Cam Dinamico 2013

Máte zkušenost s Cam Dinamico?

Přidejte zkušenost s Cam Dinamico
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1416
17.9.14 22:14
@Zandi píše:
Holky ja vazne nevim ale malej ma 14 mesicu ve sportaku je od 8 mesicu prvni 2 mesice sjizdel a ted vubec za me zadny problem :nevim:

Nasemu malymu bude 9m a sjizdi stale.. Ale vic me stve ta tvrda sedacka.. Bez vlozky to vubec nejde. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
17.9.14 22:18

Tak to nechapu ja si nemuzu stezovat vubec nesjizdi, a vlozku jsem i lrave proto kupovala ze je polstrovani tvrdci a i pro oziveni kocarku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
18.9.14 09:50

Naše malá má v téměř 11m mezi rozkrokem a popruhem minimálně 8 cm. A to už je pořádnej prostor na sjíždění :( Jak jsem psala výš, musela jsem popruh násilně posunout..
Napadá mě, jak moc máte utažené popruhy přes tělo? Já je mám úplně povolené, protože Evelínka se pořád naklání dopředu aby viděla a dosáhla na madlo, možná je to i tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
18.9.14 10:50

@allinka mam to taky povolene ale nesjizdi sedi pekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
18.9.14 19:48

@Zandi A jak ti tam drží ta Pinkie vložka? Malá sjíždí i s ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
18.9.14 20:01

Drzi nesjizdi samo ze trosku sklouzne ale nic hrozneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
19.9.14 00:12

Holky, nejlepší reseni je pořídit jiny vuz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
19.9.14 07:46

A proc ja bych nehledala chyby kde nejsou ja jsem spokojena na jinych kocarcivh zas budes mit neco co ti taky bude vadit, perfektni kocar neexistuje!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.14 08:40

Jakožto majitelka Cam Dinamico se taky vkládám do diskuse. Korbička - bomba. Autosedačka - super, jak jednoduše se nacvakne na podvozek.
Sporťák - nepoužili jsme, ale proto, že máme extrémně drobné dítě. Je nedonošený, v momentě, kdy jsme ho museli už dát do sporťáku, protože ani kšíry ho neudržely v korbě, tak měl necelých 8 kg a v tom sporťáku fakt plaval.
Pokud bychom měli většího chlapíka, tak určitě pokračujeme dál ve sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
19.9.14 09:48

@panikralickova Naše malá šla taky do sporťáku v necelých 8 kg…
@FikuLenka to asi jo, bohužel si peníze netisknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
22.9.14 20:38

Ahoj taky máme Cam Dinamico 2013 a je super, teď momentálně mohu porovnat s Jané, který byl náš druhý favorit a jsem ráda, že jsem zvolila Cam :-). V korbě jsme byli jen do 6ti měsíců ač měl malý stále hoodně místa ale už chtěl mít pořádný výhled a já se těšila na sporťák :D. Byl v pololehu a ve fusaku a žádný problém nebyl a není, je supr jak je prostorný ;-) malý má v kočárku v podstatě hračkářství a stále plno místa pro sebe. Jednu chvíli jsem uvažovala, že koupím jen golfáč až začne chodit ale když jsem viděla jak vypadají roční děti v golfáči nacpaně, tak si tam nedokážu představit třeba 2leté což u Camu řešit nemusím! Jen ty přední kolečka nejsou úplně nejlepší, hned první měsíc ojetá ale na funkčnosti to nevadí a když se faj pořídit nová za 300, tak paráda :-)
Jen se ještě zeptám, měli jste ve výbavě madlo před dítě na sporťák? Rekonstruovali jsem a poté když jsem přešla na sporťák tak madlo nikde, tak nevíme zda jsme ho vyhodili :D ale sehnali jsme nové a také za pár kaček oproti jiným značkám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
22.9.14 20:43

@Kry5t0fek My madlo máme. Jen jsem ho ještě nenasadila. Jsem na něj úplně zapomněla. Díky za připomenutí. :palec: Jo a nevím co s předním pravým kolečkem. Stáčí se nám kočár stále doprava. děsná manipulace :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
22.9.14 20:45

To nám také ale nějak zvlášť mi to nevadí asi jsem zvyklá :D přijde mi že to dělá většina kočárů, hlavně čtyřkolek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
22.9.14 20:47

@korcilka Jo a nemít madlo tak nevím, malý se ho celou jízdu drží a je tam jak velkej šéf vystrčenej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.14 11:09

Holky v pondělí jsem se byla podívat na cam dinamico 2014 v Brne ve funbaby a mam dotaz ohledne boudy. Přišlo mi, že na hluboké korbičce i na sportáku bouda ve spodni casti jakoby plandá a nejde pořádně napnout :-( (měli vystavene latkove i kozenkove verze, u kozenky to bylo jeste horsi). Když jsem se ptala prodavačky tak řekla, že to tak maji všechny cam. Přitom na fotkach v katalogu maji boudičky hezky napnute a nic tam nakrcene neni…
Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4