Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cam Dinamico?
Přidejte zkušenost s Cam Dinamico@misa990 píše:
Tak to si nepockam az ho budes mit driv…ja uz mam holcicku, ale v nemocnici, rodila jsem predcasne
Tak to gratuluji, at je malá v pořádku a v kolikátým týdnu jsi rodila??
@misa990 píše:
Dekuji…v 26 tydnu:-(
Ježižiši to je hodně brzo
doufám že malá bude v pořádku kdy si odvezete domu?? už se určitě těšíte co??
Mela jsem mit termin 21.brezna, tak az asi okolo terminu a hlavne jak bude papkat a bude vse jak ma…no uz se moooc tesime
@misa990 píše:
Mela jsem mit termin 21.brezna, tak az asi okolo terminu a hlavne jak bude papkat a bude vse jak ma…no uz se moooc tesime
Tak se držte!! moc držím
At dobře roste a je zdrava ![]()
@Zandi píše:
To jsme taky říkaly s přítelem ale to se dá vyřešitjak jsi již zmínila taky koupíme polstrování a ještě do korbičky spodní dečku nebo něco pohodlného
Kde se to postrování a dečka dají prosím koupit?
A nezdá se Vám cena za trojkombinaci dost vysoká? 18.000 je docela dost, ne? ![]()
Ale také o něm moc uvažuji, je krásný.
@jenney001 píše:
Kde se to postrování a dečka dají prosím koupit?
A nezdá se Vám cena za trojkombinaci dost vysoká? 18.000 je docela dost, ne?
Ale také o něm moc uvažuji, je krásný.
http://www.pinkie.cz/ tady jsou všemožné doplňky
cena je vysoká, ale já si ráda připlatím za kvalitní a učelový kočár. My jsme se byli dnes jen podívat do obchodu kde ho zrovna měli v tý hnědý barvě a je nádherný. My ho bereme už i z důvodu že rodit budeme v červenci a budeme potřebovat větší korbičku, vleze se do auta, všechno se dá vyprat, je neuvěřitelně lehký a to je pro mě priorita protože mám po prasklém obratlu. Asi záleží na každem co od kočárku očekává a podle i podle ceny se rozhodovat. taky jsme nechtěly takhle drahej, ale přítel si ho taky zamiloval a to už je co říct ![]()
Ahojky! Ja mám športiak 2013 je celkom faj, až na predné kolečka, že nie sú nafukovacie a strieška ak je v úplnom ľahu je navoľno.
Ahojky holky,
máme kočárek CAM Dinamico 2012, jezdíme od října 2012. Kažý den minimálně 2 hodiny venku a malé poznatky ke kočárku pro ty, které ještě nejsou rozhodnuté pro / proti koupi :
Tož, to je asi vše, co mě napadlo. Kočárek je to super a vřele doporučuji.
Zdravím všechny přítomné dámy, kočárek CAM si můžete zakoupit i u nás na prodejně v Ostravě ve FUN BABY 1.MAJE,VÍTKOVICE. VŠECHNY SRDEČNĚ ZVEME.
Ahoj Martitimko, a co říkáš na vajíčko? V některý diskuzích psali, že je tam miminko divně zkroucené:-( a že je krátké…
Holky tak my už jsme ho objednali a jen čekáme kdy dorazí
At jsme hledali jak jsme hledali tak prostě lepší jsme nenašli, alespon co se náš týče, nechtěla jsem ty pitomé adaptéry a další věci jako je váha hrala obrovskou roli a když jsme byli na veletrhu tak jsme si mysleli že budeme tam trávít celý den a promýšlet a nakonec jsme tam byli pouhé 2h nebylo co řešit, kočárek vyhrál na celé čáře
Už se těším až toho našeho broučka v něm budeme vozit ![]()
@Katy 2013 píše:
Ahoj Martitimko, a co říkáš na vajíčko? V některý diskuzích psali, že je tam miminko divně zkroucené:-( a že je krátké…
Vajíčko je spíše menší - naše má v 6 měsících 10kg a 73cm a je tam narvaná tak, že jsme museli už před měsícem koupit klasickou autosedačku 0-18kg. Zatím ji máme proti směru jízdy, protože Elinka ještě nesedí a nemá 9 měsíců, což jsou podmínky pro použití po směru jízdy… Do vajíčka se vejde, ale když byla víc oblečená (body a třeba mikina), tak už se nevešla…
@Zandi Přeji příjemné procházky
. Kočárek je opravdu lehounký, oproti jiným. Trochu nevýhoda je špatné těžiště, když dáš sporťák proti směru jizdy. Je hodně dlouhý a tím pádem se špatně najíždí na obrubníky. Ale je to o zvyku…
Tak to si nepockam az ho budes mit driv
…ja uz mam holcicku, ale v nemocnici, rodila jsem predcasne