Cam Dinamico 2013

Máte zkušenost s Cam Dinamico?

Přidejte zkušenost s Cam Dinamico
Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
8.10.14 11:46

Tak u hlubokého neplandalo nikde nic a u sporťáku také ne pokud je stříška natažená a právě napnutá tím po straně :D nevím jak to napsat… Mohu přiložit foto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
8.10.14 12:16

@great.girl
Zkusila jsem najít nějaké foto kočárku, ten sportovní je proti směru jízdy takový nevzhledný a dlouhý kort když je dítě v leže ale po asi 2-3 měsících jsme otočili po směru tak snad Vám to pomůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.10.14 13:58

Ahojky, tak nám v hluboké korbičce také opravdu nic neplandalo!!Materiál byl pěkně natažený! Jinak s kočárkem celková spokojenost. Mě zase malá v hluboké korbičce vydržela do 8 měsíce! Super je, že i ta korbička má polohovatelná záda, takže i půlroční dítko může koukat ven, aniž by bylo hned ve sporťáku.
Také jsme měli ze začátku malou ve spoťáku proti směru jízdy, pravda, tak hezké to není, ale aspoń jsem na ní viděla :) Když byla větší, tak se to zas otočilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
22.10.14 19:14

Ahoj, prala jste některá potah vajíčka v pračcce? Je tam ruční praní, ale to se to nikdy nevypere tak dobře :( Na druhou stranu se ale bojím, jestli to přežijou ty molitany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
22.10.14 20:08

Já neprala a asi ani prát nebudu ;-) kočár jsem taky ještě neprala, vždy jsem to nejhorší vydrbala ručně ;-) používáme podložku tak nejhorší jsou jen strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
22.10.14 21:22
@allinka píše:
Ahoj, prala jste některá potah vajíčka v pračcce? Je tam ruční praní, ale to se to nikdy nevypere tak dobře :( Na druhou stranu se ale bojím, jestli to přežijou ty molitany…

Ano prala, vše oki :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
22.10.14 22:20

@scentini super…a máš na to nějaký šetrný program nebo jsi to prala jako ostatní věci? Já totiž speciální program jakoby na ruční praní nemám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
22.10.14 22:24
@allinka píše:
@scentini super…a máš na to nějaký šetrný program nebo jsi to prala jako ostatní věci? Já totiž speciální program jakoby na ruční praní nemám :(

Aha, já to právě tím ručním praní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
23.10.14 12:42

@allinka prala jsem na normalni program na 40 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.12.14 15:52

Holky, nemáte některá zimní fusak Emitex? Potřebovala bych poradit, jak ho upevnit do sporťáku, nejsem toho schopná, nahoře to nedrží :( Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
5.12.14 16:06

Dice jsem mela a jedmoduse jsemnho vzadu prehla je tam kus latky nevim jak to popsat a trosku jsem ho stahla na hore temi snurjami a drzelo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.12.14 16:10

@Zandi S tou látkou jsem tam šachovala, ale žádná sláva :( No, kdyžtak tam dám nějakou extra šňůrku…na podzimním to má Emitex vychytané, ale ten zimní nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
5.12.14 16:11

Já ho nemám nijak upevněnej a drží mi tam. Taky nevim, jak ho tam upevnit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.12.14 16:16

@scentini Ona je dcerka drobek, takže tam jezdí sem tam a s ní i ten fusak…podzimní musel být nahoře přivázaný, tak předpokládám, že zimní bude na stejné brdo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
5.12.14 16:22

@allinka já mam dceru velkou. Ještě se zeptám, jdou ti povolit pásy? Já totiž, jak má dcera fusak a je v kombineze tak ji nemůžu přivázat. Pásy nejdou víc povolit. Asi budu muset koupit nový. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí