Cambridge dieta

1354
12.8.16 17:26

Cambridge diet

Ahoj holky,
Držela jste některá cambridge diet? Pomohlo to? Na kolik Vás to měsíčně vyšlo?
Mě to dneska doporučila moje gynekoložka, protože nemůžu otěhotnět kvůli váze a nařídila mi schodit 30 kilo..S touhle dietou se mi to prý povede za 2-3 měsíce..
Ale mě to teda přijde dost drahý.. Říkala mi, že mě to za měsíc vyjde na 1500,–,což bych byla ochotná dát, ale na jejich stránkách je to podstatně dražší -startovací balíček za 4200,–a je to na 21 dní..Takovou částku ani náhodou za měsíc neprojím..Sice je hezký, že bych zhubla, ale zapoměla dodat, že přitom zbankrotuju…
A taky otázka, jestli se mi váha pak nevrátí..
Děkuju za všechny názory :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
12.8.16 17:33

Pokud za 2-3 měsíce zhubneš 30 kg, tak si pravděpodobně dost rozhodíš metabolismus, hormony a otěhotnění může být dál problém.
A pokud bys náhodou otěhotněla, tak bys taky mohla v těhotenství přibrat 40 kg a naházet o vše zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.8.16 17:39
@Saatine píše:
1500 je na 7 dní… Zhubla jsem s tím, ale nenaučila se stravovat a protože jsem toužila po prasárnách, tak jsem pak nabrala ještě o 10 víc. Teď se učím stravovat, jestli chceš hodím ti pozvánku do skupiny, kde hubne přirozeně :)

jo jenže problém je, že bych musela pravidelně a pořád jíst, což je u mě největší kámen úrazu..Proto mi asi doporučila tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.8.16 17:52
@Saatine píše:
@Didlinka33 No, ale to naučení se (já teda jím jen 4× denně, víc mi prostě nesedí) Ti dá hodně do života ;)

já vím, ale to bych musela každý den vařit a na to nemám náladu a ani mě to nebaví.. hlavně teď dělám 24, takže jsem nějakých 28 hodin i s cestou z domova, pak přijdu ve 2 odpoledne, a abych se postavila totálně unavená k plotně a vařila a pak šla další den znova, tak jen to pomyšlení na to se mi hnusí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
12.8.16 18:06

Klasická bíkovinová hladovka, která po ukončení zaručuje zničený metabolismus a jojo efekt. Pokud má člověk smůlu, tak ještě poničené ledviny.

Pokud chceš zdravější tělo, které bude díky změně ke zdraví ochotné otěhotnět, tak zapomeň na drastické hubnutí. To mimo jiné výrazně zvýší hladiny stresových hormonů, které otěhotnění zabraňují.

Musíš proměnit svoje životní návyky -jako že nevaříš, nehýbeš se a jíš mizerně. To je přesně to čím si ubližuješ. A budeš si tím ubližovat i v případném těhotenství a při kojení a budeš tím ubližovat svému dítěti, pokud se postupně a pomalu nenaučíš žít zdravěji.

Zajdi na obezitologii a nech si udělat základní kontrolu na to jak moc rozvinutý máš metabolický syndrom a jestli někde není v pozadí nějaký problém jako třeba štítná žláza. Nech si tam změři bazální metabolismus. Pokud je problém vaření, tak si od nich nech doporučit nějako rozumou krabičkovou dietu v okolí, která vaří vyváženě, ne nízkosararidově a nízkotučně.

Začni chodit do stob http://www.stob.cz/cs/home - na kurzy i na cvičení, přidej si jejich sebekoučink.

Případně si zaplať týden či dva nějakého lázeňského pobytu zaměřeného na léčbu obezity.

Snahou o „zázračnou zkratku“ bez změny v hlavě a v návycích si v dlouhodobém hledisku jedině ublížíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.8.16 18:09

@Ou Na krabičkovou dietu jsem už koukala, ale vyšlo by mě to asi na 6 tisíc měsíčně..to zase nejsem blázen :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
12.8.16 18:14
@Didlinka33 píše:
@Ou Na krabičkovou dietu jsem už koukala, ale vyšlo by mě to asi na 6 tisíc měsíčně..to zase nejsem blázen :zed:

jsou různí výrobci s různými cenami. A různou kvalitou.

koktejly fakt nejsou řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.8.16 18:16

@Ou u nás v Ústí jsem našla jen jednu firmu..
Ale zase si říkám, že když mi to doporučila dr. tak to nemůže být zase tak špatné..
Ale stejně do toho nepůjdu, když mi tu Satiine řekla cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12931
12.8.16 18:16

To je děs, doktorka a za prachy je ochotna ničit pacientům zdraví.
Našla bych si jinou, měla bych strach, že tahle mě zabije nebo něco zanedbá, protože za to nedostane od pojišťovny částku, kterou by si představovala.
Každé normální hubnutí, pokud nejsi morbidně obézní, se pohybuje třeba tak 2 kila za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.8.16 18:19

@Sany80s to není moje dr. Ten můj tam nebyl, což mě docela štvalo, protože on je přímo gynekologický primář a je super, ale ona ho dneska zastupovala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12931
12.8.16 18:20

Normálně bych si na ni stěžovala vlastnímu doktorovi. Vždyť ti to může zničit zdraví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.16 18:33

Tato dieta stojí za týden 1575 Kč. Na den jsou 3 porce CD po 75 Kč, tj. 225 Kč/den.

Tuto dietu jsem letos držela a zhubla jsem 17 kg za 3 měsíce. Dieta mě vyšla celkem na 18 tisíc celkem. Skončila jsem jsem před měsícem a váhu si zatím držím. Zapisuju si příjem do KT, kde si hlídám bílkoviny, sacharidy a tuky. Kamarádka, co to držela se mnou zhubla za 2 měsíce 10 kg, už 2 měsíce si váhu drží. Její máma to držela před rokem a nenabrala nic a to prý jí prasárny :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1354
12.8.16 18:37
@Anonymní píše:
Tato dieta stojí za týden 1575 Kč. Na den jsou 3 porce CD po 75 Kč, tj. 225 Kč/den.Tuto dietu jsem letos držela a zhubla jsem 17 kg za 3 měsíce. Dieta mě vyšla celkem na 18 tisíc celkem. Skončila jsem jsem před měsícem a váhu si zatím držím. Zapisuju si příjem do KT, kde si hlídám bílkoviny, sacharidy a tuky. Kamarádka, co to držela se mnou zhubla za 2 měsíce 10 kg, už 2 měsíce si váhu drží. Její máma to držela před rokem a nenabrala nic a to prý jí prasárny :lol: :lol:

to je hrozná suma :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.8.16 21:31

Známá díky tomu shodila. Ale váha šla dolů moc rychle, když pak ujela a dala si „normální“ jídlo, tak se pob… a pos… Je pravda, že shodila přes 20 kg… ALE!!! jen tím, bez pohybu. Takže je to stejně na nic. Jsem na ni zvědavá za pár měsíců, let… nevěřím tomu, že si to udrží. Ale přála bych já to, to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.3.17 10:22

Cambridge diet

Ahoj všichni, já jsem dlouho nemohla shodit a s cambridge diet se mi tedy fakt podařilo shodit 18 kg cca za 3 měsíce. Ale jednak je to tedy hodně drahý špás, a i když jsem shodila a cítila se skvěle, byla tam asi chyba, protože mi padaly po skončení vlasy(ale obnovily se), a dále, asi do půl roku jsem vše nabrala a ještě více, ten jojo efekt je tady ještě větší, než u ostatních diet.Ty chutě a to, jak potom reaguje organizmus na to, co mu musíte „dopřát“ v jídle je nadlidské síly…to vydržet nejíst.

Příspěvek upraven 28.08.17 v 11:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková