Cam Dinamico 2013

Máte zkušenost s Cam Dinamico?

Přidejte zkušenost s Cam Dinamico
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7449
14.10.13 13:53

@irca11 Já měla přes hlubokou korbu plenu, v zimě i na jaře, protože jinak mi malá nespala. Když už chtěla koukat ven, musela jít do sporťáku, protože do hl. korby se mi vešla stejně jen do cca 6.měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
15.10.13 13:39

kody sunar

Maminky prosim chybí mi dva soutěžní kody ze Sunaru, pokud někdo má budu moc ráda do vzkazů. děkuji předem :mavam: ráda nějak oplatím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
16.10.13 14:44
@irca11 píše:
Maminky prosim chybí mi dva soutěžní kody ze Sunaru, pokud někdo má budu moc ráda do vzkazů. děkuji předem :mavam: ráda nějak oplatím :hug:

Klidně pošlu, Sunar doma mám, ale napiš mi do sz, já bych na to zapomněla a teď u toho Sunaru nejsem.

PS. Ale nevím, jak Sunar souvisí s CAMem?? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
16.10.13 15:46

Bylo to jen do pulnoci, nakonec jsem sehnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.11.13 06:47

My mame Cam dinamico 2013 dva a pul měsíce. Fajn se s nim manipuluje. Kočárek vypada hezky a kvalitne. Jedina vytka: jde ztuha zabrzdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.1.14 11:09

Jezdím s Cam Dinamico model 2012 už přes rok a jsem zatím úplně spokojená. Dokonce jsme se sporťákem absolvovali leteckou dovolenou u moře a tam byl úplně skvělý. Zvládl jízdu po písku, kamení, lesní cesty, sjel v pohodě cca 150 schodů, zatížení košíku pod kočárkem bylo běžně cca 8 kg. Zatím máme i původní kolečka a vše bez problémů (jednou jsme sice píchli a párkrát dofoukávali kolečka, ale to je normální). Navíc je sporťák dost prostorný, takže nám určitě ještě dlouho vydrží. Četla jsem zde rozporuplné názory právě na sporťák, proto jsem se chtěla podělit o své zkušenosti. Hlubokou kobru jsme používali do půl roku, i když i později by se tam dcera vešla a autosedačku do deseti měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
13.1.14 20:39

Inzerce patří do Bazaru, díky za pochopení.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.14 11:55

Máme Cam Dinamico model 2013, již skoro rok ho používáme. S kočárkem jsme opravdu moc spokojeni, splňuje úplně vše, co jsme chtěli. Je úžasně skladný a největší parádou je, že se dá sporťák složit tak jak je. Což u hodně modelů v trojkombinaci nešlo. A kočárek je celkově skvěle skladný, což je obrovské plus, když kufru není moc velký. Zvládli jsme s ním i lesní terén, cestu na Praděd, turistické trasy.
Kdyby byli všechny čtyři kola nafukovací, nemám kočárku co vytknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
24.2.14 14:10

Chtěla bych se zeptat, dají se k dinamicu koupit přední gumová kolečka? Jezdím dost terénem (nevěděla jsem, že jím budu jezdit, před koupením) a ty plasťáky už mám docela zrasené :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
24.2.14 14:19

Já jsem s Cam dinamicem taky spokojená, akorád mi taky docela vadí ty přední plastová kolečka, že to tak drncá, kdyby se daly koupit nafukovací, tak bych byla raději, ale co jsem tady četla, tak to nejde. :zed: co se týče velikosti korby, tak my jezdili do 8měsíce, takže paráda, ten sporták je taky prostorný, akorád by ta opěrka na nožičky mohla jít polohovat a boudička zezadu není moc dořešená. Nevíte, jestli se nedá boudička ke sportáku dokoupit třeba z jinýho typu cam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
24.2.14 21:57
@allinka píše:
Chtěla bych se zeptat, dají se k dinamicu koupit přední gumová kolečka? Jezdím dost terénem (nevěděla jsem, že jím budu jezdit, před koupením) a ty plasťáky už mám docela zrasené :(

To by me taky zajimalo. Maly je vzdycky naklepany jak rizek. Ja ho zkousim v terenu vozit pouze na zadnich, ale z toho byvam vyrizena:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
24.2.14 22:42

@allinka a @Luca86 Přesní pěnová kolečka se nedají nahradit ničím jiným, než opět pěnovými. Bohužel, manžel zkoušel vše možné i nemožné, aby ty přední předělal na nafukovací a nebo jiný materiál a nic - buď se to sjelo během pár hodin venku a nebo to tam nepasovalo… Bohužel, buď nejezdit terénem a nebo koupit jiný kočár…

@Tália šla by koupit z CAM Cortiny, ale ta je skoro stejná (jestli myslíš tu plandavou část)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.2.14 10:43

Maminky, prosím o odkaz, kde se dají objednat nová přední kolečka, už je mám také hrozný a nemůžu to nikde najít :,(
Zatím jezdím s korbičkou a velká spokojenost :)
moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
25.2.14 14:04

@Koubice To jsem taky zvědavá, kde se to kupuje.. Kočár je to výborný, ale ta kolečka fakt nevychytali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
25.2.14 14:42

Přední i zadní kolečka se objednávají zde, je to výhradní dovozce CAM - http://www.babydirekt.eu/ . Měla jsem nabídku před rokem, přední i zadní kolečka za 1000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí