Cam Dinamico 2013

Máte zkušenost s Cam Dinamico?

Přidejte zkušenost s Cam Dinamico
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.9.13 15:10

@maritimka oki, díky… pro mne to je zatím teoretická otázka, ale chci větět, co koupit, až ta doba nastane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.13 12:21

Holky, prosím, mám dotaz ohledne autosedačky. Dnes jsme to zkoumali a dají na výškově upravit popruhy nahoře. Dole to je ale fixní. Už teď má František nohy tak akorát na konec té autosedačky. To pak mohou i ty nožičky přesahovat? To snad ne???
Jsem z toho zmatená 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
17.9.13 14:36

@panikralickova u autosedačky můžou nohy přečuhovat, je to normální. Si vezmi, že i tobě, když sedíč, přečuhují. Nesmí přečuhovat hlavička, v tu chvíli by sedačka přestala být bezpečná a chce to koupit jinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.13 14:43

@maritimka a i to, že se ty nožičky budou dotýkat té sedačky naproti je normální? Nikde jsem nenašla žádné foto, nákres, jak to má správně byt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
17.9.13 14:47

@panikralickova Třeba u nás se malá do vajíčka vešla do nějakého 5.měsíce, pak jsem koupili sedačky 0-18kg a byla proti směru až do začátku 11.měsíce. Vždy tam měla nožky tak nějak skrčené. Né u brady samosebou, ale tak nějak volně opřené o opěrku sedačky před ní. Je to normální a i tak je to bezpečné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.13 14:51

@maritimka děkuji, uklidnila jsi mne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allinka.b
19.9.13 15:17
@andrea K. píše:
Vzpomněla jsem si co mně na kočárku vadilo. Na šrákách ve sportovní korbičce není polstrování. Autosedačka je má přitom polstrované. Naštěstí se dá polstrování koupit zvlášť, nabízí je firma Emitex. Mám od nich super fusak, tak snad i polstrování bude fajn.

Dneska nám přišel tmavě fialový nádherný Dinamico :) Zatím jsem jen tak zkoušela, zda všechno funguje, bez podrobnějšího zkoumání. Ale všimla jsem si, že v autosedačce jsou ty polstry na šrákách sundavací…takže je stačí potom přendat na sporťák, ne?

• Citovat
  • Upravit
10
12.10.13 18:59

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, podařilo se některé z vás, vyměnit ty přední plastový kolečka za nafukovací? Mě to drncání po dlažebních kostkách opravdu hodně vadí… :,( Ale nevím, zda to vůbec vyměnit jde, popř. když vyměním ty zadní za nové nafukovací, zlepší se to drncání? díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
12.10.13 20:52

@Koubice Manžel se je snažil měnit, ale nejde to. Na trhu nejsou tak úzká nafukovací kolečka, aby se dala na ty přední, původní (kdy z nich dáš dolů tu hmotu, co na nich je a zbyde ti jen to plastové pod tou hmotou), použít. Zadní jsme měnili za jiné z cykloprodejny a popravdě - drncání asi stejné, jen lepší jízda v terénu a ve sněhu (ty původní jsou širší a tím je valivý odpor větší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
14.10.13 01:02

Já měl CAM cortina a spokojená je prostorný, i autosedačku jsme připly na podvozek v létě na rychlonákup z auta perfektní a Cam má různe věci navíc třeba zabudovanou sítku proti hmyzu super věc když máte miminko v létě v hluboké korbě…hluboká korba jde polohovat tak také bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
14.10.13 08:30

@irca11 A ta síťka je nějaká novinka? Já měla CAM Dinamico a síťku neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
14.10.13 08:34

Ja mam cam cortinu už postarší dceři tak to možna bylo na staršim typu, na těch nových nevim moje byl zabudovana v boudičce připnutá a krásně se pk vyrulovala a natáhla přes celou korbu na komáry a mouchy super.to je škoda pokud to neni v těch nových
tady jsem našla ten muj s tou sítkou
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
14.10.13 08:37

Mrkněte zda to tam take nemate v boudučce namotané připnuté to uvidíte sítku
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
jinak s emi líbí ty nové čtyřkolky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
14.10.13 09:04

@irca11 Já si ale myslím, že Dinamico to nemá, ani typ 2012 a ani typ 2013… Nevím, ty nové jsem naživo neviděla, ale podle mě to mají max ty Cortiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
14.10.13 09:56

Tak to je možné já ani jiný typ neviděla tak nevím, ale my to využily hodně, chdíme hodně na cyklostezky a tam bývý dost komárů a celkově i nadvorku když usnula tak jsme se nebála když létaly vosy a mouchy,,,škoda že to nedaly do všech typů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí