Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cam Dinamico?
Přidejte zkušenost s Cam Dinamico@andrea K. píše:
Posílám odkaz na video Cam dinamico 2013
http://www.youtube.com/watch?…
Už jsem ho viděla snad 100× nemůžu se vynadívat
Na živo jsme ho vyděli na podzimním veletrhu v letnanech nebo kdy to vlastně bylo ![]()
@andrea K. píše:
Vzpomněla jsem si co mně na kočárku vadilo. Na šrákách ve sportovní korbičce není polstrování. Autosedačka je má přitom polstrované. Naštěstí se dá polstrování koupit zvlášť, nabízí je firma Emitex. Mám od nich super fusak, tak snad i polstrování bude fajn.
To jsme taky říkaly s přítelem ale to se dá vyřešit
jak jsi již zmínila taky koupíme polstrování a ještě do korbičky spodní dečku nebo něco pohodlného ![]()
Ahojky Andrea K. chci se zeptat, ten kocarek jak si posilala odkaz na youtube je barva cerna nebo ma nadech do sediva
@misa990 píše:
Ahojky Andrea K. chci se zeptat, ten kocarek jak si posilala odkaz na youtube je barva cerna nebo ma nadech do sediva
Je spíš do černa teda co píšou na jejich oficialních stánkách http://www.cam-neonato.cz/dinamico/ ale mě osobně to příjde jako tmavá šedá ![]()
No ty barvy pro rok 2013 nic moc…i ta hneda na zivo je jina nez na obrazku…tak vubec nevim, jaky kocarek si mam koupit…ale zase se mi libi vic u tohoto zpracovani
@misa990 píše:
No ty barvy pro rok 2013 nic moc…i ta hneda na zivo je jina nez na obrazku…tak vubec nevim, jaky kocarek si mam koupit…ale zase se mi libi vic u tohoto zpracovani
My jdeme do tý tmavý hnědý, přitel je zní nadšenej a mě uprímně taky zaujala na první pohled ![]()
A videla jsi ji na zivo´? neni tak hneda, je spis do medi…ale my urcite budto tuhle nebo tu cernou
@misa990 píše:
A videla jsi ji na zivo´? neni tak hneda, je spis do medi…ale my urcite budto tuhle nebo tu cernou
VIděla, ale byla to hnědá, nevim mnoo
Viděly jsme ho na veletrhu v letnane a láska na první pohled
Tak to mi ho objednej taky…my byli ve dvou obchodech v Praze, a meli tam uplne jinej nez na obrazku…ta malinova vypada taky uplne jinak nez ve skutecnosti…nebo az si ho koupis, dej sem foto
TAk my ho budeme kupovat na veletrhu v Letnanech v dubnu, tak si tam určitě taky zajedtě a tam určitě vyberete ![]()
A ta malinová je upřímně hrozná já teda na takové vůbec nejsem ![]()
@misa990 píše:
A kdy mas termin?
17.7 jsem v 15 týdnu a jak to máš ty??