campilobakterie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lucka V.
23.11.10 12:38

Ahoj, co jen můžu přidat já, je následující. Pokud kojíš, koj a koj dle potřeby miminka. Pokud jste na UM, tak to nemohu sloužit, to musí poradit lékař, ale co vím, tak UM se dávat nemá, protože obsahuje složky kravského mléka! Každopádně se nezapomeň dávat probiotika, 3× denně dokud neustoupí průjmy, pak postupně snižuj dávku. Nám doktorka radila dávat 2× denně do dalších lab. testů a následně snížit na 1× denně. Protože dceru stále kojím, a že to bylo v jejich 19 měsících opravdu náročné ji zajistit, aby nemusela do nemocnice na kapačky, vím, že už víc udělat nemůžu, tak jsem nedělala během prvních 5 dní nic jiného. Každopádně sama dávám pozor na přípravu jídel pro všechny členy rodiny, hygienu v domácnosti a umývání rukou i když jdeme ven. Tak se hlídejte a držím pěsti. V neposlední řadě musí být dobrým rádcem, pomocníkem a oporou pediatr a samozřejmě druhý rodič!

• Citovat
  • Upravit
1
2.8.16 16:55

Campilobakterie v tehotenstvi

Dobry den mam dotaz zjistily me campilobakterii z kur.masa jsem tehotna v 32 tydnu.za jak dlouho se bakterie vyleci.jde me jak by to bylo u porodu kdybych ji tam mela.to bych snad nemohla rodit normalne to by se mimco mohlo nakazit ne. dekuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí