Cam Dinamico 2013

Máte zkušenost s Cam Dinamico?

Přidejte zkušenost s Cam Dinamico
Napsat příspěvek
Velikost písma:
390
14.5.14 11:19

Díky, nakonec jsem se rozhodla se sporťákem počkat než začne sedět sama. A koupím do něj vložku, líbí se mi tahle od Emitexu http://www.nejbaby.cz/…ova/d-79727/ , máte s ní některá zkušenost? To, že se chce malá koukat, vyřeším občasným zvednutím dna hluboké korby. K tomu bych taky měla dotaz - jak to dno potom dáváte dolů? Mně to jde jen když odepnu boudu a polstr a vlezu úplně k tomu drátu…určitě to ale musí jít nějak jednodušeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
14.5.14 14:56

@allinka dole pod korbickou je takove sede madlo za to chytnes a jakoby posunes do zadu a nadzvednes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
14.5.14 14:59

My jsme se sportakem spokojeni mame v nem vlozku od pinkie a dokonce i teren zvlada bravurne byli jsme v lese a to jsme sly po cestach nijak upravenych samy koren a uplne bez problemu jedine co me stve kdyz sj dite lehne tak nanoznik ma pouze na nohach zadne extra kryti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.5.14 15:07

Vložku do kočárku jsem si teď nechávala šít přes mimibazar id 243892 a super velká spokojenost, poradili mi s výběrem látek, šijí přesně podle typů kočárků, aby pěkně pasovala a ještě jsem si k tomu doladila tašku. Podložka je uvnitř asi s molitanem a jsou tam přesně prošité dírky i na popruhy. Dále mi nabízeli, jestli chci podložku kratší, delší až pod nožky nebo s bokama. Dala jsem si bez boků a pod nohy, aby se kočár neušpinil. Jsem s ní moc spokojená a malé se na tom dobře sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.14 21:51

Pls. nevíte, jdou tam nějak upevnit kšíry na dítě? Pokud ano, musí to být nějaký konkrétní typ kšír nebo jakékoliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.5.14 13:23

@panikralickova myslíš kšíry do hluboké korby? No nějak tam upevnit jdou, jak, netuším, nicméně se prodávají do hluboké korby pásy, když v tom chceš převážet dítě v autě, takže i ty kšíry se tam budou nějak dávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
11.6.14 11:49

Chystám se uklidit hlubokou korbu a potřebovala bych všechny látky vyčistit. Na všem je ale jen ruční praní, to tedy nevím, jestli se povede pořádně. Nezkoušela jste některá to naházet do pračky?
A nevíte prosím, jak se sundá potah boudy? všechno jsem odepla, ale zůstalo mi to navlečené na těch drátech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.6.14 22:08

Tak boudu uprimne radeji rucne 3× jsem ji vyprala bez nasledkupo 4ty me prask dratek a to i u nanozniku, v servise mi sice poslou nove ale za 400 :x neni to moc ale mohla jsem to usetrit a zbytek v pracce uplne v pohode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
16.6.14 11:45

Když malý neseděl tak byl ve sportáku byl v pololehu a v pohodě. Měl výhled:-)a ted když sedí nám vyhovuje kočárek jestě více. Díky zapínání má přiměřenou svobodu. Může se trochu kroutit, ale zase nevypadne a nepostaví se. Sedí si tam jako pán. :D Nepotřebujeme žádné golfky. Celý sporták v pohodě složím do kufru. Nemusím kupovat krám navíc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
16.6.14 11:46

Potah na sedák sportáku jsem prala v pohodě v pračce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.14 21:21

@maritimka jo, jo, kšíry do hluboké korby. Teď jsem je koupila. Zjistila jsem, že hluboká korba má uprostřed nějaké „díry“ je i průvlek na té bílé vložce… no musím to nějak prozkoumat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.14 23:27

Ahoj. A slo vam sundat a vyprat strisku od sportaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
30.7.14 23:34

@panikralickova já se na ty kšíry ptala a prodavačka mi řekla z vlastní zkušenosti, že na to žádné nepasují, že to je na ten autokit :nevim: ale jak malá nechtěla být v hluboké korbě, tak jsem jí dala do sporťáku a je maximálně spokojená :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
3.8.14 22:36

Asi budu výjimka, ale sporťák z duše nenávidím, kšíry jsou naprd, malá mi tam klouže, když sedí, střecha strašná a vůbec sporťák vypadá hrozně. Hluboká korba byla super, nemůžu jí nic vytknout. Autosedačku jsem nepoužila nikdy, máme jinou. Škoda, že nelze koupit jen podvozek a korbu, příště bych už tuto trojkombinaci určitě nekoupila. Sporťák jsem koupila jiný. Sporťák Cam se mi hodí leda tak na balkon na spaní. A ve sněhu se s ním nedá jezdit. Howgh! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
3.8.14 22:51

@FikuLenka mě malá v tom sporťáku taky jezdila, ale ušila jsem si do něj vložku a je to dobrý :palec: mě osobně se zase líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí