Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cam Dinamico?
Přidejte zkušenost s Cam DinamicoDíky, nakonec jsem se rozhodla se sporťákem počkat než začne sedět sama. A koupím do něj vložku, líbí se mi tahle od Emitexu http://www.nejbaby.cz/…ova/d-79727/ , máte s ní některá zkušenost? To, že se chce malá koukat, vyřeším občasným zvednutím dna hluboké korby. K tomu bych taky měla dotaz - jak to dno potom dáváte dolů? Mně to jde jen když odepnu boudu a polstr a vlezu úplně k tomu drátu…určitě to ale musí jít nějak jednodušeji ![]()
@allinka dole pod korbickou je takove sede madlo za to chytnes a jakoby posunes do zadu a nadzvednes ![]()
My jsme se sportakem spokojeni mame v nem vlozku od pinkie a dokonce i teren zvlada bravurne byli jsme v lese a to jsme sly po cestach nijak upravenych samy koren a uplne bez problemu jedine co me stve kdyz sj dite lehne tak nanoznik ma pouze na nohach zadne extra kryti.
Vložku do kočárku jsem si teď nechávala šít přes mimibazar id 243892 a super velká spokojenost, poradili mi s výběrem látek, šijí přesně podle typů kočárků, aby pěkně pasovala a ještě jsem si k tomu doladila tašku. Podložka je uvnitř asi s molitanem a jsou tam přesně prošité dírky i na popruhy. Dále mi nabízeli, jestli chci podložku kratší, delší až pod nožky nebo s bokama. Dala jsem si bez boků a pod nohy, aby se kočár neušpinil. Jsem s ní moc spokojená a malé se na tom dobře sedí.
Pls. nevíte, jdou tam nějak upevnit kšíry na dítě? Pokud ano, musí to být nějaký konkrétní typ kšír nebo jakékoliv?
@panikralickova myslíš kšíry do hluboké korby? No nějak tam upevnit jdou, jak, netuším, nicméně se prodávají do hluboké korby pásy, když v tom chceš převážet dítě v autě, takže i ty kšíry se tam budou nějak dávat…
Chystám se uklidit hlubokou korbu a potřebovala bych všechny látky vyčistit. Na všem je ale jen ruční praní, to tedy nevím, jestli se povede pořádně. Nezkoušela jste některá to naházet do pračky?
A nevíte prosím, jak se sundá potah boudy? všechno jsem odepla, ale zůstalo mi to navlečené na těch drátech..
Tak boudu uprimne radeji rucne 3× jsem ji vyprala bez nasledkupo 4ty me prask dratek a to i u nanozniku, v servise mi sice poslou nove ale za 400
neni to moc ale mohla jsem to usetrit a zbytek v pracce uplne v pohode ![]()
Když malý neseděl tak byl ve sportáku byl v pololehu a v pohodě. Měl výhled:-)a ted když sedí nám vyhovuje kočárek jestě více. Díky zapínání má přiměřenou svobodu. Může se trochu kroutit, ale zase nevypadne a nepostaví se. Sedí si tam jako pán.
Nepotřebujeme žádné golfky. Celý sporták v pohodě složím do kufru. Nemusím kupovat krám navíc:-)
@maritimka jo, jo, kšíry do hluboké korby. Teď jsem je koupila. Zjistila jsem, že hluboká korba má uprostřed nějaké „díry“ je i průvlek na té bílé vložce… no musím to nějak prozkoumat.
@panikralickova já se na ty kšíry ptala a prodavačka mi řekla z vlastní zkušenosti, že na to žádné nepasují, že to je na ten autokit
ale jak malá nechtěla být v hluboké korbě, tak jsem jí dala do sporťáku a je maximálně spokojená
![]()
Asi budu výjimka, ale sporťák z duše nenávidím, kšíry jsou naprd, malá mi tam klouže, když sedí, střecha strašná a vůbec sporťák vypadá hrozně. Hluboká korba byla super, nemůžu jí nic vytknout. Autosedačku jsem nepoužila nikdy, máme jinou. Škoda, že nelze koupit jen podvozek a korbu, příště bych už tuto trojkombinaci určitě nekoupila. Sporťák jsem koupila jiný. Sporťák Cam se mi hodí leda tak na balkon na spaní. A ve sněhu se s ním nedá jezdit. Howgh! ![]()
@FikuLenka mě malá v tom sporťáku taky jezdila, ale ušila jsem si do něj vložku a je to dobrý
mě osobně se zase líbí ![]()