Cam Dinamico 2013

Máte zkušenost s Cam Dinamico?

Přidejte zkušenost s Cam Dinamico
Napsat příspěvek
Velikost písma:
misa990
23.1.13 23:10

Tak to si nepockam az ho budes mit driv :-)…ja uz mam holcicku, ale v nemocnici, rodila jsem predcasne

• Citovat
  • Upravit
1610
24.1.13 11:33
@misa990 píše:
Tak to si nepockam az ho budes mit driv :-)…ja uz mam holcicku, ale v nemocnici, rodila jsem predcasne

Tak to gratuluji, at je malá v pořádku a v kolikátým týdnu jsi rodila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa990
24.1.13 12:16

Dekuji…v 26 tydnu:-(

• Citovat
  • Upravit
1610
24.1.13 12:56
@misa990 píše:
Dekuji…v 26 tydnu:-(

Ježižiši to je hodně brzo :-( doufám že malá bude v pořádku kdy si odvezete domu?? už se určitě těšíte co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa990
24.1.13 21:28

Mela jsem mit termin 21.brezna, tak az asi okolo terminu a hlavne jak bude papkat a bude vse jak ma…no uz se moooc tesime

• Citovat
  • Upravit
1610
24.1.13 22:08
@misa990 píše:
Mela jsem mit termin 21.brezna, tak az asi okolo terminu a hlavne jak bude papkat a bude vse jak ma…no uz se moooc tesime

Tak se držte!! moc držím :palec: :palec: :palec: At dobře roste a je zdrava :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jenney001
3.2.13 19:59
@Zandi píše:
To jsme taky říkaly s přítelem ale to se dá vyřešit :-) jak jsi již zmínila taky koupíme polstrování a ještě do korbičky spodní dečku nebo něco pohodlného :-)

Kde se to postrování a dečka dají prosím koupit?
A nezdá se Vám cena za trojkombinaci dost vysoká? 18.000 je docela dost, ne? :-(
Ale také o něm moc uvažuji, je krásný.

• Citovat
  • Upravit
1610
3.2.13 22:20
@jenney001 píše:
Kde se to postrování a dečka dají prosím koupit?
A nezdá se Vám cena za trojkombinaci dost vysoká? 18.000 je docela dost, ne? :-(
Ale také o něm moc uvažuji, je krásný.

http://www.pinkie.cz/ tady jsou všemožné doplňky :-) cena je vysoká, ale já si ráda připlatím za kvalitní a učelový kočár. My jsme se byli dnes jen podívat do obchodu kde ho zrovna měli v tý hnědý barvě a je nádherný. My ho bereme už i z důvodu že rodit budeme v červenci a budeme potřebovat větší korbičku, vleze se do auta, všechno se dá vyprat, je neuvěřitelně lehký a to je pro mě priorita protože mám po prasklém obratlu. Asi záleží na každem co od kočárku očekává a podle i podle ceny se rozhodovat. taky jsme nechtěly takhle drahej, ale přítel si ho taky zamiloval a to už je co říct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.2.13 22:56

Ahojky! Ja mám športiak 2013 je celkom faj, až na predné kolečka, že nie sú nafukovacie a strieška ak je v úplnom ľahu je navoľno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
14.3.13 22:42

Ahojky holky,

máme kočárek CAM Dinamico 2012, jezdíme od října 2012. Kažý den minimálně 2 hodiny venku a malé poznatky ke kočárku pro ty, které ještě nejsou rozhodnuté pro / proti koupi :

• lehký kočárek s lehkou konstukcí (chválím, naše cácorka má v 5 měsících už neuvěřitelných 9430g, takže jsem ráda za lehčí kočárek, jinak bych ho nikam nevynesla bez chlapa).
  • přední pěnová kolečka - při běžném terénu ve městě s těžším mimčem, procházky každý den minimálně 2 hodiny, mají výdrž cca 5 měsíců. Teď řešíme nákup náhradních z Brna, cena 150kč/ks.
  • zadní kolečka - pláště jsou jako šlupičky, takže časem to chce výměnu za lepší. Teď jsme kupovali klasické z cykloobchodu a nemůžu si je vynachválit. Mají menší valivý odpor (asi takhle se to odborně jmenuje), takže skvělé pro tlačení jednou rukou a nebo na sněhu.
  • oválná konstrukce - trochu problém při výběru slunečníku (aktuální problém). Musíte si zkusit, né každý pasuje.
  • pláštěnka - mohla by být „delší“. Ta u kočárku zakryje opravdu jen korbičku, kdyby byla delší, neztékalo by vše do kočíru pod kočárkem.
  • taška - pokud není v kolekci 2013 změna, chce to najít systém v uspořádání věcí. Taška je super velká, ale bez přihrádek, takže vše tam hledáte.
  • spodní košík - nákup jednou za 3 dny má u nás tak 7-10kg (vozím mléko, pití…) a drží bez nejmenšího problému. Jen při najíždění na obrubník občas drhnu o spodek košíku, ale poznat to na něm není vůbec.
  • velikost korbičky - už si nepamatuji, kolik uvádí výrobce, ale naše Elina má k dnešnímu dni 71cm a do korbičky se nám vleze v pohodě, nad hlavou má tak 10cm místa.
  • polohování korbičky - pokud není změna v mechanismu, zvedá se dno korbičky jakousy tyčkou z plastu. Již 3× se nám stalo, že se ta tyčka vyhákla a spadla pod dno korbičky. Nutno jen zaháknout zpět, na funkci to nemá vliv a stalo se nám to při pokládání dna.
  • odpružení - je to městský kočárek, spíše na rovnější terén. Hrbolky vyjede v pohodě, ale není tolik odpružený, takže v něm mimčo „nadskakuje“. Lze to vyřešit podložením mimča dekou a nebo přes hrboly jezdit pomaleji.

Tož, to je asi vše, co mě napadlo. Kočárek je to super a vřele doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzana123
5.4.13 18:45

Zdravím všechny přítomné dámy, kočárek CAM si můžete zakoupit i u nás na prodejně v Ostravě ve FUN BABY 1.MAJE,VÍTKOVICE. VŠECHNY SRDEČNĚ ZVEME.

• Citovat
  • Upravit
Katy 2013
17.4.13 11:11

Cam dinamico 2013

Ahoj Martitimko, a co říkáš na vajíčko? V některý diskuzích psali, že je tam miminko divně zkroucené:-( a že je krátké…

• Citovat
  • Upravit
1610
17.4.13 11:22

Holky tak my už jsme ho objednali a jen čekáme kdy dorazí :-) At jsme hledali jak jsme hledali tak prostě lepší jsme nenašli, alespon co se náš týče, nechtěla jsem ty pitomé adaptéry a další věci jako je váha hrala obrovskou roli a když jsme byli na veletrhu tak jsme si mysleli že budeme tam trávít celý den a promýšlet a nakonec jsme tam byli pouhé 2h nebylo co řešit, kočárek vyhrál na celé čáře :-) Už se těším až toho našeho broučka v něm budeme vozit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
17.4.13 11:45
@Katy 2013 píše:
Ahoj Martitimko, a co říkáš na vajíčko? V některý diskuzích psali, že je tam miminko divně zkroucené:-( a že je krátké…

Vajíčko je spíše menší - naše má v 6 měsících 10kg a 73cm a je tam narvaná tak, že jsme museli už před měsícem koupit klasickou autosedačku 0-18kg. Zatím ji máme proti směru jízdy, protože Elinka ještě nesedí a nemá 9 měsíců, což jsou podmínky pro použití po směru jízdy… Do vajíčka se vejde, ale když byla víc oblečená (body a třeba mikina), tak už se nevešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
17.4.13 11:47

@Zandi Přeji příjemné procházky :). Kočárek je opravdu lehounký, oproti jiným. Trochu nevýhoda je špatné těžiště, když dáš sporťák proti směru jizdy. Je hodně dlouhý a tím pádem se špatně najíždí na obrubníky. Ale je to o zvyku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí