Cam Dinamico 2013

Máte zkušenost s Cam Dinamico?

Přidejte zkušenost s Cam Dinamico
Napsat příspěvek
Velikost písma:
390
25.2.14 16:13

@maritimka Já je tam nevidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
25.2.14 22:00
@allinka píše:
@maritimka Já je tam nevidím :(

Jé, jsem tam nenaspala - musíte jim napsat maila, oni je nemají ve stálé nabídce. Já prve čekala asi 3 týdny, než jim došly z Itálie a pak jsem si koupi rozmyslela a prodala celý kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.2.14 12:36

Moc děkuji, objednám rovnou 4 i na příště :mrgreen:
Ještě se zeptám, ty zadní kolečka příjdou také celá? Kolo i s pláštěm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
26.2.14 13:00

@maritimka Díky za info…a na kolik ta kolečka vyjdou? Myslím ta přední..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
26.2.14 13:41

@allinka Tohle je výtah z mailu z května 2013 - přední kola 150 kč/1 ks, zadní kola 500 kč/1 ks. Poštovné a balné při doručení Českou poštou na dobírku 118 Kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
26.2.14 13:56

@maritimka Díky, docela se mi ulevilo, čekala jsem tisíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.3.14 10:15

Ahoj také přidám, zkušenosti s cam, kočárek máme 9 měsíců a jsem spokojená. Kočárek je velice lehký, krásně ovladatelný a nádherný. Z počátku jsem se bála těch plastových koleček, ale úplně v pohodě, je pravda, že to trochu drncá, ale popravdě to i nafukovací. Hlavně proč si myslím, že cam i nové verze 2014 má stále plastová kolečka je hlavně proto, že díky nim se krásně otáčí, zatáčí prostě manipuluje. Zkoušela jsem si to u kočárků kamarádek co mají nafukovací třeba firkon, camarelo či abc a nedá se to srovnat. Kamarádka si bude pořizovat nové camarelo granada a moc si ho chválila, tak jsem se na něj šla podívat a je opravdu lehký, ale pořád se nemůžu zbavit dojmu, že je takový humpolácký a zbytečně veliký a to madlo fuj :x takže cam super a jsem ráda, že ho máme. Samozřejmě má i pár nedostatků, ale to každý kočárek. Třeba brzda opravdu není moc dobře řešená, ale je to o zvyk se naučit brzdit jakoby ze strany, pak košík, vejdou se tam sice 2 komplet naložené tašky, ale pak když jedete třeba přes obrubníček tak šoupne o přední kolečka :cert: jinak korbička velice prostorná né tolik jako u poláků, ale ono vlastně ani není třeba malému je 9 měsíců a stále jsme v ní (i s fusakem)je to sice už nadoraz, ale už stejně chceme do sporťáku ( není žádný prcek :D ). Pak velice oceňuji polohování korbičky, nebýt toho tak jsme už od půl roka ve sporťáku. Skládání a rozkládání taky super je fakt, že toto praktikuje spíše můj chlap, ale ten je taky velice spokojený. Kočárek doručuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.3.14 11:25

Ahoj holky, už áte někdo cam Dinamico 2104? Nějaké poznatky?? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
19.3.14 23:02

Prodavam tento kocarek, kdyby mel nekdo zajem, piste SZ a ja Vam poslu odkaz…

• Citovat
  • Upravit
390
5.4.14 13:44

Chtěla bych se zeptat, máte některá vyzkoušené, který držák na lahve pasuje na Dinamico? A ještě, opravdu Vám ve vajíčku vydržely děti do 9 kilo? Malá má něco pod 7 a už se mi zdá, že se jí nevejdou nožičky a má je skrčené o sedačku v autě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
5.4.14 14:47

@allinka My jsme vajicko do 9 kilo nemeli, vzhledem k tomu, ze nas trpaslik ma 9 kg az ted v 15 mesicich :mrgreen: dulezity je, jestli si uz dite umi samo sednout a pokud ano, tak se pak resi jen to, jestli ma hlavicku spravne mezi temi operkami. My jsme kupovali Romer King Plus 9-18 kg a poprve v ni sedela, kdyz mela neco pres 7 kg (tusim v 10 mesicich), to uz ji ve vajicku fakt nebavilo… Pokud je dite extremne dlouhe nebo velke, tak se kupuje autosedacka polohovatelna i od 0+

• Citovat
  • Upravit
7449
5.4.14 14:51

@allinka vajíčko musí být do 9 měsíců, 9 kg a samostatný sed - do větší se dítě smí dát až po splnění všech podmínek.
Nicméně, naše malá měla vajíčko asi do 4.měsíce, pak se tam nevešla, hlava jí čouhala přes horní okraj, což být nesmí. Nožičky může mít skrčené, to problém není, ale nesmí přečuhovat hlava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
6.4.14 12:17

Hlava má ještě rezervu, ale ty nohy se mi moc nelíbí…jezdíme daleko k babičkám (i 4 hodiny) a chuděra je celou dobu nemůže natáhnout :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.4.14 12:13

slunečník

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, máte některá slunečník na kočárku a jaký? Nevím, jaký koupit, aby pasoval na tu konstrukci. Malé teď sluníčko hrozně vadí do očí… děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
8.4.14 12:58

@Koubice Zatím to řeším plínou…je to podobné jako s tím držákem na lahev, taky nevím, co na tuhle konstrukci koupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí