Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No já držím keto dietu (proteinová dieta) ale jídlo si dělám sama koupila jsem si jen pár produktů které k tomu potřebuji jako protein a pár doplňku na podporu spalování a nemůžu si to vynachválit, v těhotenství jsem přibrala 20kg a nyní 3 měsíce od porodu dole 15 kg +- tento týden jsem se nevážila takže to nevím přesně.
ale jsem spokojena nehladovím a konečně se začínám sama sobě líbit.
S kamarádkou jsme hodně studovaly skladnu jídel i různých produktů takže nyní i na Fb pomáhám jiným maminkám s hubnutím a je to fajn se tak podporovat:)Takže jdeto i mnohonásobně levněji ![]()
Tablety na hubnutí - https://greenbarleyplus.cz Tento přípravek urychluje metabolismus a tlumí chuť k jídlu. Dávejte si pozor jedině na to, kdy jej začnete užívat, mně první tři dny řádně zrychlil metabolismus. Naštěstí začínal víkend. Potom se to ale upravilo a postupně jsem začal opravdu hubnout. Mou nedisciplinovaností jsem po dobrání zase začal tloustnout, ale jen pár kilo, jojo efekt se nedostavil. Nakonec, po půl roce užívání jsem se i já nastavil na zdravější stravování a váhu si jakž takž držím na únosné hranici. Pokud čekáte, že pilulky udělají vše za vás, je to chyba ve vašich očekáváních a budete zklamáni. Pokud jste ale realista, tyto pilulky vám v hubnutí výrazně pomohou.
Příspěvek upraven 23.09.26 v 07:10
Já držela Cambridge dietu 2×. Po porodu jsem zhubla za 3 měsíce 12 kg (bylo z čeho hubnout). Váha se mi za rok nezvedla a to jsem jedla vše. Teď na jaře jsem si zase naordinovala 2 měsíce před létem a dala dolů 5 kg. Váhu si doteď držím (plus 1 kg když hoooodně prasím 🙈). Celkem tedy 17 kg dole. Kdybyste někdo chtěli vyzkoušet mám doma ještě plnou tašku produktů…zhubla jsem to co jsem potřebovala ![]()
Ahoj, z duvodu operace prodam:
zbytek koktejlu, kasi, tycinek.
Cena 60-65kc/ ks
9× kase original
27× kase golden syrup
28× kase jablko+ skorice
19× shake lesni plody
18× shake banan
8× shake cokolada
5× shake jahoda
4× shake vanila
4× tycinka peanut crispy
Ahoj, já jsem momentálně v tomto programu Kambridge. A můžu ti říct, že jsem naprosto spokojená. První týden jedeš jenom vodu, proto ze začátku shodis třeba až 10 kg. A pak už to jde třeba po 2-3 kg 😃 být tebou do toho jdu. Obětovat peníze kvůli dítěti? To snad za to stojí ne ♥️️
@Pa.ja.to
Dobrý večer, měla by jste ještě nějaké ty produkty, na tu Cambridge dietu?
Je to asi starý komentář, ale za zeptani nic nedám.
Děkuji ![]()