Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cam Dinamico?
Přidejte zkušenost s Cam DinamicoAhojky, mam kocarek cam a jsem s nim naprosto spokojena
sice zatim pouzivame korbu, jeste jsme nepouzili sportak, tak doufam ze to bude ok s tim sklouzavanim. jezdim s nim jak ve meste tak na vesnici a dobry, sice na kostkach trosku drnca, ale mala je na to zvykla a i se ji to libi.
No, jenže já rodím v září, takže nám to uteče
, ale v Chiccu na Čerňáku teď mají v červnu 10%slevu a vyjde cca na 16.300Kč… levnější jsem bohužel nenašla…ale i tak to ještě jde…no takže se musíme během června rozhodnout
@Misa-Viktorka píše:
Ahojky, mam kocarek cam a jsem s nim naprosto spokojenasice zatim pouzivame korbu, jeste jsme nepouzili sportak, tak doufam ze to bude ok s tim sklouzavanim. jezdim s nim jak ve meste tak na vesnici a dobry, sice na kostkach trosku drnca, ale mala je na to zvykla a i se ji to libi.
no ono to drncá kvůli těm plastovým kolečkám…kdyby to mělo mělo všechny 4 plasťáky, tak to drncá více…nejlepší jsou nafukovací, ale když si na vesnici, kde je občas rozbitá silnice, tak nevím, abych nemusela furt běhat měnit píchlé kolo…někdy bývá v obchodech, když kupuješ kočárek, vzorky různých druhý povrchů, tak si můžeš jak kočárek bude reagovat vyzkoušet…ale spíše je tohle výjimkou, což je škoda… ![]()
Ja jsem prave nechtela vsechny nafukovaci, s tim jsem pocitala ze to bude nekde drncat, me to nevadi a male take ne, jen vyjedeme s kocarkem spinka do te doby nez prijdeme domu
Mě příjde že drncají všechny samo některé mín, ale nemůžu se pomoct ![]()
No co jsem zkoušela v obchodě na tom povrchu, třeba cortinu, tak tam ty nafukovací kola to drncání docela dost pohltilo, ale u trojkolky jsou kola větší…zase na druhou stranu, někteří říkají, že po drncání mimčo usne dříve…
dříve se prý tak jezdilo přes práh…
Ale do třikolky bych nikdy nešla je to hodně nestabilní bála bych se
některým dětem drcání vadí nekterým ne uvidíš ![]()
No my taky nechtěli tříkolku, abychom mimi nevyklopili… ale je fakt, že některé tříkolky mají mega kola ![]()
To sice jo ale jsou hodně nestabilní a tchyni i mojí mace bych to nikdy nedala by mi ho vaklopily jakmile by najeli na obrubník a co tepr když vycházíš s autobudu nebo na eskalatoru to musí být užasný a couvat furt jak blb ![]()
Tak já ty kolečka už neřeším, původně jsem chtěla Jané Muum a ten má jen plasťáky, tento má 2 nafukovací takže kompromis, představa 4 nafukovacích to jsou další kila navíc. Už jen teda co ten sporťák, nechci pak kupovat další… snad i sporťák někdo pochválí
A co si četla špatného na ten sporťák? já jen vím ohledně té stříšky, ale když ji dáš po směru, tak je to prý ok, a že je větší sporťák a dítě v něm trochu klouže…nejsou na to nějaké vložky do sporťáku nebo tam dát něco protiskluzového a na to deku? zase když koupíš malý sporťák a dáváš tam třeba mimi ve fusaku a nevleze se Ti tam, tak je to taky naprd… ![]()
Holky, asi takto :
Jediné, co mi vadí - naše cácorka spí v nejedoucím kočárku, jen když se uhoupe. Takže kočárkem houpu na strany a tím pádem se „vymlelo“ zacvakávání hluboké korby. Jsou to plasty v plastu a tím pádem to rachtá. Je to slyšitelné, když houpu v korbě, u sporťáku je neslyšné vše.
Kdybych mohla tento kočárek „dodělat“ - do střechy sporťáku bych zabudovala moskytiéru a do základní výbavy dala nějakou nacvakávací sluneční clonu (i když je bouda dost velká, stejně na ležící dítě svítí slunce a vyřešila by to clona 20cm), pláštěnku udělala delší, zadní kolečka udělala bytelnější, přední nafoukla (zamezilo by se rachtání na kostkách) a ve sporťáku nějak lépe vyřešila ty plandající cvočky (Elina má pořád snahu se na ně natahovat).
Popravdě, za tu cenu bych si ten kočárek už asi nekoupila. Investovala bych do hezkého kočárku a pak koupila teréňák a vyšlo by mi to pomalu na ty samé peníze. Na druhou stranu - neznám sporťák, který by byl takhle lehký, lehce ovladatelný, měl polohování zad a zároveň nohou do úplného lehu/sedu a vypadal tak krásně, jako vypadá CAM…
Tak dneska mi přišel ten malinový a je opravdu nádherný!!! Jak tu někdo psal, že svítí na dálku, není to pravda, ve skutečnosti je tmavší než ho uvádějí na fotkách. Prostě pro holčičku nádhera ![]()
Tak to je super, že si spokojená… ještě aby dobře sloužil
když tak pak napiš svoji zkušenost…