Kočárek - Cam Pulsar

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4312
5.3.12 17:51

Mašle? To podľa mňa nie je mašle, ale dá sa to vytiahnuť. Nebude to náhodou len nejaká deka alebo niečo také? Podľa mňa to tam nemusí byť… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
7.3.12 20:05

no prý jde vytáhnout, je to asi deka, ale ten prostředek co ji drží tam zůstane a to teda nevím jestli nebude vypadat blbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misha101
8.3.12 06:13

Ahojky…dinamico je buď s těmi stříbrnými cvočky (tam není žádná mašle - což je dečka), nebo s tou mašlí…mi se s tou mašlí nelíbí vůůbec, to bych radši koupila jiný kočárek, ale s těmi cvočky už je moooc hezkýý…už jsem viděla na živo obě varianty..

• Citovat
  • Upravit
kika 2
8.3.12 08:33

Mě se ten cam dinamico taky líbi.je to favorit.líbi se mi i ty sedavy barvy.na živo den neviděla.

• Citovat
  • Upravit
kika 2
8.3.12 08:39

My budeme kupovat tak v červnu.nevíte jestli není šance že bude levnější než teď?

• Citovat
  • Upravit
Misha101
11.3.12 08:00

Holky, byla jste některá na veletrhu a viděla cam na vlastní oči? jaký je váš názor na něj? slyšela jsem názor, že sporťák je dosti úzký…a co ty přední kolečka pěnová? myslíte, že projedou i horším terénem? nebo je to vyloženě do města?

• Citovat
  • Upravit
273
14.3.12 13:53

Já jsem byla na veletrhu a kočárek jsme koupili. Koupili jsme cortinu x3 special 2012 tříkolku ve světle béžové. Dostali jsme 1800 slevu a dovezou nám ho domů zdarma. Sporťák podle mě největší ze všech co jsem na veletrhu viděla,hluboká korba je tak nastejno možná od některých kočárku větší. Má 77×34 cm. Pořád tam ukazovali jen hlubokou korbu tak jsem si řekla ať mi ukážou sporťák a bylo rozhodnuto. Opravdu velký a prostorný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.3.12 13:57

A kvůli těm kolečkám jsem vzala tříkolku,ale je širší a hodně lidí to tam měřilo,jestli se vejde do výtahu.Mě se ty malé vepředu moc nelíbili a budeme taky jezdit terén tak se mi nafukovací zdáli lepší a i ovladatelnost tříkolky mi připadala lehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IrisU
4.4.12 12:31

vrzající kolečka

DOBRÝ DEN CHCI SE VÁS ZEPTAT JAK JSTE VYŘEŠILY TO VRZÁNÍ KOLEČEK? MÁM TOTIŽ STEJNÝ PROBLÉM. MÁM CAM PULSAR 2011. KOLEČKA JSME PROMAZALY A STÁLE VRŽOU. DĚKUJI ZA ODPOVĚD. IRENA

• Citovat
  • Upravit
IrisU
4.4.12 12:44

CAM pulsar

Dobrý den , mám ještě jeden dotaz. u sporťáku není ta středová tyč, není to problém pro dítě? nesjíždí dolů? A v kolika měsících jste dali dětičky do sporťáku? Díky Irena

• Citovat
  • Upravit
585
1.8.12 10:18

IrisU:

Dobrý den, kolečka jsem nijak neřešili a ono vrzat přestalo ;) jinak tento sporťák je super, syn v něm jezdil od 6 měsíce a určitě z něj nemá jak vypadnout. Musíteho připásat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
17.3.13 16:49

Zdravím, už je to nějaký pátek koukám, co se sem přidal příspěvek :( :lol: Chce se Vás zeptat jak jste nadále spokojené s kočárkem? My ted s přítelem hodně koukáme a tendle nám ted padnul do oka :D Vlastně celé rodině, má velikou korbu což je super :D Dá se trošku alespoň houpat? Jinak koukáme po verzi Pulsar 2012 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
17.3.13 21:19

@Berungga

Ahojky, no, je pravda že korbu má oproti jiným kočárkům (nemluvím o polských apod.) korbu opravdu velkou, tuším 33 cm, ale houpat se s ním nedá.. Zadní kolečka jsou sice lehce odpružená, ale na houpání to není, je to spíš tak na to, když budeš kočárek vyzvedávat na obrubník, aby to šlo lépe. Já jsem s kočárkem byla opravdu spokojená, i když jako sporťák jsem ho použila cca 2 krát, protože pak jsem si koupila zase jiný (jsem/byla jsem maniak na kočárky 8) )

Ale klidně bych si ho koupila znovu, jezdí se s ním parádně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
18.3.13 10:22

@ilyz Děkuju :palec: Ještě se chci zeptat, jak vzládá třeba sníh, nemyslím 30cm :lol:? Jen aby jsem ho netáhla před sebou všema silama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
18.3.13 10:28

Já jsem s ním jezdila celou zimu a v pohodě :) ale do závějí to není :D.. Ale zimu ve městě jsme zvládli v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí