pro Jané.. Cam mě v obchodě celkově moc nepřesvědčil :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
18.11.12 12:19

Kukni na diskuzi Cam Dinamico 2012. Je to ten samy kocarek, akorat trosku jiny vzhledove. Doctes se tam, co jsme s holkama probirali za chyby a ze jich neni malo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
18.11.12 21:50

Ahoj, kočárek jsem vybírala dlouho - žádný nesplňuje všechno, co člověk požaduje - pro mě - hezký vzhled, nafukovací kola, nízká váha, trojkombinace… Nakonec jsem vybrala Cam dinamico 2012 limited edition (s medvídkem). Mám ho zaplacený na prodejně a vyzvednu si ho před tím, než půjdu do porodnice. V prodejně jsem byla zrovna nedávno a - ačkoli je to možná pro mnohé mamči malichernost - je nejkrásnější. a pořád u mě vyhrává i poměrem vlastností, které jsem vyhodnotila jako nejlepší. Ten tvůj bude, co se týče tohoto, obdobný, ne - li stejný. Viděla jsem kolekci 2013 a ty kočárky jsou úžasné. Sice jsem ho prakticky s mimčem ještě neozkoušela, přesto doporučuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
18.11.12 22:12

Děkuji za názory pro mě je nejvic důležitá váha. ZAtím jsem žádný nenašla a od jané je hodně kočárku jaký máš?? @kaccenaa . @Tapeta a jakou barvu tu hnedou nebo šedou mám strach u tý tmavý že se mi mimčo upeče v létě!!

Hlavně nechci trojkolku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
18.11.12 22:22

My už od července drandíme s Cam dinamico 2012, samozřejmě každý kočárek má své plusy i mínusy, ale já jsem s Camíkem celkem spokojená a kdybych vybírala znova, určitě by byl opět vážným kandidátem.

Pokud je pro tebe důležitá váha, tak Camík je opravdu jako pírko, máme větší auto, tak kočárek do kufru nemusím skládat a ani já nemám problém nesložený kočárek naložit či vyložit, s kočárkem se taky dobře manipuluje, když najíždím či sjíždím z chodníku nebo když tahám kočárek několik schodů do banky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
18.11.12 22:24

@Jaru22 My jsme tepr ve na začátku 6 týdne tak že rodit bycho měly v červenci a mám strach jesli se mi ješta na zimu dítko vejde do korbičky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
18.11.12 22:25

@Jaru22 a jezdíš i v menším terénu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
18.11.12 22:46

Rozárka se narodila 29.6., takže také letní dítko :)
do kočárku se vejde v pohodě, i když je pravda, že není žádný obřík

Jojo v terénu, bydlíme na malém městě na horách…s terénem ani není problém, horší to je, když se jezdí po dlažebních kostkách, to pak kočárek drncá, Rozárce to však nevadí

ani jsem si nevšimla, že váha košíku je 3 kg, já do něho cpu nákupy pořád a určitě jsou těžší než 3 kg :D

My máme tento:
http://www.babydirekt.eu/…novinka-2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
19.11.12 08:57

Já mám tu šedou, capucino byla taky pěkná. Mám termín v březnu, takže „pečení“ jsem neřešila. Moc se mi líbí kočárky cam krémové, případně - pokud budeš mít holčičku - tak ta malinová (úžasná). Ale na světlé bude všechno vidět, takže tu jsem musela vyloučit a nejsou to samozřejmě ty limitované edice. Trojkolku jsem taky nechtěla. Kočárek mi přijde (například oproti miniaturní korbičce Concordu) velký dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
19.11.12 09:09

@Jaru22 Ten je pěkný ale já chci jednoduchost a na přítele je to moc ta mašle :-)Moc děkuji za informace strašně mi pomohly mi jezdíme do menšího terenu tak 1 za měsíc a to pouze v létě takže alespon vím že to zvládne :mrgreen:

@Tapeta Taky jse si říkala jesli to hned nebude špinavé, každopádně chci aby kočárek vydržel na 2 děti. JJ kočárek je velký a hlavně vysoký oprotí ostatním kočárkum. Upřímně přítel mi zákazal pro něho šílené barvy, lae stějně ta šedá a bežová je nejlepší, ale v tý novince 2013 je hnědá béžová a malinová tak ted nevim jakou vybrat mu se libí ta tmavě hnědá, ale zase se mi nelíbí ten lestlý material.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
19.11.12 09:17

Je pravda, že chlapi by asi měli trošku problém jezdit s malinovým lesklým kočárkem :) Krémová na kočárek by byla v pohodě - malinký ještě nebude papkat nic jiného než mlíčko, tak by se nezamazal, ale sporťák by byl pak asi hodně zmatlaný. Mě se ty lesklé naopak líbily, ale myslím si, že to je přesně ten materiál, co na něm bude vidět sebemenší mastnota..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
19.11.12 10:29

Zandi - to není mašle, ale součástí kočárku byla slabá bílá dečka, která tam byla takto naaranžovaná :lol:, camíky 2012 se daly objednat s aplikací či nikoliv, aplikace byly lesklé kamínky, pro holčičku vypadájí moc hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
19.11.12 11:02

@Jaru22 no já vím že to je dečka ale i tak už je to až moc sladké, ta kolekce 2013 je skvělá i desing ale chtělo by to tu šedou barvu. My chceme kočárek koupit na veletrhu kde maji slevy 10-15% ale nevím jestli jenom na kolekci 2013 nebo na všechny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
19.11.12 11:03
@Zandi píše:
Děkuji za názory pro mě je nejvic důležitá váha. ZAtím jsem žádný nenašla a od jané je hodně kočárku jaký máš?? @kaccenaa . @Tapeta a jakou barvu tu hnedou nebo šedou mám strach u tý tmavý že se mi mimčo upeče v létě!!Hlavně nechci trojkolku!!!

Budeme mít tento: http://www.detske-kocarky.cz/…fusak-p-1481

Teď jak jsou slevy v časopise maminka, tak ho v jednom obchodě budu objednávat ještě o 2.000 levněji.
Ale koukám níže v diskuzi, že jsi na začátku těhotenství, tak můžeš ještě počkat, jaké vyjdou novinky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí