CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1547
14.11.13 17:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
14.11.13 17:28

@katkalaila začlo mě bolet břicho :-D juchuuuu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
14.11.13 17:30

@petruska131 mě taky ale není to žádné juchůůůůů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
14.11.13 17:35

No a já pořád nic :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
14.11.13 20:15

@Liskynka mě povinně muselo začít bolet do zítřka a začlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.11.13 20:27

Holky jdu 22.11. na 2.návštěvu, máme jít k Dr. Horákové. Poprvé jsem byla u Bláhové, nebo jak se jmenovala na „B“.
Jaké máte zkušenosti s Horákovou???Chci ji natvrdo říct, že chceme IVF :D
budeme mít výsledky testů, tak se uvidí… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
14.11.13 20:31

@petruska131 hh tak to je super zkusím tvůj postup že povinně musí do zítra přijít ms tak uvidím jestli to zabere.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
14.11.13 20:33

@moniik ahojky tak popravdě já si ty ženský vůbec nepamatuju jediný kdo mi uvízl je Koucký hhh
ale když jsem tam byla poprvý hned jsem jim řekla že iui určitě ne a že chci ivf a doktorka byla pro ani neměla šanci protože jsem si za tím pevně stála,, tak nevidím důvod proč by ti to neměla povolit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.11.13 20:36

@katkalaila :-) to je pravda :-) jen si nechci připadat, že si vynucuju hned umělý… ale jak píšeš, je to na každým a když to chceme :-)
takže převezmu Tvoji strategii a budu di taky za tím stát. První návštěvu jsme o tom nemluvili, jen vše všeobecné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
14.11.13 20:42

@moniik vážně to mi hned první,, sedli jsme si,, chtěla vědět co kdy kde jak atd a pak se ptala jak by jsme si to dál představovali tak jsem řekla že určitě ivf a ona že proč že dobře těhotním tak jí říkám no když myslíte mimoděložně a pak potrat během 8 let tak asi jo,, a ona jen koukala a pak jsem jí řekl že iui nechci že je to pro mě ztráta času a že jdu rovnou do ivf a ona ok tak ivf,, a bylo to,, dala mi žádanku na krev a manželovi vzala krev a pak šel na odběr sper,, atd,, no a bylo to hh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.11.13 20:54

@katkalaila ;-) my jsme se k tomu ani nedostali. Řekli jsme vše o sobě, vyšetřili mě, vzali příteli krev, spermiogram, já byla včera na hormon. profilu… takže plánuju příští pátek to taky říct.
Akorát se bojím říct, že i jeden důvod je, proč už se mi dále čekat nechce je, že v práci máme takové podmínky, že pokud mě neodvezou do porodnice tak do blázince. takže už nechci čekat další měsíce a měsíce…
proto mě zajímalo, jestli někdo nezná tu Dr., abych věděla, jestli není nějaká zaujatá… už přemýšlím nad blbostma :-D asi mám už blíž do Bohnic než k Apolináři :think: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
14.11.13 20:58

@moniik ale prosím tě hhh neboj se ničeho,, přece tam jsou od toho aby nám pomohli a ne že mi budeme poslouchat je aby nám naplánovali naše čekání a snažení,,
nebj já to mám jinak úplně stejně v práci to mám sice v pohodě ale těch maminek co tam chodí to mě fackuje,,, už mě to trochu vadí na ně koukat,, samozřejmě to každému moc přeju ale taky už chciiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.11.13 21:01

No to jo jasný, to tě chápu! :nevim:
to máš pravdu, tady jsem my jejich zákazníci :D
držím palečky!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
14.11.13 21:49

Holky mě se normálně poprvé v životě udělal opar na rtu a cítím jak natýká fuj a mažu to kosmínem a balzámem a je pořád větší a větší ach jo zrovna když jedu zítra do prahy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.11.13 22:02

Ahoj holky, já už jsem sem dlouho nic nenapsala. Nic se u mě nedělo a taky jsem se vzpamatovávala z neúspěšného IVF, ale sleduju vás!
@janourek, taky mi bylo hrozně smutno, ale máš pravdu, člověk se stejně zase musí zvednout a jít dál!!! A věřit, že PŘÍŠTĚ UŽ TO URČITĚ VYJDE.
@katkalaila, tak kde je ta slečna červená, sakra? Člověk se cejtí hned líp, když to začne odsejpat, že jo? Já jdu zítra na UZ, že bych případně dala IUI, abych zbytečně nevyhazovala cyklus… A pak snad nativ!!! Ale třeba vyjde to IUI, když s ním ani moc nepočítám… Bůhví ale, jestli mi tam teď něco roste :?
@petruska131, zítra jdu taky k APO. Na kolikátou jdeš? Já na 11.30 k Jirsové. Přibíhám vždy tak trochu na poslední chvíli;-)
A jak je na tom nightgirl? Už jsou nějaké zprávy, jestli se zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.