Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cam Dinamico?
Přidejte zkušenost s Cam Dinamico@scentini To teď vyzkouším, má teda jen pás okolo pasu.. Byly jsme teď během příchodu mrazů doma s neštovicemi, takže zimní fusak spolu se zimním oblečením vyzkouším dneska prvně
@great.girl me to nejde uplne napnout. Zkouseli jsme to a presto dole.je to trosku nakrcene. Vypada to lezerne uz to ani nejak neresim. Par kocarku jsem i takhle videla.. ze to meli stejne jako ja..
My máme zimní fusak použivaný od Emitexu už druhý rok a v poho drží
nahoře jsem přetáhla tu látku za opěradlo a ani se nehne, to s podložkou válčím víc
a pásy nám jdou také posouvat, má je hodně povolené pač potřebuje prostor a napevno by mi tam neseděl…
Tak já jsem neschopná ![]()
@scentini kolem pasu je to ok, ale ty pásy přes tělo už tam nemám ![]()
@allinka píše:
Tak já jsem neschopná
@scentini kolem pasu je to ok, ale ty pásy přes tělo už tam nemám
Neboj, já jsem taky neschopná. Já dceru prostě nezapnu. Možná je to tím, že je velka. ![]()
@scentini Já myslela neschopná kvůli tomu fusaku ![]()
A ono ti to nejde ani kolem pasu? Kolik je dcerce?
Dobrý den. Mám kočárek cam dinamico a ráda bych si koupila nové přední kolečka.. máte s tím nějakou zkušenost kde je koupit? zatím jsem je na netu nikde nenašla
díky
@zuzilie nebo zkuste napsat do obchodu www.funbaby.cz jsou ochotní a vstřícní, když jsme kupovali kočár, tak říkali, že se kolečka dokoupit dají ![]()
Budeme prodávát tm. modrý CAM DINAMICO, ted ho připravuji. Nepamtujete si, zda tam byly 2 pláštěnky nebo 1 (stejná pro sporták I hlubokou korbu)?
Díky.
Ahoj, nevíte, jestli jde k Dinamicu přidělat nějaký skate? Čekáme další mimčo, na dvojkočár už to nebude, ale skate by se hodil… Díky
@allinka Ahoj, už jste nějaký skate pořídili? Sice jsem kočárek nabídla k prodeji, ale hluboká korba je fakt super, tak si jej asi na druhé dítko nechám.